вторник, ноември 9, 2021

Соня от „Игри на волята“: Българинът обича да мрази

Соня се сбогува с "Игри на волята"

Последно

Нидал Алгафари: Вместо свобода, от юмрука на Румен Радев излезе Бойко Рашков-Бухалката

Нидал Алгафари, политически пиар, продуцент, режисьор и сценарист, в интервю за обзора на деня на Радио „Фокус”...

Нов трус в БНТ: Свалиха от ефира Деси Добрева

Певицата Деси Добрева вече не е водеща на предаването на БНТ „Музика безкрай“. Новината съобщи самата тя,...

Надут келеш от „Пайнер“ вбеси сериозно Димитър Рачков

21-годишният пайнер Радко Петков вбеси зрителите и дори Димитър Рачков с надменното си поведение в ефир в...

Соня се сбогува с „Игри на волята“, а останалите жени във формата ликуват. Тя бе сочена за най-силната сред нежния пол и неведнъж го доказа в едни от най-тежките битки на арената. Татуираната Соня бе в окото на бурята по време на участието си и успя да си навлече гнева на своите съплеменници, което й изяде главата. Номинираха я, но се надяваха тайничко да успее да елиминира от играта Мани, която от ден 1 не спъва племето и ги дърпа рязко назад. Уви, Соня нямаше късмет на елиминационната битка и отпадна, а наш репортер се свърза с нея, за да научим повече за нея, пишат от show.blitz.bg.

-Соня, беше сочена за най-силната жена в този сезон на „Игри на волята”, но вече не си в играта. Какво се случи и съжаляваш ли?
-Не съжалявам за нищо. Човешката сила не се обуславя от това на кой етап от Игрите си отпаднал. Победителите не винаги са финалисти. А аз определям себе си като победител. Понякога се изисква много повече сила, за да постъпиш по конкретен начин и да вземеш конкретно решение, да бъдеш проактивен. В противен случай ти си просто наблюдател на случващото се около теб.

-Какво е чувството да паднеш от Мани, която е най-слабото звено от вашето племе?
-Съжалявам, че ще го кажа, но Мани остави много тъжен отпечатък върху едно наистина интересно и динамично риалити. Присъствието й във формата измести фокуса от същността на играта, демотивира някои от участниците. Мани никога не е била моя конкуренция и подобен въпрос е несъдържателен. Все едно да сравнявате графит с диамант. И двете са химически идентични, но молекулната им подредба е различна.

-Зрителите се питат защо предаде Морунов и започна коалиции с жените? Не е ли лицемерно да се съюзиш с Мани, с която бяхте на нож преди това?
-Ако зрителят задава този въпрос, значи не гледа внимателно Игрите. Всички от племето искаха Мани да си тръгне, но никой нямаше смелост да отиде на елиминационна битка, воден от страха да не отпадане. За някои хора оставането в шоуто е на всяка цена. Включително и за Морунов. Единственият начин болшинството да номинира мен, беше привидна коалиция с жените. Дните без битка бяха протяжно дълги. Бях в “Игри на волята: България“, за да съм на арената, не да потъвам в битовизми.

-Дали ако се държеше за мъжете щеше да избегнеш номинацията за изгонване и да си все още в играта?
-Със сигурност щеше да е така, но това поведение не ми е присъщо. Имам принципи. Виждаме това поведение много ярко изразено в друг мой съотборник и гледката не е красива.

-Четеш ли коментари от фенове в официалната страница на шоуто и има ли такива, които те нараняват? Какво би им казала сега?
-Не ги чета. Това е несериозно. Да взема под внимание мнението на човек, скрил се зад фалшив псевдоним и сложил чужда снимка, който няма смелост да заяви себе си! Как мислите, дали това мнение е стойностно за мен?! Българинът обича да мрази. Българинът обича да коментира чуждия живот, защото мрази своя.

-Как би коментирала плъзналата в мрежата снимка, на която си без дрехи? Поиска ли сметка от човека, който я направи публична?
-Много добре знам кой е човекът, защото тази снимка е изпратена само на него. Единственото, което мога да коментирам е, че очевидно за такъв тип хора човешки ценности като доверие и споделяне нямат никаква стойност. В този смисъл вината е изцяло моя, защото съм доверчив човек и винаги търся доброто у хората. Трудно ми е да допусна, че някой би си правил гавра на чужд гръб. И не, не съм потърсила сметка на този човек, защото това означава да сляза на неговото ниско енергийно ниво. Не искам да се облъчвам с такъв негативизъм.

-Какви корекции имаш по себе си и обмисляш ли нови такива?
-Хм. Всъщност, единственото, за което съм лягала под ножа, е корекцията ми на бюста. Всички други интервенции са неинвазивни и са козметични. Не знам защо се придава такова значение на естетични процедури, които всяка една уважаваща себе си жена би следвало да извършва. Това е все едно да ме попитате колко често ходя на кола маска. Ако възприемате и татусите за корекции, ще се коригирам още. Но за мен това е изкуство.

-Успя ли да намериш човек, който да те направи щастлива жена? Вероятно след „Игри на волята” са се появили и повече ухажори…
-Не мога да чакам някого да ме направи щастлива. Ако аз не съм завършена като човек и личност, ако не намирам щастието си от вътрешен извор, няма как някой да ми го даде отвън. По повод ухажорите, сигурно има повече такива, но тъй като нямам фейсбук профил, а инстаграм профилът ми е заключен, нямам конкретно доказателство за това. На ден получавам стотици молби за последване, но не ги одобрявам. Нека никой не ми се сърди, но последователите ми в Инстаграм са само хора, които познавам лично. Наистина се стремя да остана встрани от този фейк живот в социалните мрежи.

-Коя е най-голямата грешка в живота си, за която съжаляваш и ако имаше възможност би променила?
-Не бих го нарекла грешка, но единственото нещо, за което съжалявам, е че не следвах медицина. В тази професия намирам нещо изключително магично, предизвикателно и неустоимо.

-Какво ти предстои оттук нататък?
-Най-хубавото, което всеки един от нас е получил! Предизвикателството, наречено Живот! Не планирам, не очаквам. Просто живея. Ето сега правим това интервю пред лекарския кабинет. Не планирах синът ми да се разболее, но пък сега ще имам възможност за няколко дни да му обърна повече внимание. Какво повече да иска човек?!
Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

Най-нови

Нов трус в БНТ: Свалиха от ефира Деси Добрева

Певицата Деси Добрева вече не е водеща на предаването на БНТ „Музика безкрай“. Новината съобщи самата тя, след като получила множество запитвания...

Надут келеш от „Пайнер“ вбеси сериозно Димитър Рачков

21-годишният пайнер Радко Петков вбеси зрителите и дори Димитър Рачков с надменното си поведение в ефир в "Забраненото шоу" в неделя вечер....

Златен дъжд: Къци Вапцаров прибра 30 000 лева, за да остриже кечето

След участието си в „Маскираният певец“ през пролетта шоуменът Къци Вапцаров го закъса за телевизионни изяви, но за сметка на това успя...

Обрат: Прелюбодеецът Илиян взе детето на Джулиана Гани

Трудните моменти за подалата миналата седмица документи за развод Джулиана Гани явно тепърва предстоят. Силиконката взе решение да се раздели с мъжа...

Сега му е времето: Етиен Леви разкри тайната си за киселото зеле (Видео и снимки)

Освен че е един от най-добрите музикални педагози у нас, Етиен Леви се слави и като един от най-големите кулинари. Рецептите му...

Още интересни публикации