петък, юни 18, 2021

Тази вечер в „Безмилостен град“ (11 юни): Оя е сестра на Недим, Джерен се среща със сина си

Агях се прибира от болницата, отново моли Дженк да извика Недим

Последно

Тази вечер в „Безмилостен град“ (18 юни): Недим доказва, че Агях е невинен

"Безмилостен град" е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разкрива какво...

Разкошни кюфтенца от тиквички с чесън: Изпитана рецепта за всеки вкус

Влизаме в сезона на тиквичките и най-вкусните пресни зеленчуци. Предлагаме и чудесна рецепта за пикантни кюфтета от...

След инцидента Софи Маринова си призна: Страх ме е от Гринго

Софи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда първо заяви, че...

„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разкрива какво ще се случи в епизода довечера, 11 юни.

Епизод: 113
Сехер съобщава на Шениз, че е намерила диктофона. Агях се прибира от болницата. Отново моли Дженк да извика Недим. Агях благодари на Сехер, че се е грижила за Дамла. Дженк предлага на баща си да замине на почивка, за да има повече време за децата си.

Тази вечер в „Безмилостен град“ (10 юни): Агях отваря пратката от Джерен и получава инфаркт

Башак пристига в имението заедно с бебето си. Всички я посрещат добре, освен Джерен, която инстинктивно реагира на бебето, особено когато Башак й дава да го подържи. Башак съобщава, че бебето се казва Атлаз. Недим иска да знае защо Оя е споделила с някого това, което ѝ е казал за чичо си. Той я заплашва, че ако се доближи до някого от близките му, ще изиска ограничителна заповед. Оя му признава, че е неин брат.

Дживан носи диктофона на Шениз. Тя го пуска и чува послание от Джерен. Джерен е разстроена, защото си спомня за изгубеното си бебе. Тя проклина Шениз, желаейки да изпита същия ад, в който гори. Джерен и Нериман подменят истинския диктофон с друг. Джерен дава на Недим да счупи оригинала, след като е прехвърлила записа на телефона си. Тя изпраща аудиофайла на Агях.

Агях чува записа и разбира за изневярата на жена си. Шениз звъни на Агях, но той не отговаря на обаждането й. Шениз заплашва Джерен да извади наяве записа от хотела. Джерен лъже Шениз, че Агях още не е чул признанието на Недим. Оя обвинява Агях, че заради него е отраснала в сиропиталище. Недим не й вярва. Психоложката разказва, че е дъщеря на Мюмтаз и една от прислужниците в имението, но Агях ги е изгонил.

Турският Дон Жуан Фарук от „Завинаги“ се изфука с младото си гадже (Снимка)

В следствие на това майка й се е разболяла от рак и е починала. Така Оя се е озовала в дом за деца. Недим не допуска, че Агях е способен на такава долна постъпка, и предупреждава Оя да стои далеч от семейството му, иначе ще си създаде нов, по-жесток враг в негово лице. Джерен тайно наблюдава как Башак се грижи за бебето си.

Най-нови

Разкошни кюфтенца от тиквички с чесън: Изпитана рецепта за всеки вкус

Влизаме в сезона на тиквичките и най-вкусните пресни зеленчуци. Предлагаме и чудесна рецепта за пикантни кюфтета от тиквички и чесън, която взех...

След инцидента Софи Маринова си призна: Страх ме е от Гринго

Софи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда първо заяви, че тя се е пребила при...

Късметче на деня за 18 юни 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 18 юни 2021 година "Усмихни се, защото съдбата ти е подготвила наистина приятна изненада."

Глория се оказа баба за пример: Раздава се в грижи за внучката

Баба за пример се оказа примата на фолка Глория. Всяка свободна минута голямата звезда прекарва в грижи за първородната си внучка. Смяна...

Тази вечер в „Доктор Чудо“ (17 юни): Раздяла и мръсна работа

„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разкрива какво ще се случи в...

Още интересни публикации