събота, август 20, 2022

Трагедията е огромна: „Мис Бразилия“ умря след рутинна операция

Хубавицата Глейси Кърея беше в кома два месеца, угасна в частна клиника

Последно

Топ 3 на най-студените зодии

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено...

Лична драма: Певицата, която отказа на Тодор Живков, умира в мизерия

В наши дни малко хора си спомнят за поп певицата Маргарита Димитрова. Но в края на 60-те...

Бивша Мис Бразилия почина на 27 години, след като рутинна операция на сливиците я остави в кома в продължение на два месеца. Кралицата на красотата Глейси Кърея от Макае, Югоизточна Бразилия, почина в частна клиника в понеделник.

Съобщава се, че тя е претърпяла масивен кръвоизлив и сърдечен удар само дни след рутинна операция за отстраняване на сливиците. Пастор Жак Абреу, който познава семейството й, написа в социалните мрежи, че близките й смятат, че е имало лекарска грешка по време на операцията.

Той каза: „Бог избра този ден, за да събере нашата принцеса. Знаем, че тя ще ни липсва много, но сега ще озарява небето с усмивката си”. Глейси беше коронясана за Мис Бразилия през 2018 г. Бившата кралица на красотата беше и предприемач, специализиран в собствена марка перманентен грим.

„Бившата мис Бразилия – Глейси Кореа е починала от спиране на сърдечната дейност и липса на кислород в мозъка, причинена от кръвоизлив“, се казва в доклад на портала G1, който се позовава на съдебномедицински документи.

Уточнява се, че причината за смъртта е усложнение след операция на сливиците преди два месеца. Пет дни след операцията момичето получава обилно кървене и спиране на сърдечната дейност. В болницата, в която е настанена, тя изпада в кома и не идва в съзнание до деня на смъртта си.

Семейството на починалата подава сигнал в полицията, в който се твърди, че лекарите, извършили операцията, и персоналът на болницата, в която е приета, са проявили небрежност, след като състоянието й се е влошило.

Най-нови

Топ 3 на най-студените зодии

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено съпричастни към проблемите на околните,...

Лична драма: Певицата, която отказа на Тодор Живков, умира в мизерия

В наши дни малко хора си спомнят за поп певицата Маргарита Димитрова. Но в края на 60-те и началото на 70-те години...

Фолк звездата Камелия: Животът ми се преобърна с хастара навън

Любимката на няколко поколения фенове има пет албума зад гърба си. Тя е сред най-желаните изпълнители във водещите български клубове. Специално за...

Ваня Щерева откровена до болка: Разделих се с младото си гадже, беше поп-фолк любов

Ваня Щерева разкри в интервю пред Нова телевизия, че връзката й с младото гадже е приключила точно на Нова година и я...

Миролюба Бенатова в най-личната си изповед: Имала съм любови, каквито на хората не се случват и по веднъж

Решаваме да я снимаме на фона на нощния град, защото неведнъж сме виждали лъвската й грива да се подава с камера и...

Още интересни публикации