сряда, юли 28, 2021

Тошко Йорданов проговори за Дългия: Слави е добре, пишат се абсолютни глупости

Новоизлюпеният политик нахока Татяна Дончева и отговори дали ще става премиер

Последно

Късметче на деня за 28 юли 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 28 юли 2021 година Днес е много подходящ момент да...

Късметче на деня за 26 юли 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 26 юли 2021 година Ако се появи възможност за пътуване...

„Слави е добре, всички статии, които четете как е зле физически и здравословно, са абсолютни глупости“. Това заяви пред ТВ1 относно здравословното състояние на Слави Трифонов зам.-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

Той определи Съвета за електронни медии като „вредна структура“, както и като вреден законът за медиите. „Ще има нов закон и нов генерален директор, ако следващият парламент издържи по-дълго“, закани се той.

Обрат в политиката: Слави Трифонов се прицели в поста на Румен Радев

Йорданов даде да се разбере, че ако след изборите на 11 юли ИТН съставят кабинет, то някои от настоящите министри могат да попаднат в него. „Част от министрите вършат много добра работа, особено с показването на престъпленията“, посочи той, акцентирайки на работата на министрите на икономиката и финансите. „Справят се прекрасно“, даде оценката си той. Според него служебният кабинет вече е задал модела, по който трябва да се работи и занапред.

Ненормалното беше 11 г. мафията да владее държавата. Запъват се сега, но след два месеца ще видим какво ще правят“, заяви заместникът на Трифонов по адрес на ръководители в държавната администрация, които отказват да си тръгнат.
Според Йорданов подходът в бъдещото управление е, „че трябва да се вкарат едни хора във властта, които не са корумпирани и трябва да свършат определена работа за определено време, защото дългото оставане във властта изкушава“.

Той твърди, че няма амбиции да става министър-председател.
Йорданов нахока Татяна Дончева, която преди ден предложи в началото на новия парламент да бъде подписана от всички политически сили декларация за национално спасение.
„ГЕРБ и ДПС са ужасно токсични, БСП също. Продължаваме да го твърдим – с тях коалиция няма да правим.

Служителка на Слави Трифонов: Той е кошмар, крещи и чупи телефони в стените

Нека да минат изборите, не сме врачки, и тогава спрямо резултата от тях, ще се опитаме да постъпим правилно и достойно. Не даваме пари за социологически изследвания, те се издъниха блестящо преди месец и половина. Моделът, който е обхванал цялата държава, трябва да бъде изчегъртан изцяло. Това минава и през премахването на спецпрокуратурата. Бухалка на бившите управляващи, нямат капчица доверие, няма да им помагаме и да прикриваме какво са правили“, коментира още зам.шефът на ИТН.

Най-нови

Късметче на деня за 27 юли 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 27 юли 2021 година Остави разума на заден план и се заслушай в желанията на...

Късметче на деня за 26 юли 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 26 юли 2021 година Ако се появи възможност за пътуване – грабни я! Така ще...

Топ 5 на зодиите, които напълняват адски бързо

Пица, бургери, рула или суши - не им пука какво ядат сутрин или за вечеря. Основното нещо е максимално удовлетворяващо! Осъзнавайки какво...

Лична драма: Съпругът ми ме превърна в робиня

Беше сватбеният ми ден, пишат от skafeto.com. С наведена глава умолявах татко този брак да не се състои. Стоях обляна в сълзи...

Тъщата на Рачков го въвлича в семейния бизнес

Нaпук нa cлухoвeтe зa прoтивoрeчивитe oтнoшeния c мaйкaтa нa младата си изгора Aнитa, Димитър Рaчкoв е в прекрасни отношения със своята бъдеща...

Още интересни публикации