вторник, март 14, 2023

Соня Колтуклиева безмилостна: Румен Радев увисна като прани гащи на селски простор

Да се върне в кварталната кръчма в "Дружба", откъдето го извади Корнелия Нинова

Последно

Късметче на деня за 14 март 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 14 март 2023 година Не бъди черноглед. Подходи с оптимизъм...

Зрителите на „Капките“ бесни на Халваджиян

За първи път в сезон 11 на „Като две капки вода“ победата грабнаха Димо и Ралица.

Две от банкнотите от 500 евро в чекмеджето на Борисов се оказаха истински

Германските власти са информирали българската прокуратура, че две от 500-евровите банкноти, които се виждат на снимките от...

Президентът Радев увисна като „прани гащи на селски простор“.
Когато през март споделих във Фейсбук огромното си разочарование от Румен Радев, за когото гласувах и му препоръчах да се върне в кварталната кръчма на ЖК „Дружба”, откъдето го извади Корнелия Нинова като щастлив пенсионер и влюбен в красивата си любовница, някои от моите последователи бяха възмутени и огорчени.

Сега виждате ли?!
С какво президентът Радев е по-различен от тези, които бичува; с какво неговото обкръжение се отличава от приближените на правителството, което той „удостои” с отнемане на политическото доверие, попита във Фейсбук журналистката Соня Колтуклиева. Винаги съм твърдяла – президентът също е част от властта; видя се, че органично ѝ принадлежи и по манталитет, и по поведение.

Къде в схемата на „хунтата” (президентът цитира хазартния бос Васил Божков със 700 милиона лева задължения към хазната) се намира президентът и неговото обкръжение ще стане ясно, може би. Но, ако има управляваща „хунта”, президентът е вътре в нея, барабар със съветниците си и Десислава Радева.
А неговите сподвижници и следовници да се правят на слепи, колко дълго могат. Това нищо не променя.

Румен Радев: Мутренска държава. Хиляди българи емигрираха, а сега напуска и бизнесът

Кой нормален инвеститор ще вложи парите си в България, когато вижда, че тук се погазва законът.
„Кой нормален инвеститор ще вложи парите си в България, когато вижда, че тук се погазва законът. Хиляди българи емигрираха, а сега ще започне да напуска и бизнесът“, коментира президентът Румен Радев.
По думите му властта крачи към пропастта.

Той посочи, че в България има пробив на сигурността в управлението на държавата в лицето на министър-председателя и по този начин върху страната ни се лепва едно позорно петно. „Такъв имидж ни представя като мутренска държава и срива усилията и лишенията на цяло едно поколение за нашата евроинтеграция“, каза Радев, който в петък посети старините в първопрестолна Плиска.

„Ежедневно чуваме декларации от прокуратурата как имат еднакъв подход независимо от социално и обществено положение. Което наистина гали ухото. Но тези думи ежедневно катастрофират в действителността, защото виждаме как се прилагат абсолютно селективен подход и двойни стандарти – и по отношение на казуси, и по отношение на тяхното хвърляне в публичното пространство и по отношение на тяхното криене“, коментира Радев.

„По този начин се създава недоверие у хората за прокурорски рекет. С такъв тип отношение не може да цари справедливост“, добави държавния глава.
При посрещането си в старопрестолна Плиска президентът каза:
„Това е свято място за всички нас, оттук започва България. Плиска е символ на величието на българската държава и нашата духовна мощ. Затова от уважение към нашите предци, аз мисля, че трябва да влагаме повече разум, просветеност и отговорност. Историята, която виждаме тук, ни задължава“.

Най-нови

Зрителите на „Капките“ бесни на Халваджиян

За първи път в сезон 11 на „Като две капки вода“ победата грабнаха Димо и Ралица. Това стана в...

Две от банкнотите от 500 евро в чекмеджето на Борисов се оказаха истински

Германските власти са информирали българската прокуратура, че две от 500-евровите банкноти, които се виждат на снимките от чекмеджето на бившия премиер Бойко...

Димитър Зоров: Сиренето и кашкавалът, с надценката, трябва да струват 20 и 26 лева

Сиренето и кашкавалът от мляко в магазина, с надценка 20%, трябва да струва съответно 20 лв. и 26 лв. за килограм.

Правнучката на Ванга: Никога не съм искала дарбата й

"Никога не съм искала дарбата на прабаба ми Ванга. Не съм я и имала. То способностите не се предават...

Божков сам си кара колата

Сам шофира колата си Антон Божков! С един охранител,...

Още интересни публикации