четвъртък, октомври 21, 2021

След като беше зарязан от жена си: Доц. Мангъров заби ново гадже

65-годишният имунолог отново лети на крилете на любовта

Последно

Екзотика: България без първа дама, ако изберем Герджиков за президент

България остава без първа дама за пръв път в историята си, ако ректорът на Софийския университет и...

Важно за всички българи: Как и къде се вади зелен сертификат

Зеленият сертификат е документ за завършена ваксинация, доказано преболедуване или отрицателен тест за COVID-19. Той може да...

Министър Кацаров: Сертификат за деца само над 18 г, от утре учениците в София са онлайн

Народът ни е изправен пред огромно изпитание и много хора не си дават сметка, че всеки 7-и,...

Доц. Атанас Мангъров е живо доказателство, че за любовта възраст няма. 65-годишният инфекционист вдигна завесата над личния си живот и призна, че има нова жена до себе си.
Скандалният доцент обаче не пожела да разкрие самоличността на мистериозната дама, нито възрастта и професията й. По думите на Мангъров отношенията им били все още пресни и тепърва предстояло развитие.

Той все още не делял един покрив с новата повелителка на сърцето си. Лекарят с хаплив език обаче не крие, че в личен план е претърпял някои разочарования и за свой най-голям провал смята приключването на брака му с бившата му съпруга и майка на децата му – Ана, пише retro.bg. Всъщност двамата са разведени от 10 години, но се разделили цивилизовано, по взаимно съгласие.

Доц. Атанас Мангъров: Ако чакаме само на Дядо Иван и Чичо Сам, ще загинем

В края на брачния им живот напрежението ескалирало и преценили, че ще се чувстват по-добре, ако продължат пътя си поотделно. Освен това децата им вече били достатъчно големи, за да не се травмират от развода и да приемат нормално решението на своите родители. И досега Атанас и Ана си общували и били приятели. Любовната им история обаче е почти като от книгите. Искрата пламнала покрай услуга, която тя му направила.

Докато бъдещият доктор подготвял дисертацията си, нямало кой да обработи статистическите данни към нея. „Някой ми каза, че има една засукана красавица, която много разбира. И аз отивам при нея и й казвам: „Ето това са данните и ще си платя“.
И тя седна да ги прави. Първа таблица, втора, трета таблица и после се родиха децата. Така и не си платих“, разказва през смях Мангъров, като отбелязва, че не се е оженил за софиянка за жителство, а по любов.

Двамата със счетоводителката Ана имат общо четири деца, като най-големият им син Борислав всъщност е от нейния първи брак. Щерка им Елена е фармацевт по образование и професия, а близнаците Христо и Илия са тръгнали уверено по пътя на своя баща и са лекари. Доцентът споделя, че с Ана трудно са успели да изгледат децата си, имали и моменти на недоимък. Сега обаче се гордеели с успехите им. Най-близък Мангъров е с щерка си.

Жесток удар за доц. Атанас Мангъров, жена му го напусна

„Откровено мога да кажа, че тя ми е повече като сестра, отколкото като дете. Тя има същата психоструктура като мен, същата проклетия, същия инат. Дори е по-добра“, не крие пристрастията си към дъщеря си Елена доцентът.
Той запознал наследниците си с новата си половинка официално и те приели зряло избора му да се впусне в нова любовна авантюра след доста време в самота.

Най-нови

Важно за всички българи: Как и къде се вади зелен сертификат

Зеленият сертификат е документ за завършена ваксинация, доказано преболедуване или отрицателен тест за COVID-19. Той може да се получи от мястото на...

Министър Кацаров: Сертификат за деца само над 18 г, от утре учениците в София са онлайн

Народът ни е изправен пред огромно изпитание и много хора не си дават сметка, че всеки 7-и, приет в болница умира, каза...

Късметче на деня за 18 октомври 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 18 октомври 2021 година Щастието ще дойде при теб, когато си на правилния път. Не...

Три са зодиите, които са царе на моногамната любов

Тези зодии са сигурни в избора си и когато се влюбят, то определено е за дълъг период. Сериозни и лоялни, те няма...

Мощна молитва към Иисус Христос

Молитвите са силни думи с много положителна енергия, които могат да ни помогнат да станем много по-добри и духовно извисени хора. Разбира...

Още интересни публикации