петък, септември 23, 2022

Топ 3 на най-студените зодии

Хора със студени сърца

Последно

Мир и хармония в семейството: Родата на Митко Цонев подели имотите му

Шест години след смъртта на журналиста Димитър Цонев в семейството му цари хармония и няма имотни спорове,...

Масивен инфаркт е погубил Антоний Гълъбов: Строполил се, сърцето му се пръснало

Доц. д-р Антоний Гълъбов е починал от масивен инфаркт във вторник вечерта в базата на прокуратурата край...

Късметче на деня за 23 септември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 23 септември 2022 година "По-добре е да се мисли, преди...

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено съпричастни към проблемите на околните, предават от actualno.com. След обстойни наблюдения, астролозите успяха да определят кои от представителите на зодиакалните знаци съвсем чистосърдечно могат да бъдат определени като хора със студени сърца.

3 зодии притежават златни сърца

Трето място
В началото на комуникацията родените под знака на Везни създават впечатление на симпатични хора. Те, като правило, слушат внимателно събеседника, който им излива душата си, но както често се оказва по-късно, те правят това само от учтивост. Везните, най -вероятно, няма да помогнат на някого по собствено желание, няма да се задълбочават и в проблемите на другите хора. Ако все пак решат да окажат някакво съдействие в разрешаването на нечий проблем, то те със сигурност са били принудени или ще се облагодетелстват от това свое действие.

Второ място
Този безчувствен знак според мнозина е лишен от всякаква сантименталност. Става въпрос за Телец. За да се притече на помощ, трябва да го познавате дълго време. И ако Телецът наистина дойде, той ще помогне без особен ентусиазъм. Не трябва да бърза за никъде, а и който бърза, да си свърши работата сам. Не обича да слуша чужди откровения, освен това не уважава слабите. В общи линии, помощта на Телеца ще е буквално промърморена.

Ясно е кои са най-интровертните в зодиака

Първо място
Козирогът се смята от мнозина за най-безчувствения знак на зодиака. Той не съчувства особено на тези, които са в беда по своя вина, а също така не обича да участва във всякакви благотворителни организации. Грубостта на преценките му обаче може да се обясни: цялата работа е, че Козирогът постига всичко сам, освен това той моли за помощ другите само в случай на спешност, тъй като е под достойнството му. Ето защо не може да си обясни как един човек ще търси съдействието на другите за нещо, което може и сам да направи. За Козирога това е просто каприз. Може да се каже, че изброените зодиакални знаци са изключително силни духом и е логично да изглеждат безчувствени към неволите на околните. Имайки предвид как те самите се борят с несгодите и успяват, не могат да разберат защо и другите не го правят.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Най-нови

Масивен инфаркт е погубил Антоний Гълъбов: Строполил се, сърцето му се пръснало

Доц. д-р Антоний Гълъбов е починал от масивен инфаркт във вторник вечерта в базата на прокуратурата край Батак. Там...

Късметче на деня за 23 септември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 23 септември 2022 година "По-добре е да се мисли, преди да се действа, отколкото след...

Изненада: Хари протяга ръка на баща си Чарлз, Камила не иска и да чуе

Британският принц Хари е решил да се помири със семейството си, като за целта търси медиатор, който да посредничи между него и...

Обещано и изпълнено: Краси Радков дари колата от „Капките“ на детска болница

Краси Радков дари колата си на столичната болница по детски болести "Проф. Иван Митев". Актьорът спази обещанието си и...

Саможертва: Деси Радева рискувала здравето си в наводненото село Слатина

Първата ни дама Десислава Радева е рискувала здравето си и е пренебрегнала лекарските препоръки, за да участва в акцията по спасяването на...

Още интересни публикации