понеделник, март 27, 2023

Февруари ще е много щастлив за три зодии

Всичко в живота им ще се подрежда

Последно

Късметче на деня за 27 март 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 27 март 2023 година Днес е време за равносметка. Отсей...

4 зодии имат магнетични гласове, с които постигат целите си

Астрологията е увлекателна тема и може да ни каже много за нас самите. Например за някои зодиакални...

Крайно време е да узнаете кои са онези 3 зодии, които няма да имат никакви проблеми през месец февруари. Всичко в живота им ще се подрежда по възможно най-добрия начин, предават от actualno.com. Ето ги и късметлиите:

Телец
Телците са първата зодия, която ще се чувства особено добре през следващия месец. Зодията ще има желание за покупки и развлечения. Много вероятно е да се появи и друга причина, виновна за доброто настроение на зодията. Телците ще бъдат заобиколени от най-близките си хора към средата на месеца. Това ще ги накара да се чувстват истински щастливи. Не е изключено да изпитат чувство на гордост към средата на февруари.

Скорпион
Втората зодия, която несъмнено ще се чувства комфортно в дните си. Зодията няма да страда от никакви проблеми на работното място. Освен, че Скорпионите ще изгладят взаимоотношенията си с колегите, те ще успеят да подобрят и финансовата си култура.

Козирог
Последната зодия, чиито живот ще бъде безоблачен. Козирозите ще се чувстват повече от добре. Месецът ще е изключително благоприятен за тях. Много вероятно е в края на февруари Козирозите да получат неустоимо предложение за работа. В семейството всичко ще се подреди идеално добре.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Седмичен хороскоп за 27 март – 2 април 2023 година: Изненади за Близнаците, разочарования за Раците

Седмичен хороскоп за 27 март - 2 април 2023 година ОвенСедмицата от 27 март до 2 април ще има...

4 зодии имат магнетични гласове, с които постигат целите си

Астрологията е увлекателна тема и може да ни каже много за нас самите. Например за някои зодиакални знаци се казва, че имат...

Лична драма: Любовницата ми спаси брака ми

Благодарение на любовницата си успях да спася брака и семейството си. Ето как се случи всичко – ожених се много млад, едва...

Сашо Кадиев насади Деси Стоянова на пачи яйца

Сашо Кадиев за пореден път прикова погледите с колоритни изказвания в "Преди обед", а най-потърпевша, не за първи път, се оказа екранната...

Две участнички в „Стани богат“ втрещиха зрителите, Билалов гледа сеир

"Това се нарича диалект и то от гадните. Такива хора като тази госпожица не трябва да им се позволява да участват в...

Още интересни публикации