събота, февруари 4, 2023

Топастроложката Алена за края на света: На 12 и 22 декември няма да ни нападнат рептили

Светлана Тилкова успокои тревогите за "магичните дати" през декември

Последно

Родопчани изстудяват мастиката: Долетяха дини от Бразилия

Далеч преди баба Марта да се развърти, в Родопите долетяха карпузите от Бразилия. Най-новото...

Маги Халваджиян стресна всички с изненадващ ход

Топ продуцентът на Нова телевизия – Маги Халваджиян, изненада всички с важно решение. Тръгна с охрана.

Жената на Боби Михайлов тъне в лукс: Какво му крои

Трикратната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова тъне в лукс в Барселона. Втората...

Краят на света няма да настъпи на 12 или 22 декември тази година.

Това успокои пред „България днес“ топастроложката Алена по повод притесненията на мнозина, че струпването на много двойки в датите и определени часове е предизвестие за трагичен край на човечеството.

„Първо да кажа, че нищо страшно няма да се случи на хората и в частност на българина.

Няма да чуем нашепвания от незрими далечни вселенски приятели как чудодейно да изсипем върху клетите си глави рога на изобилието.

Няма да се отвори портал във времето и рептилите да нахлуят на Земята и превърнат човека в роб.

Нищо от това няма да се случи, защото в повторението на цифрите на календара няма нищо магично, което да очакваме, а си е един обикновен ден от годината.

Неприятното е, че 12.12 е точно 346-и ден от 2022-а, което редуцирано до просто число прави 4 – трудности, проблеми, забавяне, провал на начинания.

Но спокойно – тъй като календарната година се различава от личната година на всеки от нас, това притеснително число може да е печелившо, благословено за мнозина“, обясни пред вестника Алена.

Топастроложката прави звездна карта върху комбинацията 12.12.2022 година с час 12.12.12. „Уви, никакви апокалиптични планетарни аспекти. Няма да ни удари астероид, ще се живее.

Може и да се студува, но свикнали сме при тези цени на парното. Пет повторения на числото 12. Очевидно за някои хора дванадесетият час ще удари на 12.12 в 12.12.12 часа.

Отново да успокоя – няма да се отвори тунел във времето и пространството и рептилите, съществата с тяло на човек, но покрито с люспи и глава на гущер, няма да ни поробят и няма да превърнат Земята в планета за добив на природни богатства.

Ако тълкуваме само датата, в нея има две единици, пет двойки и една нула.

Тълкуването на часа ще го пропусна, не защото в него се крие магичността, а защото натрупването на цифри води до прекалено крайни тълкувания.

В този час, минута, секунда по-добре си мълчете. Не влизайте в спор, не отговаряйте“, каза още Алена.

И добави: „В „магическата дата“ има цели пет двойки, които ни налагат насила, против волята такт, търпение, умереност.

В същото време подтикват към говорене до степен на бърборене. В потока от думи мнозина ще прикриват огромната си неувереност, а други неусетно ще изрекат онова, което искат да премълчат.

„Магичното“ в тази дата изисква действие и правилни решения, като налага забрана да надскачаме самите себе си и да показваме несъществуващи качества, затова я приемете като даденост в календара.

А магичността й подарете на децата, които вярват в приказките за магьосници и ще бъдат щастливи да знаят, че скрият ли писъмце до Дядо Коледа, той може да им изпълни желанието“.

Алена разтълкува и 22.12.2022 година. „Взела съм под внимание и часът 22.12.22, с което двойките стават дванадесет.

На тази дата, казват, животът ни щял да се преобърне, съдби да се променят, с енергия да се презаредим, защото денят бил един от най-силните, с най-мощна енергия през целия век.

Канал във времето няма да се отваря, но кармични срещи ще има, за добро или по-скоро за разплата.

Числото 22 в деня е носител на кармична разплата, увеличени трудности изискване всеки от нас да развива прозорливост и предпазливост, за да си спасява кожата както може, да съхрани себе си и да знае, че на никого не може да разчита.

Особено внимание е нужно на пътя, денят предполага увеличени злополуки. Като добавим и часа, отново съветвам – стойте си у дома в този час. Избягвайте разговорите.

Ако семейството ви е проблемно, разделете стаите, за да не се преобърне животът ви в неочаквана и нежелана посока единствено заради заложеното от деня, а не заради мистично езотерични приумици, каквито няма“, завърши професионалния си анализ Алена.

Най-нови

Маги Халваджиян стресна всички с изненадващ ход

Топ продуцентът на Нова телевизия – Маги Халваджиян, изненада всички с важно решение. Тръгна с охрана. Репортери на „Уикенд”...

Жената на Боби Михайлов тъне в лукс: Какво му крои

Трикратната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова тъне в лукс в Барселона. Втората съпруга на шефа на БФС...

Астролозите разкриха кои зодии сами съсипват щастието си

Животът е подаръкът, който притежаваме и който трябва да използваме пълноценно, за да не съжаляваме през последните си мигове на земята. Всеки...

Мощни молитви към Ангела-пазител

Молитва 1Свети Ангеле, който покровителстваш нещастната ми душа и окаяния ми живот, не изоставяй мене грешния, нито отстъпвай от мене, заради невъздържанието...

Лора Крумова съсипа родна актриса с въпрос за Вергов

Теодора Духовникова е една от най-популярните актриси, които се радват на фенска любов заради ролите ѝ на театралната сцена, телевизионния и кино...

Още интересни публикации