четвъртък, март 30, 2023

Това се казва баба: Ледената кралица Асдис Ран с първо внуче

Синът ми е на 23 години и скоро ще ме направи баба

Последно

Влизат в сила нови правила за ТЕЛК: Дават пари на заварените случаи по списък

Работа в продължение на 34 години за минимална пенсия от 467 лв. Това представлява профилът на средностатистическият...

Взеха колите на Мара Отварачката

Чалгаджийката Мария се е разделила с лъскавите возила, които шофираше, съобщава Lupa.bg. За Коледа...

Илиана Раева се разтрепери: Има ли заплаха за семейството

Наско Сираков е сред най-големите имена в историята на футболния „Левски”(София). Има над 10...

Ледената кралица очаква първото си внуче от най-големия си наследник Роберт. „Синът ми е на 23 години и скоро ще ме направи баба, но смятам, че ще съм най-готината баба“, споделя блондинката. Бившата футболна съпруга се завърна в България в началото на пандемията от коронавирус. Тя е твърдо решена да се установи окончателно тук и е подала документи за българско гражданство. Заедно с нея живее дъщеря й Виктория, която е най-малка от трите й деца. През лятото обаче й гостуваха и двамата й синове.

Красавицата ги заведе на морска ваканция в Свети Влас като Роби беше довел и гаджето си Анна, за да я представи на майка си. Най-вероятно двамата са заченали рожбата си на някой от нашите плажове. Асдис в момента се изявява у нас като персонален фитнес инструктор и дава онлайн уроци. „Когато свърши кризата, ще се ориентирам какво мога да правя. Аз съм много спокоен човек. 5 години не бях в България. Живях в Румъния, Швеция и Финландия. След като Гардар напусна ЦСКА, аз останах. Бях започнала много бизнес начинания, намерих много нови приятели тук. Нямаше какво да ме върне в Исландия. Навсякъде по света е престижно да си футболна съпруга“, каза пред Нова ТВ Ледената кралица.

В социалните мрежи тя сподели, че тези дни е настинала и чака резултата от PCR теста, за да разбере дали е с Ковид-19, пише Телеграф.

Най-нови

Взеха колите на Мара Отварачката

Чалгаджийката Мария се е разделила с лъскавите возила, които шофираше, съобщава Lupa.bg. За Коледа изпълнителката на „Спомен” получи червен...

Илиана Раева се разтрепери: Има ли заплаха за семейството

Наско Сираков е сред най-големите имена в историята на футболния „Левски”(София). Има над 10 сезона като футболист за клуба...

Пера от орела на Бойко Борисов красят гвардейците

С пера от орела на Бойко Борисов украсяват калпаци, включително тези на гвардейците ни, разкриха пред "България днес" от столичния зоопарк.

Принц Хари с нови обвинения към родата, крили, че медиите го подслушват

Британският принц Хари обвини семейството си, че умишлено крие информация от него за подслушването на телефона му, съобщава Sky News.

Късметче на деня за 30 март 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 30 март 2023 година "Щастието днес чука на вратата ви, очакват ви прекрасни неща."

Още интересни публикации