понеделник, февруари 6, 2023

Топ астрологът Гал Сасон за 2023-а: Нов вирус ни удря през март, иде финансов кошмар

Връзката му с България е дълбока, идва от неговата баба, която е родом от Варна

Последно

Каквото повикало: Фолк певица се изгаври със Слави и екипа му

След като сценаристите на Слави Трифонов направиха кавър на хита на Петра "Хищна хиена" и се подиграха...

Смърт, отчаяние и разруха: Опустошенията в Турция са кошмарни

Нови вторични трусове изправиха на нокти жителите на южната ни съседка, след като по обед второ земетресение...

Темида посече Богдана Карадочева за половин милион лева

Темида посече Богдана Карадочева за половин милион лева! Софийският градски съд прекрати по давност...

Гал Сасон е световноизвестен астролог и учител по кабала – древното юдейско мистично познание. Преподава в Юдаисткия университет в Лос Анджелис, писател е и лицензиран астролог.

Сасон е дълбоко свързан с България и в края на всяка година пристига у нас, за да изнася семинари и да представя прогнозите си за следващите 12 месеца. Връзката му с нашата страна идва от неговата баба, която е била родом от Варна.

„През 2023-а се очакват големи промени на небето, които ще се отразят и на земята. Господарят на трансформацията Плутон преминава във Водолей, след като от 2008-а досега пребивава в Козирог, провокирайки Голямата рецесия.

Тъй като управлява инвестициите и финансовите институции, той отново заплашва със сериозни финансови и икономически предизвикателства през 2023-2024 г.

Господарят на кармата Сатурн, комуто дължим идеята за наследствените проклятия (не е учудващо, след като е изял собствените си деца), напуска Водолей, за да скочи в безбрежните води на Риби (потопи и засуха), както прави веднъж на всеки 30 години с всеки зодиакален знак.

Всички тези променящи се архетипи подсказват, че 2023-та е мост над бурни води: вълнения на хора и граници, ценности и идеи, тласкащи към промяна, в това число геополитическите системи“, казва астрологът.

„През 2023-а има няколко трудни енергийно периода, които биха могли да променят живота на мнозина. Първият е през март, когато Сатурн преминава в Риби (имунната система), а Плутон – във Водолей (общности, революции).

Пълнолунието на 7 март – деня, в който Сатурн сменя знака си, може да се окаже повратен момент с последици за здравеопазването (нов вирус, мутация, замърсител), религиозен фанатизъм, проблеми в работата и бита, но и пробив в медицината.

Да не забравяме класическото предупреждение да се пазим от мартенските иди, защото на този ден Слънцето, Меркурий и Нептун образуват съвпад в Риби.

Подобно на трите вещици от „Макбет“, те могат да се проявят като проблеми с имунната система, измами, илюзии и объркване.

Само две седмици по-късно Плутон преминава във Водолей. Последния път по време на въпросния транзит избухва Френската революция и се създава американската конституция“, прогнозира Сасон.

Деликатни са и периодите на затъмненията (20 април – 5 май и 14-28 октомври). Чувствителен период е също 23 август – 5 септември, когато ще станем свидетели на ретроградната комбина, включваща Меркурий, Венера, Хирон, Юпитер, Сатурн, Нептун, Плутон и Уран.

„С две думи, през идната година се очакват астрологични задръствания“, категоричен е прочутият астролог.

Според него числото на 2023 г. ще бъде 7. „Това е чудесно, защото редица традиции по света смятат седмицата за свещено число.

Имаме 7 тайнства, 7 чакри, 7 обиколки на Кааба в Мека, 7 дни в седмицата, 7 морета и континента, да не говорим за израза „щастливата седморка“.

Списъкът с благоприятните аспекти на 7 е безкраен, а в кабалистичното Дърво на живота 7-ата сфера се нарича Вечност. Какво означава това?

Въпреки всички трудности и изпитания 2023-а носи в себе си и цифров маяк, който ще осветява пътя ни, когато преминаваме по моста като отделни индивиди и като общество“, обобщава Сасон.

Най-нови

Смърт, отчаяние и разруха: Опустошенията в Турция са кошмарни

Нови вторични трусове изправиха на нокти жителите на южната ни съседка, след като по обед второ земетресение разтърси Турция.

Темида посече Богдана Карадочева за половин милион лева

Темида посече Богдана Карадочева за половин милион лева! Софийският градски съд прекрати по давност делото, което певицата води срещу...

Ужасът в Турция няма край: Нов трус от 7,6 по Рихтер, жертвите вече са над 1300

Втори силен трус е регистриран в Централна Турция - този път с магнитуд 7.5. Според американския геофизичен институт епицентърът е на 4...

Съпругата на Морфов Рени Врангова: В Народния театър ни подслушват

Актрисата от Народния театър Рени Врангова, която е и съпруга на режисьора Александър Морфов, също взе отношение по повод разпространеното видео с...

Билкарница: Вижте какво са лекували с кокичета и ракия нашите прадеди

В медицината на базата на един алкалоид, наречен галантамин и извлечен от кокичетата се произвежда лекарство срещу деменция. Някои...

Още интересни публикации