понеделник, март 20, 2023

Тайната снимка на Лили Иванова: Как родната звезда събра на едно място два свята

Живот като на кино: Лили Иванова пръска 9 бона на месец за цветя

Последно

Късметче на деня за 20 март 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 20 март 2023 година Ако почувстваш нужда да поплачеш –...

Седмичен хороскоп за 20-26 март 2023 година

ОвенПрез първата половина на седмицата може да се сблъскате с проблем, който ще ви накара сериозно да...

Една зодия може да се нарече царицата в зодиака

Ако някога сте виждали корона с нейните ослепителни скъпоценни камъни, тогава знаете красотата и силата, които могат...

Лили Иванова е творец, който успява да стигне с гласа и песните си си до най-съкровените места в нашите души.
И ако сега не е време за концерти, с които тя радва публиката си в цяла България, Лили Иванова намира отново с какво да ни изненада и провокира. Една тайна снимка на времето – на едно тайно място, в едно тайно време се събират два свята. Въпросите на водещи журналистически имена в България и срещу тях – трудната слава и характер на малката-голяма Лили Иванова.
Георги Тошев е част от тази тайна снимка.

„Страхотна идея на Лили Иванова, която е и продуцент на този филм на Мартин Карбовски, който е режисьор. Много различни поколения журналисти. В „Карбовски: Втори план“ се отвори вратата към тази история, която ще бъде разказана и показана в края на тази година. Този проект е част от смелостта на Лили Иванова през годините да се самопредизвиква“, каза в „Тази сутрин“ Георги Тошев.

„Лили Иванова е един самосъздал се продукт. Зад нея никога не е имало голяма звукозаписна компания. За мен този феномен е първо една изключително устойчива кариера във времето. Второ една непримиримост с музиката, която тя харесва. Не познавам много световни артисти, които по такъв начин изговарят думите. Лили Иванова има мисия на български език да предава думи на големи поети“, каза още той.
По думите му Лили Иванова не се бори с годините: „Тя е смела, а времето, в което живеем, е на смелите“.

Живот като на кино: Лили Иванова пръска 9 бона на месец за цветя

Лили Иванова краси дома си всеки месец с цветя за поне 9000 лв., съобщи „Телеграф“, като се позова на близки до примата на родната естрада.
Певицата се била разбрала с фирма за цветя в много луксозни опаковки да има огромни количества от скъпите им букети всеки ден в дома си.

Подбор

След консултации Лили Иванова лично дала инструкции на бутика за цветя какви китки да й изпращат. Съобразила ги с това да не й предизвикват алергии и да не я задушават, но в същото време да са от любимите й бели. Примата на примите от десетилетия обожава именно всякакви бели цветя, като предпочита кали, рози и гербери. Полски цветя, като дребни маргаритки и лайкучка, обаче не държи често у дома си. Обича китките около нея да са луксозни, сякаш всеки ден е на сватба или пък чества голям юбилей. Срещу тези цветя у дома си Иванова се наела да прави реклама на фирмата.

2015

Тези дни Лили Иванова си пусна снимка с хусарска униформа, която фотографът Костадин Кръстев – Коко й направи през 2015 г. Тя е черно-бяла и въпреки че е нова, навява размисли и спомени за ретро шик. Покрай издаването на двойния си концертен албум със записи от миналата година в НДК Лили си пуска само снимки от последните години. Преди това тя прескачаше с фотоси през 60-те и 70-те години, като навяваше носталгия на живелите и слушалите я в този период.

След това прескочи няколко десетилетия и попадна в нашия век, предимно в 2010 година.
Както вестникът писа, звездата иска да изненада почитателите и завистниците си, като пусне дигитален албум с фотоси от всички епохи на творчеството си и с някои лични снимки. Проектът се готвеше за края на тази година, но най-вероятно ще излезе догодина, казват запознати.

Най-нови

Седмичен хороскоп за 20-26 март 2023 година

ОвенПрез първата половина на седмицата може да се сблъскате с проблем, който ще ви накара сериозно да се замислите над приоритетите си....

Една зодия може да се нарече царицата в зодиака

Ако някога сте виждали корона с нейните ослепителни скъпоценни камъни, тогава знаете красотата и силата, които могат да се съдържат в едно-единствено...

С тази майчина молитва ще предпазим дъщерите си от злите сили

Всеки от нас си има ангел-пазител и докато ние, възрастните, можем да се обръщаме към него с различни молитви и желания, то...

Нашумяла родна попфолк звезда потъна в скръб

Голямо нещастие сполетя известна певица от "Пайнер". С мъка на сърцето съобщи в социалните мрежи, че е загубила баща си. "Почивай в...

Мони Зенгинер срина Евгени Генчев с изказването си

Мони Зенгинер наскоро напусна завинаги "Ергенът", а след като излезе от романтичното шоу, реши да признае и неподозирани неща за най-желания тв...

Още интересни публикации