четвъртък, юни 8, 2023

Срамота: Муки започна да продава имотите на голямата Стоянка Мутафова

Майка много ми липсва, отиде си достойно, сподели Мария Грубешлиева

Последно

Мария Габриел родила при каката на Бойко

Единственият син на Мария Габриел и съпруга й Франсоа се е появил на бял свят в болницата,...

Миската от „Барселонагейт“ се появи, носи годежен пръстен

Митичната манекенка Борислава Йовчева, замесена в аферата „Барселонагейт“, излезе на светло след повече от 10 години в...

Лена Бориславова ражда около 15 септември

Лена Бориславова в момента е бременна в 6-ия месец. Това разкри самата тя с...

Е, браво! Мария Грубешлиева обяви във фейсбук, че пуска на пазара имот на покойната си майка Стоянка Мутафова. „Продавам наследствен парцел в „Св. Влас“ с панорамна гледка“, написа тя и добави телефонния номер на мениджъра на майка й – Евгени Боянов, който най-вероятно отговаря за сделката.

„Не става дума за пари. Тя си има достатъчно. Просто жената няма какво да прави този парцел. Тепърва няма да тръгне да строи къщи. Иска да го продаде, за да може някой да се радва на хубавото място и да бъде използваемо“, разказват близки на щерката на великата актриса пред „Телеграф“.

От известно време насам се спекулира, че Грубешлиева имала в наследство от доведения си баща Нейчо Попов и друг имот на родното Черноморие, затова и нямала нужда от още.
В момента Муки живее в дома, който обитаваха двете със Стоянка до последния дъх на голямата актриса, в столичния квартал „Лозенец“.

В началото на месеца бе открита и паметна плоча на кооперацията, където живяха и твориха Мутафова, Нейчо Попов и Георги Калоянчев.
Тогава Муки заяви: „Никога няма да продам дома на Стоянка и да оскверня паметта й. Тя живя тук 60 г. Всяко ъгълче ми напомня за нея и ще живея до края с тези спомени“.

Муки: Майка много ми липсва, отиде си достойно

В средата на юли бе открита обща плоча в памет на Стоянка Мутафова, Нейчо Попов и Георги Калоянчев. Плочата беше поставена на софийската улица „Люботрън“ в квартал „Лозенец“, където те са живели до последните си дни. Датата не е избрана случайно – на 13 юли е роден Нейчо Попов, съпруг на Стоянка Мутафова.
Екип на Bulgaria ON AIR се срещна с дъщерята на великата Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева – Муки, която даде подробности за събитието и разказа за живота на своята майка.

„Инициатор е Евгени Боянов, но двамата сме комбина след загубата на моята майка. Слагаме на първо място Нейчо Попов по ред на смъртта. Ще бъде интересно, ще присъства г-жа Фандъкова, много актьори и певци“, каза Муки пред камерата.
Тя призна, че преживява много тежко периода след смъртта на Стоянка Мутафова.
„Не мога да престана да я мисля. Тя си отиде много достойно, игра един месец преди да си отиде. Самата тя реши, че на 98 години повече няма нужда и ни напусна. Изключително много ми липсва майка ми. Не знам дали ще премине по някакъв начин изобщо. Нашата връзка е много силна и тя продължава да съществува. Както моята болка е към нея, така и нейната болка е към мен“, разкри чувствата си Мария Грубешлиева.

Муки вярва, че Стоянка Мутафова съществува в други измерения и се е издигнала на по-звездна сцена, откъдето продължава да изпраща благородна енергия.
„Нямам тази голяма енергия, която я имаше тя. Майка ми не беше от хората, които обичаха да дават поуки. Попила съм много неща от нея. В първия месец се събуждах и си казвах „има ли я, няма ли я, имам ли майка, нямам ли майка“. Сега вече знам, че нямам майка. Много време бяхме заедно и болката е още по-силна, когато един живот си изживял с един човек. Стоянка Мутафова беше изключително голяма личност. Осъзнавам го след загубата ѝ“, сподели още Муки.

Тя призна, че има много неща, за които съжалява и иска да се извини на Стоянка Мутафова, но те остават в нея. И не скри в ефира „България сутрин“, че се чувства изключително самотна.
„От Нейчо Попов ще запазя спомена, че той ме отгледа, въпреки че не ми е баща. Беше изключителна личност – и като режисьор, и като актьор. Тъкмо му тръгна кариерата и само на 49 години си отиде. С майка ми се хванахме като удавник за сламка една за друга и не можехме да се отделим“, сподели Муки.
„За Калоянчев споменът ми е, че дойдохме заедно да живеем в този блок на една нова година. Дълги години бяхме близки приятели, много добри спомени имам. Израснах между звездни актьори, за което съм много благодарна“, отбеляза още тя.

Най-нови

Миската от „Барселонагейт“ се появи, носи годежен пръстен

Митичната манекенка Борислава Йовчева, замесена в аферата „Барселонагейт“, излезе на светло след повече от 10 години в анонимност. „Ретро“...

Лена Бориславова ражда около 15 септември

Лена Бориславова в момента е бременна в 6-ия месец. Това разкри самата тя с публикация в социалните мрежи.

Любимата на Ламбо Ирен Кривошиева раздели имотите със сестра си

Ирен Кривошиева продава 600 декара гори и ниви. Звездата от "В името на народа" ще раздели парите от бъдещата...

Щерката на Кичка Бодурова идва на Черноморието за юбилея си

Кристи-Жаклин Зарпас, дъщерята на Кичка Бодурова, ще отпразнува 30-годишния си юбилей в България това лято. Това разкри именитата й...

Победителят от „Хелс Китчън“ Станислав с горещи разкрития за годеницата си

"Бях много притеснен преди да предложа брак на любимата си Божидара. Едва събрах смелост да направя тази крачка, но...

Още интересни публикации