сряда, юли 28, 2021

Тази вечер в „Безмилостен град“ (18 юни): Недим доказва, че Агях е невинен

Дамла съобщава, че нощта за Шениз е била критична

Последно

Късметче на деня за 28 юли 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 28 юли 2021 година Днес е много подходящ момент да...

Късметче на деня за 26 юли 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 26 юли 2021 година Ако се появи възможност за пътуване...

„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разкрива какво ще се случи в епизода довечера, 18 юни.

Епизод 118
Башак разхвърля изцяло спалнята на Джерен и открива детска дрешка. Двете отново се скарват, а Башак се досеща, че Джерен е загубила бебе. Джерен гони Башак от къщата, а тя отказва да си тръгне, защото е била поканена от Агях. Башак съобщава на майка си, че с Атлас напускат конака, защото не може да понася Джерен. Нуртен се ядосва и се чуди къде ще отидат.

Тази вечер в „Безмилостен град“ (17 юни): Агях поема вината за сакатлъка с Шениз

Недим е намерил записите, с които доказва невинността на Агях. Обещава на чичо си, че ще го подкрепя винаги. Агях отказва да се върне в имението. Желае да остане сам, защото е изтощен. Недим не говори с Джерен. Тя го пита къде отива. Той заявява, че не желае да я вижда и настоява да се премести в друга стая. Недим е бесен, защото Джерен е пуснала записа на Агях и това не подлежи на прошка.

Дамла съобщава на Агях, че нощта за Шениз е била критична. Тя иска отново да са семейство. Джемре моли Йозге да отложи участието й в бара. Йозге настоява приятелката й да отиде на представлението, защото са запазени всички маси. Оя настоява Башак да остане в имението. Дамла благодари на Дживан, че е до нея в този тежък момент. Джемре излиза на сцената. Недим отново е запазил маса на първия ред и пристига в последния момент.

Любимци на зрителите от турски сериали в люта вражда извън снимачната площадка

Дженк пита баща си защо майка му е бягала от него и толкова се е страхувала, че си е сменила самоличността. Агях не дава отговор на сина си и по думите му Шениз е тази, която трябва да разкаже истината. Джерен вади ДНК теста. Иска да го използва, но в последния момент се отказва. Оя се обажда на Недим и го уверява, че може да разчита на нея, но той отказва помощта й. Недим изчаква Джемре да излезе. Кани я да се приберат заедно. Оя ги наблюдава и се ядосва, че Недим е на страната на чичо си.

Най-нови

Късметче на деня за 27 юли 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 27 юли 2021 година Остави разума на заден план и се заслушай в желанията на...

Късметче на деня за 26 юли 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 26 юли 2021 година Ако се появи възможност за пътуване – грабни я! Така ще...

Топ 5 на зодиите, които напълняват адски бързо

Пица, бургери, рула или суши - не им пука какво ядат сутрин или за вечеря. Основното нещо е максимално удовлетворяващо! Осъзнавайки какво...

Лична драма: Съпругът ми ме превърна в робиня

Беше сватбеният ми ден, пишат от skafeto.com. С наведена глава умолявах татко този брак да не се състои. Стоях обляна в сълзи...

Тъщата на Рачков го въвлича в семейния бизнес

Нaпук нa cлухoвeтe зa прoтивoрeчивитe oтнoшeния c мaйкaтa нa младата си изгора Aнитa, Димитър Рaчкoв е в прекрасни отношения със своята бъдеща...

Още интересни публикации