вторник, март 14, 2023

Слави Трифонов се изгаври грозно с Ален Делон и покойната Далида (Видео)

Този път флагманът на чалгата в България се прицели твърде високо и стъпи накриво

Последно

Късметче на деня за 14 март 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 14 март 2023 година Не бъди черноглед. Подходи с оптимизъм...

Зрителите на „Капките“ бесни на Халваджиян

За първи път в сезон 11 на „Като две капки вода“ победата грабнаха Димо и Ралица.

Две от банкнотите от 500 евро в чекмеджето на Борисов се оказаха истински

Германските власти са информирали българската прокуратура, че две от 500-евровите банкноти, които се виждат на снимките от...

Слави Трифонов изненада феновете си с нов музикален „проект“. Водещият и флагман на чалгата в България си позволи да пусне пошъл кавър на култовата песен на Ален Делон и покойната Далида „Paroles, paroles“. В новата версия на парчето Трифонов влиза в ролята на френския секссимвол, а вокалистката на „Ку-ку бенд“ Невена Цонева – в тази на Далида – една от най-големите звезди на френската поп музика, която се самоубива през 1987-а.

Далида и Ален Делон

Станислав Трифонов

„Ивайло Вълчев поиска да напише текст за една песен. Тъй като песента е чужда, ние купихме правата и я направихме. Нямахме обаче право да заснемем клип – такава е волята на собствениците на песента. Затова аз ви пускам само самата песен, която направиха „Ку-ку бенд“. С нея поздравявам всички, които се обичат. Не забравяйте – любовта е по-силна от всичко“, пише Трифонов във Фейсбук.

Ето оригиналът на незабравимата песен:

Ето и ментето, в което Трифонов „влиза в ролята“ на големия Ален Делон

Слави Трифонов видя лошия коронавирус в страшния филм

Слави Трифонов публикува и пост, в който говори за това как премиерът Бойко Борисов е правил всякакви глупости в романтичното лято на 2020-та, обикалял е с джипа, лъгал е наред, отдал се е на какво ли не, но не и да подготви държавата за предстоящата здравна криза. И ето ни на – от много приказки за оставки, Велико народно събрание, селски пейзажи и идилии, накрая замръкваме през ноември с недостатъчно линейки, недостатъчно лекари, недостатъчно легла, при втора вълна, която ще е много по-силна от първата.

Дотук добре – наистина е точно така. И наистина съзнанието на премиера цяло лято бушува около конфликта му с Радев, който така е нахлул в ума му, че започва да влиза в манийна фаза. И наистина, идеята за Велико народно събрание и нова конституция беше толкова нелепа, че основната критика към Борисов вече не би могла да бъде друго, освен че много или малко този човек е с дръпнат щепсел от реалността и е заживял в сюрреалистичните светове.

Но ще се наложи, понеже много ценим опозицията и понеже в нея има много по-голям залог, отколкото от плачевното управление, да припомним нещо. То е, че Слави Трифонов от март месец наред твърди, че коронавирусът не е нещо особено, че няма никакви основания да говорим за здравна криза, че се движим по почти конспиративни ръбове. И „Има такъв народ“ го има, за да ни покаже, че няма такава коронавирусна епидемия.

Най-нови

Зрителите на „Капките“ бесни на Халваджиян

За първи път в сезон 11 на „Като две капки вода“ победата грабнаха Димо и Ралица. Това стана в...

Две от банкнотите от 500 евро в чекмеджето на Борисов се оказаха истински

Германските власти са информирали българската прокуратура, че две от 500-евровите банкноти, които се виждат на снимките от чекмеджето на бившия премиер Бойко...

Димитър Зоров: Сиренето и кашкавалът, с надценката, трябва да струват 20 и 26 лева

Сиренето и кашкавалът от мляко в магазина, с надценка 20%, трябва да струва съответно 20 лв. и 26 лв. за килограм.

Правнучката на Ванга: Никога не съм искала дарбата й

"Никога не съм искала дарбата на прабаба ми Ванга. Не съм я и имала. То способностите не се предават...

Божков сам си кара колата

Сам шофира колата си Антон Божков! С един охранител,...

Още интересни публикации