петък, декември 2, 2022

Слави Трифонов се изгаври грозно с Ален Делон и покойната Далида (Видео)

Този път флагманът на чалгата в България се прицели твърде високо и стъпи накриво

Последно

Ицо Хазарта плаши Бойко Борисов със съдбата на Кадафи

Не знам дали първата прочетена книга е била за Винету. Последната ще бъде за Муамар Кадафи.

Късметче на деня за 2 декември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 2 декември 2022 година "Ето, че пак най-добрият късмет случи...

Велко Кънев помни до края си последните думи на умиращия Апостол Карамитев

Mлад актьор. Талантлив. Нахъсан. Изиграва ролята си на сцената. Брилянтно. Откроява се от всички колеги.

Слави Трифонов изненада феновете си с нов музикален „проект“. Водещият и флагман на чалгата в България си позволи да пусне пошъл кавър на култовата песен на Ален Делон и покойната Далида „Paroles, paroles“. В новата версия на парчето Трифонов влиза в ролята на френския секссимвол, а вокалистката на „Ку-ку бенд“ Невена Цонева – в тази на Далида – една от най-големите звезди на френската поп музика, която се самоубива през 1987-а.

Далида и Ален Делон

Станислав Трифонов

„Ивайло Вълчев поиска да напише текст за една песен. Тъй като песента е чужда, ние купихме правата и я направихме. Нямахме обаче право да заснемем клип – такава е волята на собствениците на песента. Затова аз ви пускам само самата песен, която направиха „Ку-ку бенд“. С нея поздравявам всички, които се обичат. Не забравяйте – любовта е по-силна от всичко“, пише Трифонов във Фейсбук.

Ето оригиналът на незабравимата песен:

Ето и ментето, в което Трифонов „влиза в ролята“ на големия Ален Делон

Слави Трифонов видя лошия коронавирус в страшния филм

Слави Трифонов публикува и пост, в който говори за това как премиерът Бойко Борисов е правил всякакви глупости в романтичното лято на 2020-та, обикалял е с джипа, лъгал е наред, отдал се е на какво ли не, но не и да подготви държавата за предстоящата здравна криза. И ето ни на – от много приказки за оставки, Велико народно събрание, селски пейзажи и идилии, накрая замръкваме през ноември с недостатъчно линейки, недостатъчно лекари, недостатъчно легла, при втора вълна, която ще е много по-силна от първата.

Дотук добре – наистина е точно така. И наистина съзнанието на премиера цяло лято бушува около конфликта му с Радев, който така е нахлул в ума му, че започва да влиза в манийна фаза. И наистина, идеята за Велико народно събрание и нова конституция беше толкова нелепа, че основната критика към Борисов вече не би могла да бъде друго, освен че много или малко този човек е с дръпнат щепсел от реалността и е заживял в сюрреалистичните светове.

Но ще се наложи, понеже много ценим опозицията и понеже в нея има много по-голям залог, отколкото от плачевното управление, да припомним нещо. То е, че Слави Трифонов от март месец наред твърди, че коронавирусът не е нещо особено, че няма никакви основания да говорим за здравна криза, че се движим по почти конспиративни ръбове. И „Има такъв народ“ го има, за да ни покаже, че няма такава коронавирусна епидемия.

Най-нови

Късметче на деня за 2 декември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 2 декември 2022 година "Ето, че пак най-добрият късмет случи - падат ти се здраве...

Велко Кънев помни до края си последните думи на умиращия Апостол Карамитев

Mлад актьор. Талантлив. Нахъсан. Изиграва ролята си на сцената. Брилянтно. Откроява се от всички колеги. Завесите се спускат, аплодисментите...

Пуснат в София фиш за 2,60 донесе 5,7 милиона лева от тотото

България има своя нов милионер от тотото. В 95-ия тираж някой е познал и шестте числа, изтеглени в играта...

Филип бесен след финала на „Игри на волята“

Любимецът на зрителите в "Игри на волята" Филип бил бесен след финала на шоуто. Инженерът си тръгва супер ядосан от плажа, където...

Валери Йорданов: Страхувам се за живота си, ще съдя директора на Народния театър

"Цяла нощ не съм спал и на сутринта бях в болница с 27,3 кръвна захар. Извадил съм си...

Още интересни публикации