четвъртък, август 11, 2022

Соня Колтуклиева безмилостна: Румен Радев увисна като прани гащи на селски простор

Да се върне в кварталната кръчма в "Дружба", откъдето го извади Корнелия Нинова

Последно

Президентът Радев увисна като „прани гащи на селски простор“.
Когато през март споделих във Фейсбук огромното си разочарование от Румен Радев, за когото гласувах и му препоръчах да се върне в кварталната кръчма на ЖК „Дружба”, откъдето го извади Корнелия Нинова като щастлив пенсионер и влюбен в красивата си любовница, някои от моите последователи бяха възмутени и огорчени.

Сега виждате ли?!
С какво президентът Радев е по-различен от тези, които бичува; с какво неговото обкръжение се отличава от приближените на правителството, което той „удостои” с отнемане на политическото доверие, попита във Фейсбук журналистката Соня Колтуклиева. Винаги съм твърдяла – президентът също е част от властта; видя се, че органично ѝ принадлежи и по манталитет, и по поведение.

Къде в схемата на „хунтата” (президентът цитира хазартния бос Васил Божков със 700 милиона лева задължения към хазната) се намира президентът и неговото обкръжение ще стане ясно, може би. Но, ако има управляваща „хунта”, президентът е вътре в нея, барабар със съветниците си и Десислава Радева.
А неговите сподвижници и следовници да се правят на слепи, колко дълго могат. Това нищо не променя.

Румен Радев: Мутренска държава. Хиляди българи емигрираха, а сега напуска и бизнесът

Кой нормален инвеститор ще вложи парите си в България, когато вижда, че тук се погазва законът.
„Кой нормален инвеститор ще вложи парите си в България, когато вижда, че тук се погазва законът. Хиляди българи емигрираха, а сега ще започне да напуска и бизнесът“, коментира президентът Румен Радев.
По думите му властта крачи към пропастта.

Той посочи, че в България има пробив на сигурността в управлението на държавата в лицето на министър-председателя и по този начин върху страната ни се лепва едно позорно петно. „Такъв имидж ни представя като мутренска държава и срива усилията и лишенията на цяло едно поколение за нашата евроинтеграция“, каза Радев, който в петък посети старините в първопрестолна Плиска.

„Ежедневно чуваме декларации от прокуратурата как имат еднакъв подход независимо от социално и обществено положение. Което наистина гали ухото. Но тези думи ежедневно катастрофират в действителността, защото виждаме как се прилагат абсолютно селективен подход и двойни стандарти – и по отношение на казуси, и по отношение на тяхното хвърляне в публичното пространство и по отношение на тяхното криене“, коментира Радев.

„По този начин се създава недоверие у хората за прокурорски рекет. С такъв тип отношение не може да цари справедливост“, добави държавния глава.
При посрещането си в старопрестолна Плиска президентът каза:
„Това е свято място за всички нас, оттук започва България. Плиска е символ на величието на българската държава и нашата духовна мощ. Затова от уважение към нашите предци, аз мисля, че трябва да влагаме повече разум, просветеност и отговорност. Историята, която виждаме тук, ни задължава“.

Най-нови

Късметче на деня за 10 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 10 август 2022 година Ако почувстваш нужда да поплачеш – направи го. Така ще се...

Дневен хороскоп за 9 август 2022: Влюбване за Телците, Девите да внимават с еуфорията

Дневен хороскоп за 9 август 2022 Овен Днес може да сте необикновено подвижни и жизнени. Струва...

Късметче на деня за 8 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 8 август 2022 година Ако се колебаеш, най-добре поискай съвет от свой приятел. Понякога приятелите...

Седмичен хороскоп за 8 – 14 август 2022 година: Несигурност за Близнаците, рискове за Раците

Седмичен хороскоп за 8 - 14 август 2022 година ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на...

Още интересни публикации