вторник, септември 26, 2023

Синът на Маги Халваджиян смени фамилията си

Бебо е облякъл тениска с надпис "Star Wars"

Последно

Проф. Калин Янакиев: Митрофанова може да реши да продаде и мощите на Свети Серафим

Станахме свидетели на нещо безпрецедентно. Посланикът на Русия обяви, че църквата е руска и...

Късметче на деня за 26 септември 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 26 септември 2023 година "Щастието се увеличава, когато го споделяш...

Кичка Бодурова заряза публика на концерт в Пловдив, напразно я чакаха 600 души

Кичка Бодурова заряза публика от около 600 души в събота вечерта в лятно кино “Орфей” в Пловдив...

Дали ще има изненадани да разберат, че синът на Маги Халваджиян си е сменил фамилията? Не и ако сте запознати с щурия и веселяшки имидж на Бебо Халваджиян, който вече е с ново име, пишат от show.blitz.bg.

От няколко дни наследникът на най-успешния продуцент в момента у нас е с нова фамилия – Скайуокър, става ясно от пост на продуцента в социалните мрежи. На снимката, която арменецът гордо показва пред почитателите си, Бебо е облякъл тениска с надпис „Star Wars“. Кадърът на фона на екзотичен плаж е публикуван по повод рождения ден на малкия Халваджиян.

„Всичко, от което ние хората имаме нужда, е любов. Всичко друго е вятър и мъгла! ЧРД, Бебо Скайуокър!“, пише под кадъра Маги, а показаното предизвика вълна от реакции сред многобройните му последователи. Както се казва, очакваме всякакви причудливи действия от Бебо Халваджиян, който с времето е потвърждавал неведнъж, че въображението му работи на пълни обороти.

Магърдич Бедрос Халваджиян, известен и като Маги Халваджиян, е български режисьор и продуцент от арменски произход. Роден е на 18 февруари 1967 г. в Плевен. Живял е във Варна, в различни италиански градове и в Москва, където учи в училище за цирково майсторство през периода 1981 – 1986 г. Завършва режисура в Нов български университет. В младежките си години е свирил в група.

Има над 450 заснети клипа и реклами и е един от най-успешните в продуцентския бизнес. Занимава се активно с режисура от 1992 г., а с продуциране – от средата на 90-те години. Започва собствен бизнес в началото на 90-те години с внос на кафе и кафемашини от Италия. През 1996 г. създава „Макс Груп – 1“, която продуцира телевизионните предавания „Точка на пресичане“ и „Фатално привличане“. През този период той е заснел повечето си музикални клипове. През 2002 г. основава продуцентски компании „Global Films“ и „Global Frame“, обединени под името „Global Group“.

През годините Маги Халваджиян и екипа му създават едни от най-разпознаваемите телевизионни предавания и до днес. Правят скритата камера „Сладко отмъщение“, която се излъчва в ефира на националната телевизия bTV от 2000 – 2004 и 2006 – 2008 (5 сезона, 204 епизода); 6 сезон (4 епизода) излъчван по NOVA през 2020, но прекратен поради извънредната ситуация с COVID-19. През 2002 стратира предаването „Море от любов“, което се излъчва цели десет години. Следва „Руска Рулетка“, което има около 209 излъчени епизода.

Най-нови

Късметче на деня за 26 септември 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 26 септември 2023 година "Щастието се увеличава, когато го споделяш и намалява, когато се опитваш...

Кичка Бодурова заряза публика на концерт в Пловдив, напразно я чакаха 600 души

Кичка Бодурова заряза публика от около 600 души в събота вечерта в лятно кино “Орфей” в Пловдив и не се появи да...

Георги Свиленски: Искаме доказателства, че експулсираните свещеници са шпиони

Искаме да видим доказателствата, че експулсираните свещеници са шпиони. Това заяви пред БНТ Георги Свиленски от БСП. Според него...

Мария Бакалова: Бях готова да чистя безплатно, но да остана в Дания

Българската актриса Мария Бакалова спази традицията всяка година по това време да идва в Италия. И ако предишните пъти...

Майката на Радев показа къщата си (Снимки)

Майката на президента Румен Радев за пръв път показва къщата си в хасковското село Славяново, която обитава съвсем сама.

Още интересни публикации