четвъртък, август 18, 2022

Три зодии могат да очакват развод през лятото

Лятото няма да се окаже особено положително

Последно

Топ 3 на най-студените зодии

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено...

Лична драма: Певицата, която отказа на Тодор Живков, умира в мизерия

В наши дни малко хора си спомнят за поп певицата Маргарита Димитрова. Но в края на 60-те...

Лятото няма да се окаже особено положително за някои от представителите на зодиака. Те ще предпочетат да сложат край на семействата си и да започнат живота си на чисто. Не е изключено в началото да се чувстват попаднали на кръстопът. Не след дълго обаче нещата ще започнат да им се подреждат и ще усетят, че решението, което са взели, е правилно, пишат от actualno.com. Ето и кои са зодиите, на които им предстои развод това лято:

Телец
Това е първата зодия, която ще се сблъска със съдебната система. Представителите на зодиакалния знак ще се почувстват лишени от сили и енергия да продължат напред и именно това ще ги подтикне към вземането на кардинално решение. Телците няма да съжаляват за избора, който са направили, но въпреки това ще им е нужно време, в което да осмислят случващото се и да пренаредят живота си наново.

Водолей
Това е втората зодия, на която й предстои развод съвсем скоро. Представителите й няма да се чувстват особено щастливи и уверени в себе си. Ще усещат липсата на подкрепа от любим човек и вероятно именно това ще ги разклати емоционално. Възможно е към края на лятото Водолеите да се съмняват в това дали решението, което са взели, е било правилно. Отговор на този въпрос обаче може да им даде единствено животът.

Дева
Третата зодия, която ще сложи край на своите взаимоотношения, разписвайки се върху лист хартия. За Девите това ще е напълно обмислено решение, което не подлежи на коментар. Възможно е много скоро след развода Девите да срещнат истинската любов в живота си и това да ги дари с усещане за хармония, сплотеност и пълно щастие.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Топ 3 на най-студените зодии

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено съпричастни към проблемите на околните,...

Лична драма: Певицата, която отказа на Тодор Живков, умира в мизерия

В наши дни малко хора си спомнят за поп певицата Маргарита Димитрова. Но в края на 60-те и началото на 70-те години...

Фолк звездата Камелия: Животът ми се преобърна с хастара навън

Любимката на няколко поколения фенове има пет албума зад гърба си. Тя е сред най-желаните изпълнители във водещите български клубове. Специално за...

Ваня Щерева откровена до болка: Разделих се с младото си гадже, беше поп-фолк любов

Ваня Щерева разкри в интервю пред Нова телевизия, че връзката й с младото гадже е приключила точно на Нова година и я...

Миролюба Бенатова в най-личната си изповед: Имала съм любови, каквито на хората не се случват и по веднъж

Решаваме да я снимаме на фона на нощния град, защото неведнъж сме виждали лъвската й грива да се подава с камера и...

Още интересни публикации