петък, юни 18, 2021

Тази вечер в „Безмилостен град“ (9 юни): Детето на Джерен се завръща в имението

Дженк разбира, че фирмата на Юсуф е фантом

Последно

Тази вечер в „Безмилостен град“ (18 юни): Недим доказва, че Агях е невинен

"Безмилостен град" е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разкрива какво...

Разкошни кюфтенца от тиквички с чесън: Изпитана рецепта за всеки вкус

Влизаме в сезона на тиквичките и най-вкусните пресни зеленчуци. Предлагаме и чудесна рецепта за пикантни кюфтета от...

След инцидента Софи Маринова си призна: Страх ме е от Гринго

Софи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда първо заяви, че...

„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разкрива какво ще се случи в епизода довечера, 9 юни.

Епизод 111
Ако Шениз се съгласи на развод, Агях обещава да й осигури много добра финансова издръжка. Шениз категорично отказва пред адвоката да се разведе. Джемре отива на интервю за работа. Сехер я благославя. Недим става гарант пред работодателя на Джемре.

Тази вечер в „Безмилостен град“ (8 юни): Бебето на Джерен е живо и здраво

Оя носи бебето на Джерен и го дава на Башак. Припомня на момичето, че трябва да спазва уговорката им. Докато дойде време, Башак ще е майката на бебето. Джерен изпраща пратка на Агях. Надир предупреждава Оя, че Шениз прави проучване за нея. Агях вдига Дженк, за да отидат заедно във фирмата. Башак казва на майка си, че ще отиде в имението, при условие че няма да работи там.

Оя предупреждава Шениз да спре с игрите си. Шениз й блъска вратата под носа. Оя вижда, че Джерен пристига в апартамента на Шениз. Връща се и опитва да подслуша разговора им. Джерен съобщава на Шениз, че е изпратила на Агях записа, от който става ясно, че Дженк е син на Мюмтаз. Недим и Юсуф представят своя проект на съвещание във фирмата.

Шеф на фирма наема Джемре като медицинска сестра, която да гледа майка му. Недим вижда, че проектът е рискован, но Юсуф го моли да му се довери. Шениз се обажда на Сехер да спре пратката. Дженк случайно чува разговор на Юсуф, че с някого ще си вземат своето и ще си тръгнат. Пита Юсуф дали това касае Недим. Дженк опитва да спре брат си да не сключва договора с Юсуф, но Недим се инати.

Турският Дон Жуан Фарук от „Завинаги“ се изфука с младото си гадже (Снимка)

Нуртен споделя с Агях проблемите си. Моли го да я пенсионира заради Башак. Агях се съгласява да приеме Башак в къщата. Джемре чува разговор между Недим и новия си работодател и отказва работата. Дженк разбира, че фирмата на Юсуф е фантом. Пратката пристига в имението. Сехер я взима. Джерен случайно вижда това и носи пакета в кабинета на Агях.

Най-нови

Разкошни кюфтенца от тиквички с чесън: Изпитана рецепта за всеки вкус

Влизаме в сезона на тиквичките и най-вкусните пресни зеленчуци. Предлагаме и чудесна рецепта за пикантни кюфтета от тиквички и чесън, която взех...

След инцидента Софи Маринова си призна: Страх ме е от Гринго

Софи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда първо заяви, че тя се е пребила при...

Късметче на деня за 18 юни 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 18 юни 2021 година "Усмихни се, защото съдбата ти е подготвила наистина приятна изненада."

Глория се оказа баба за пример: Раздава се в грижи за внучката

Баба за пример се оказа примата на фолка Глория. Всяка свободна минута голямата звезда прекарва в грижи за първородната си внучка. Смяна...

Тази вечер в „Доктор Чудо“ (17 юни): Раздяла и мръсна работа

„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разкрива какво ще се случи в...

Още интересни публикации