петък, юни 18, 2021

Тази вечер в „Безмилостен град“ (13 май): Недим превърта, тръгва да убива Шениз

Дамла отива да види майка си - носи й дрехи и й дава пари

Последно

Тази вечер в „Безмилостен град“ (18 юни): Недим доказва, че Агях е невинен

"Безмилостен град" е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разкрива какво...

Разкошни кюфтенца от тиквички с чесън: Изпитана рецепта за всеки вкус

Влизаме в сезона на тиквичките и най-вкусните пресни зеленчуци. Предлагаме и чудесна рецепта за пикантни кюфтета от...

След инцидента Софи Маринова си призна: Страх ме е от Гринго

Софи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда първо заяви, че...

„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разкрива какво ще се случи в епизода довечера, 13 май.

Епизод 93
Дживан се извинява на Дамла за думите, които е казал за майка й. Агях забранява Шениз да получава каквато и да е издръжка. Дамла отива да види майка си – носи й дрехи и й дава пари. Шениз се оплаква на дъщеря си, че Недим си е изпълнил обещанието и е разбил семейството им.

Тази вечер в „Безмилостен град“ (12 май): Агях изхвърля Шениз от имението

Дамла помага на Шениз да се настани в хотел. Шениз се обръща за помощ към Шахин. Агях опитва да се помири със сина си. Моли го да му помогне да забрави за постъпките от детството на Дженк. Недим споделя с психоложката, че чичо му е най-невинният човек от това семейство. Заявява, че ще премълчи пред Агях за изневярата на Мюмтаз с Шениз.

Доктор Оя изтрива записа от диктофона си. Недим казва, че вече няма да идва на сеанси при лекарката, а тя се зарича винаги да бъде до него.
Шениз уверява верния си слуга Шахин, че ще му помогне, след като вече е излязъл от затвора. Оя поддържа живота на свой близък човек. Лекарят й предлага да прекратят лечението, но психоложката отказва категорично.

Джерен отново прави опит да изгони сестра си от имението. От банката отказват да дадат пари на Шениз, защото сметката й е празна. Агях гони Джерен от кабинета си, защото приема Джемре. Малката сестра се скрива и подслушва двамата какво си говорят, но Дамла се появява и Джерен си тръгва. Джерен започва да се заяжда с Нуртен и чупи антиките на Шениз. Опитва да замести изгонената. Дамла й прави забележка.

Излезе класацията на най-гледаните турски сериали за 2020-а година

Джемре не смее да каже на Дженк за разговора си с Агях. Шениз отива в холдинга и не се съобразява с никой от служителите. Недим разкарва леля си с думите, че иска да я убие, а тя му обещава, че ще го унищожи. Недим заплашва жената на чичо си, че ако още веднъж я види около Карачай, ще пострада. Допълва още, че ще разкаже за връзката й с Мюмтаз на Агях. Джерен си пуска записа и се радва, че докато го държи, никой няма да я изхвърли от имението.

Най-нови

Разкошни кюфтенца от тиквички с чесън: Изпитана рецепта за всеки вкус

Влизаме в сезона на тиквичките и най-вкусните пресни зеленчуци. Предлагаме и чудесна рецепта за пикантни кюфтета от тиквички и чесън, която взех...

След инцидента Софи Маринова си призна: Страх ме е от Гринго

Софи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда първо заяви, че тя се е пребила при...

Късметче на деня за 18 юни 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 18 юни 2021 година "Усмихни се, защото съдбата ти е подготвила наистина приятна изненада."

Глория се оказа баба за пример: Раздава се в грижи за внучката

Баба за пример се оказа примата на фолка Глория. Всяка свободна минута голямата звезда прекарва в грижи за първородната си внучка. Смяна...

Тази вечер в „Доктор Чудо“ (17 юни): Раздяла и мръсна работа

„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разкрива какво ще се случи в...

Още интересни публикации