вторник, август 16, 2022

Слави Трифонов с нова диагноза

Тошко Йорданов разкри, че началникът му отключил още един проблем

Последно

Топ 3 на най-студените зодии

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено...

Лична драма: Певицата, която отказа на Тодор Живков, умира в мизерия

В наши дни малко хора си спомнят за поп певицата Маргарита Димитрова. Но в края на 60-те...

Дясната ръка на Слави Трифонов – Тошко Йорданов, даде яснота около здравословното му състояние, като разкри, че началникът му страда от още едно заболяване, което всъщност е причината за нарушените му двигателни способности напоследък.

Нали не си представяте, че Слави се крие в тъмна стаичка? Другият лаф е, че седи на диванчето. Той стои, защото има проблеми с кръста.

Един от техните се пошегува, че Слави е Волдемор (бел. ред. – злодей от поредицата за Хари Потър), онзи, който не трябва да се назовава“, коментира Тошко пред БНТ.

След прекарания през миналата година Ковид Трифонов отключил страничен ефект, който се отразил пагубно на функционалността на кръста му.

Вече месеци наред лидерът на сгромолясалата се партия ИТН почти не можел да движи долната половина на тялото си и имал неописуеми болки в кръста.

Това била причината да се снима винаги седнал на кожения диван, от който отправя обръщенията си в социалната мрежа фейсбук, защото не можел да стои прав за повече от няколко секунди.

Неговите колеги от бенда Цветан Недялков и Венелин Венков пък в интернет шоу разкриха, че Трифонов вече не успявал да се качва и по стълби и подобен тип наглед елементарни физически действия му били чужди.

Всеизвестно е, че здравословното състояние на Дългия в последното десетилетие е сериозно разклатено. Той рядко говори за болежките си, а по темата има какви ли не теории.

За пръв път извън строя Трифонов излезе през 2007 г., когато даде интервю от болницата и сподели за проблемите си със зрението и почти пълното ослепяване на едното му око.

Две години по-късно за него настъпи истинският ад, след като счупи фатално крака си след падане в банята на хотел в Стара Загора, подхлъзвайки се на разлят по пода душ гел. Въпреки операциите, на които се подложи, крайникът му така и не се оправи.

Заради травмата той получил изкривяване на цялата структура на гръбнака и таза и затова кръстът го болял силно. Преди да изкара Ковид, имало известно затишие, след като се подлагал на ежедневна физиотерапия, за която разказа в биографичната си книга „За мен е чест“.

Вирусът обаче го върнал в началното състояние и сега всеки ден приемал обезболяващи под различни форми, понякога и чрез инжекции. Заради здравословните си проблеми 55-годишният учиндолец обяви преди месец, че се оттегля официално от телевизията.

Той повече няма да води предаването си, в което го замества вече две години Иво Сиромахов, както и няма да участва в турнетата на бенда си, който в момента обикаля страната и изнася концерти.

„Ретро“ разкри, че здравето на Трифонов се наблюдава поне от четирима специалисти, с които той се консултирал непрекъснато.

Тъй като не желаел да му бъдат провеждани манипулации на територията на болнични заведения, бил посещаван от медицински екипи в палата си в „Бояна“, който е под непрекъсната строга охрана и гардовете не дават и пиле да прехвръкне без изричното разрешение на шефа им.

Най-нови

Топ 3 на най-студените зодии

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено съпричастни към проблемите на околните,...

Лична драма: Певицата, която отказа на Тодор Живков, умира в мизерия

В наши дни малко хора си спомнят за поп певицата Маргарита Димитрова. Но в края на 60-те и началото на 70-те години...

Фолк звездата Камелия: Животът ми се преобърна с хастара навън

Любимката на няколко поколения фенове има пет албума зад гърба си. Тя е сред най-желаните изпълнители във водещите български клубове. Специално за...

Ваня Щерева откровена до болка: Разделих се с младото си гадже, беше поп-фолк любов

Ваня Щерева разкри в интервю пред Нова телевизия, че връзката й с младото гадже е приключила точно на Нова година и я...

Миролюба Бенатова в най-личната си изповед: Имала съм любови, каквито на хората не се случват и по веднъж

Решаваме да я снимаме на фона на нощния град, защото неведнъж сме виждали лъвската й грива да се подава с камера и...

Още интересни публикации