петък, юни 18, 2021

Тодор Живков-младши се отказа от баща си Владко, смени си името в Америка

Внукът на Тато вече се подписва като Тед Морган

Последно

Тази вечер в „Безмилостен град“ (18 юни): Недим доказва, че Агях е невинен

"Безмилостен град" е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разкрива какво...

Разкошни кюфтенца от тиквички с чесън: Изпитана рецепта за всеки вкус

Влизаме в сезона на тиквичките и най-вкусните пресни зеленчуци. Предлагаме и чудесна рецепта за пикантни кюфтета от...

След инцидента Софи Маринова си призна: Страх ме е от Гринго

Софи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда първо заяви, че...

Внукът на Тодор Живков окончателно е скъсал връзката със своя болен баща Владимир Живков и дори се е отказал от името му, съобщи retro.bg. Тодор Живков-младши, който е дете на Владко от злополучния му брак с плевенската красавица Маруся Мирчевска, се е прекръстил на Тед Морган Живков, показва справка в американски регистри.
Наследникът на Тато отдавна живее в Щатите, където е прочут с таланта си на покер играч. Именно чрез хазартни залагания той натрупа и нескромното си богатство.

През последната година обаче е зарязал казината и не е участвал в нито един покер турнир. В същото време обаче е основал своя собствена фирма, носеща името „Хеър Афеър“. В документите покрай регистрацията си той е вписан с новото си име Тед Морган Живков. Адресът му е в градчето Калабас в щата Калифорния, където е известно, че той и семейството му живеят. Откъде идва обаче презимето му Морган, което е приел на мястото на бащиното му Владимиров?

In memoriam: Бащата на Коко Динев Дон Чики сватосва Батето и Людмила Живкова

Всъщност неговата майка Маруся, която след развода си с Владко Живков грабва невръстния им син и забягва в Америка, е имала втори брак с мъж с фамилия Морган, за когото не са известни повече подробности. И досега Маруся продължава да се представя с това име, очевидно и синът й от Владимир Живков е избрал да го вземе, макар мистериозният мъж да не му е биологичен родител.

Бившата снаха на Тато отвъд Океана е известна като режисьорка и кинодеятелка, но кариерата й е спорна. Покрай нея и синът й се запалил по седмото изкуство. Професионалната му биография показва, че той е бил продуцент на драматичния игрален филм „Бегач“, излязъл през 2018 г. Лентата обаче не достига до кината в България и е тотално неизвестна дори на най-запалените киномани у нас.

Иначе Тодор Живков, вече прекръстен на Тед, е запазил фамилията на своя дядо. В Америка той е женен за рускинята Вероника, от която има две деца – момиче и момче. Дъщеричката им е суперзвезда в тениса и дава заявка за световна кариера в Големия шлем. Откакто се е установил зад Океана, внукът на Тато не припарва до България. Не се е виждал и с баща си Владимир, който от няколко години не е в крепко здраве и живее в изолация в семейната вила в „Бояна“ с втората си жена.

Излезе таен архив на дясната ръка на Людмила Живкова: Нова глава от мистерията в Странджа

От нея той има дъщеря Елизабет, която е модна дизайнерка в Италия. С нея Тед поддържал добри отношения, въпреки че са от различни майки. Засега внукът на Живков не е дирил наследство от баща си. Майка му Маруся обаче редовно пътува до България именно заради имотните сделки, които върти с имането си на родна земя.

Най-нови

Разкошни кюфтенца от тиквички с чесън: Изпитана рецепта за всеки вкус

Влизаме в сезона на тиквичките и най-вкусните пресни зеленчуци. Предлагаме и чудесна рецепта за пикантни кюфтета от тиквички и чесън, която взех...

След инцидента Софи Маринова си призна: Страх ме е от Гринго

Софи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда първо заяви, че тя се е пребила при...

Късметче на деня за 18 юни 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 18 юни 2021 година "Усмихни се, защото съдбата ти е подготвила наистина приятна изненада."

Глория се оказа баба за пример: Раздава се в грижи за внучката

Баба за пример се оказа примата на фолка Глория. Всяка свободна минута голямата звезда прекарва в грижи за първородната си внучка. Смяна...

Тази вечер в „Доктор Чудо“ (17 юни): Раздяла и мръсна работа

„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разкрива какво ще се случи в...

Още интересни публикации