петък, юни 18, 2021

Тази вечер в „Безмилостен град“ (10 юни): Агях отваря пратката от Джерен и получава инфаркт

Сехер заварва сина си в стаята на Дамла и му вдига скандал

Последно

Тази вечер в „Безмилостен град“ (18 юни): Недим доказва, че Агях е невинен

"Безмилостен град" е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разкрива какво...

Разкошни кюфтенца от тиквички с чесън: Изпитана рецепта за всеки вкус

Влизаме в сезона на тиквичките и най-вкусните пресни зеленчуци. Предлагаме и чудесна рецепта за пикантни кюфтета от...

След инцидента Софи Маринова си призна: Страх ме е от Гринго

Софи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда първо заяви, че...

„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разкрива какво ще се случи в епизода довечера, 10 юни.

Епизод: 112
Джемре се обажда на Недим и му казва, че не иска чужда помощ, моли го да не й се меси. Джемре и Дженк говорят. Той я окуражава, че сега има възможност и трябва да следва сърцето и мечтите си. Джемре среща своя приятелка от село, докато си търси работа в едно заведение като певица. Споделя с нея част от живота си.

Тази вечер в „Безмилостен град“ (9 юни): Детето на Джерен се завръща в имението

Шениз нахлува в имението. По думите й тя е дошла да вземе плик, който по погрешка е бил изпратен в имението. Вътре е диктофонът със записа, на който Недим признава, че Шениз и баща му са имали връзка. Агях се прибира, влиза в кабинета и вижда съпругата си. Пита я какво държи в ръцете си. Двамата се сборичкат и пликът се озовава в ръцете на Агях. Той го отваря, а в това време идват Недим и Джерен.

Агях пуска записа и чува началото на изповедта на Недим. Недим взима диктофона и го спира. Агях пита всички още колко тайни имат от него и припада, получавайки инфаркт. Недим вика линейка. Приятелката на Джемре й предлага да работят заедно. Шениз упреква Джерен за състоянието на Агях. Заявява на Недим, че жена му е изпратила записа на Агях. Момичето заявява, че Шениз я клевети.

Сехер известява Джемре, че Агях е в болница. Недим заплашва Джерен, че ако нещо се случи с чичо му ще се разправя с нея. Джерен и Шениз се скарват, Недим отпраща леля си. Агях е добре. Лекарите информират, че ще го изпишат на следващия ден. Джерен сее съмнение в ума на Недим, като му пуска мухата, че най-вероятно записът е пратен от психоложката. Шениз отново моли Сехер да намери диктофона и да й го даде.

Дамла се прибира и вижда пратката. Сехер взима от ръцете на Дамла устройството и я слага да си легне. Недим вика Оя в болницата. Джерен се опитва да го омотае. Психоложката признава, че тя е изпратила записа. Дженк продължава с проверката на сделката с имота. Недим пита Оя коя е тя и защо се бърка в живота му. Психоложката му отговаря, че ще му обясни после, а е пратила записа, защото е настъпило времето да си отмъсти на Шениз.

Любимци на зрителите от турски сериали в люта вражда извън снимачната площадка

Джерен се интересува защо психоложката е поела нейната вина. Оя напомня на Джерен, че й е длъжница. Недим се извинява на жена си. Джемре съобщава на Дженк, че баща му е получил инфаркт. Дживан споделя с Дамла, че се е притеснил за нея. Сехер заварва сина си в стаята на Дамла и го предупреждава, че повече не иска да го вижда там. Сехер губи диктофона. Джерен разказва на Дженк, че Шениз е била в имението. Дженк остава в болницата, а Джемре е до него и го подкрепя. Местят Агях в стая. Той се радва, че Дженк го посещава, но търси Недим, за да говорят.

Най-нови

Разкошни кюфтенца от тиквички с чесън: Изпитана рецепта за всеки вкус

Влизаме в сезона на тиквичките и най-вкусните пресни зеленчуци. Предлагаме и чудесна рецепта за пикантни кюфтета от тиквички и чесън, която взех...

След инцидента Софи Маринова си призна: Страх ме е от Гринго

Софи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда първо заяви, че тя се е пребила при...

Късметче на деня за 18 юни 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 18 юни 2021 година "Усмихни се, защото съдбата ти е подготвила наистина приятна изненада."

Глория се оказа баба за пример: Раздава се в грижи за внучката

Баба за пример се оказа примата на фолка Глория. Всяка свободна минута голямата звезда прекарва в грижи за първородната си внучка. Смяна...

Тази вечер в „Доктор Чудо“ (17 юни): Раздяла и мръсна работа

„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разкрива какво ще се случи в...

Още интересни публикации