сряда, юли 28, 2021

Тази вечер в „Доктор Чудо“ (17 юни): Раздяла и мръсна работа

Али започва операцията, но Ферман влиза и го гони

Последно

Късметче на деня за 28 юли 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 28 юли 2021 година Днес е много подходящ момент да...

Късметче на деня за 26 юли 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 26 юли 2021 година Ако се появи възможност за пътуване...

„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разкрива какво ще се случи в епизода довечера, 17 юни:

Епизод 4
Преместват детето в операционната, а Кавълджъм съобщава на доктор Ферман. Али започва операцията, но Ферман влиза и го гони, без да помисли за състоянието на детето. Лекарят решава да оперира двамата пациенти. Оставя Назлъ да довърши интервенцията на тумора, а той се заема с детето.

Тази вечер в „Доктор Чудо“ (16 юни): Злокачествен тумор

Али се опитва да насочи лекаря за операцията. Адил веднага разбира за отношението на Ферман към Али. Двете операции приключват успешно. Ръководството на клиниката поздравява Ферман за успеха. Ферман кара Али да повтаря, че не е хирург и че повече няма да се занимава с пациенти. Белиз чува разправията между двамата и вика Ферман в кабинета си.
Назлъ пита Али дали е добре. Той избягва.

Ферман прекратява връзката си с Белиз. Заявява, че вече тя ще му е само шеф. Али си спомня как е загубил брат си и как баща му се е отказал от него. Назлъ моли Али да й обещае, че ще слуша доктор Ферман. Адил разпитва Ферман защо е против Али. Кавълджъм споделя с любимия си Тунджу. Двамата очакват в най-скоро време Али да се провали.

Турският Дон Жуан Фарук от „Завинаги“ се изфука с младото си гадже (Снимка)

Ферман натоварва Али да върши най-мръсната работа. Младежът преглежда един пациент, на когото му предстои изписване. Кара сестрите да му пуснат нови изследвания, а чака друга пациентка да пусне газове и също назначава пълни изследвания. Назлъ намира Али и му обяснява, че тук има йерархия. Според нея най-важното е да имаш близък човек, на когото да имаш доверие.

Най-нови

Късметче на деня за 27 юли 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 27 юли 2021 година Остави разума на заден план и се заслушай в желанията на...

Късметче на деня за 26 юли 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 26 юли 2021 година Ако се появи възможност за пътуване – грабни я! Така ще...

Топ 5 на зодиите, които напълняват адски бързо

Пица, бургери, рула или суши - не им пука какво ядат сутрин или за вечеря. Основното нещо е максимално удовлетворяващо! Осъзнавайки какво...

Лична драма: Съпругът ми ме превърна в робиня

Беше сватбеният ми ден, пишат от skafeto.com. С наведена глава умолявах татко този брак да не се състои. Стоях обляна в сълзи...

Тъщата на Рачков го въвлича в семейния бизнес

Нaпук нa cлухoвeтe зa прoтивoрeчивитe oтнoшeния c мaйкaтa нa младата си изгора Aнитa, Димитър Рaчкoв е в прекрасни отношения със своята бъдеща...

Още интересни публикации