сряда, септември 20, 2023

Топ 3 на най-студените зодии

Хора със студени сърца

Последно

Глория: Време е да захвърля високите токчета

Глория си взе почивка от сцената преди края на лятото. Примата се радва на...

Камера заснела как полицаят се цели в бягащия грабител Светльо Младенов

Камера е заснела как полицай се навежда и се прицелва, за да застреля бягащия от него Светльо...

Бойко Борисов: Имам над 20 номинации за кандидат-кмет на София

Над 20 номинации за кандидати за кметове на София имало в ГЕРБ. Това заяви...

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено съпричастни към проблемите на околните, предават от actualno.com. След обстойни наблюдения, астролозите успяха да определят кои от представителите на зодиакалните знаци съвсем чистосърдечно могат да бъдат определени като хора със студени сърца.

3 зодии притежават златни сърца

Трето място
В началото на комуникацията родените под знака на Везни създават впечатление на симпатични хора. Те, като правило, слушат внимателно събеседника, който им излива душата си, но както често се оказва по-късно, те правят това само от учтивост. Везните, най -вероятно, няма да помогнат на някого по собствено желание, няма да се задълбочават и в проблемите на другите хора. Ако все пак решат да окажат някакво съдействие в разрешаването на нечий проблем, то те със сигурност са били принудени или ще се облагодетелстват от това свое действие.

Второ място
Този безчувствен знак според мнозина е лишен от всякаква сантименталност. Става въпрос за Телец. За да се притече на помощ, трябва да го познавате дълго време. И ако Телецът наистина дойде, той ще помогне без особен ентусиазъм. Не трябва да бърза за никъде, а и който бърза, да си свърши работата сам. Не обича да слуша чужди откровения, освен това не уважава слабите. В общи линии, помощта на Телеца ще е буквално промърморена.

Ясно е кои са най-интровертните в зодиака

Първо място
Козирогът се смята от мнозина за най-безчувствения знак на зодиака. Той не съчувства особено на тези, които са в беда по своя вина, а също така не обича да участва във всякакви благотворителни организации. Грубостта на преценките му обаче може да се обясни: цялата работа е, че Козирогът постига всичко сам, освен това той моли за помощ другите само в случай на спешност, тъй като е под достойнството му. Ето защо не може да си обясни как един човек ще търси съдействието на другите за нещо, което може и сам да направи. За Козирога това е просто каприз. Може да се каже, че изброените зодиакални знаци са изключително силни духом и е логично да изглеждат безчувствени към неволите на околните. Имайки предвид как те самите се борят с несгодите и успяват, не могат да разберат защо и другите не го правят.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Най-нови

Камера заснела как полицаят се цели в бягащия грабител Светльо Младенов

Камера е заснела как полицай се навежда и се прицелва, за да застреля бягащия от него Светльо Младенов. Стрелбата...

Бойко Борисов: Имам над 20 номинации за кандидат-кмет на София

Над 20 номинации за кандидати за кметове на София имало в ГЕРБ. Това заяви лидерът на партията Бойко Борисов...

На кого точно с яхти и майбаси не се извини Денков за “терористи”?

Кои са най-едрите български зърнопроизводители, получили дял от печалбите от 2,5 милиарда лева за 2022 година? Впечатляващата сума посочи...

Гответе се: Експерт с кошмарни прогнози за цените на горивата

Пазарът на горивата е доста динамичен. Но за разлика от първите 6-7 месеца от настоящата година – последните два месеца цената е...

Късметче на деня за 20 септември 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 20 септември 2023 година Прояви доброта в днешния ден. Когато си добър към другите, те...

Още интересни публикации