петък, септември 22, 2023

След два месеца преговори: Мария Игнатова се връща в БТВ с 10 бона заплата

След дълги месеци без никакви доходи от септември златен дъжд ще се излее върху Мария Игнатова

Последно

Христо Кидиков възмутен от далавера в болница

Възмутен от здравната система у нас е естрадният ветеран Христо Кидиков. 76-годишният певец не...

Бившата на Рачков показа новия мъж

С нов мъж подръка разходи перфектна фигура в тузарски столичен хотел плеймейтката Анита Димитрова.

Нова дата за приемане на еврото в България

Новата целева дата за приемане на еврото в България е не по-късно от 1 януари 2025 г.

Близо 2 месеца са продължи преговорите между продуцентите Иван и Андрей и новата водеща на предаването им „Папараци“ по Би Ти Ви, научи ПИК. След два сезона и половина Венета Райкова сдава поста, а мястото ѝ от септември ще заеме бившата „господарка на ефира“ Мария Игнатова, издават от екипа.

Атрактивната блондинка стоя година и половина без работа, след като шоуто за гафове изпадна от програмната схема на Нова телевизия още в началото на 2019 г. След което Игнатова елегантно бе отстранена и от кръга с любимци на Магърдич Халваджиян, който продължи да залага в риалити проектите си на своя фаворит и бивш на Мария – Димитър Рачков. В началото на годината Игнатова се пробва да се завърне отново на сцената, та макар и само клубната, със свое комедийно шоу – „Без грам ИнстаСрам“. То обаче имаше само две издания и не постигна очаквания успех.
Обезверена и разочарована, Мария потърсила контакт с Иван и Андрей в началото на май. Този път късметът е бил на нейна страна, тъй като блондинката уцелила момента, в който супермясто в една от многото продукции на двамата продуценти малко по-рано било овакантено. Като част от мерките срещу пандемията от коронавирус Би Ти Ви свали външните продукции от програмата си, за да пести бюджет. Сред свалените предавания бе и „Папараци“, а продуцентите използваха случая да се разделят с Венета Райкова, пише retro.bg.

След дълги месеци без никакви доходи от септември златен дъжд ще се излее върху Мария Игнатова. Като водеща на „Папараци“ вечно усмихнатата блондинка ще получава доста по-добра заплата от предшественичката си. Месечното възнаграждение на Венета е било в размер на 6000 лв., докато новата звезда на предаването ще прибира по 10 хилядарки. С новата водеща, която зрителите на „Господари на ефира“ познават с брилянтните ѝ комедийни скечове, „Папараци“ ще претърпи промени наесен. Предаването ще бъде с нова, по-комедийна концепция. Мария Игнатова освен водеща ще застава и срещу звездите по време на интервютата.

Най-нови

Бившата на Рачков показа новия мъж

С нов мъж подръка разходи перфектна фигура в тузарски столичен хотел плеймейтката Анита Димитрова. Бившата на Рачков и гаджето...

Нова дата за приемане на еврото в България

Новата целева дата за приемане на еврото в България е не по-късно от 1 януари 2025 г. Това е...

Лоши новини за Юксел Кадриев

Съдебна битка срещу общината и кмета на столичния квартал "Красно село“ е подел Юксел Кадриев. Новинарят вече шест месеца...

Хеликоптер падна край Гоце Делчев, няма връзка с пилота

Хеликоптер е паднал край село Гърмен. Населеното място се намира недалеч от град Гоце Делчев. За...

Вижте как застреляният Светльо Младенов и бандата му заплашват с палки младеж в София и го обират

С две палки бандата на Светльо Младенов заплашва младеж, че ще го набие, а след това го обира.

Още интересни публикации