неделя, септември 25, 2022

Фолк звездата Камелия: Животът ми се преобърна с хастара навън

Доста странно беше, озовахме се в непознатото, припомня си певицата

Последно

Антоанета Титянова с разтърсващ разказ за „самоубийството“ на сестра си – иконата на БНТ Татяна

Една от най-харизматичните говорителки на БНТ и талантлив художник - Татяна Титянова е намерена мъртва на 24...

Откриха 74-метровата яхта на стойност $100 млн. на Дмитрий Медведев

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев и членове на семейството му, по-специално синът му...

Внимание: Два нови грипни щама ни удрят тази зима

Два нови грипни щама ще ни атакуват тази зима - "Дарвин" и "Австрия". Те вече циркулират в...

Любимката на няколко поколения фенове има пет албума зад гърба си. Тя е сред най-желаните изпълнители във водещите български клубове. Специално за читателите на „България днес“ победителката в конкурсите „Мис Чипровци“ и „Мис Монтана“ разказа какво представлява нейното ежедневие по време на глобалната пандемия.

Камелия, вие сте от хората, които доставят усмивки и настроение. Тъжна ли беше за вас 2020 г. предвид коронавируса и ефекта върху всички нас?
Тъжно е много силна дума. Различна година, година на предизвикателства, новости. Научихме се на търпение и контрол. Доста странно беше. Озовахме се в непознатото. От една страна, беше странно, че не работя. От друга, сякаш някой те спира. Един невидим вид спря друг земен вид.

Кали изненада с култов коментар за ген. Мутафчийски

Как се промени вашият живот от човек, който не спира да обикаля страната, до принудително застояване за по-дълго време у дома?
Тотално наопаки се обърна. С хастара навън. Лягах си в 6-7 сутринта, сега ставам по това време. Започвах да се гримирам в 10 вечерта, сега в 10.30 съм в леглото. Тотално наобратно на моя нормален режим, който всъщност не е много нормален. Сегашното лягане и ставане всъщност трябва да е нормалното. Влязох в часовия пояс на обикновените хора. Наспах се. Омръзна ми и започнах да спя още по-малко. Отпочинах. Подредих дома. Видях се с близки. Всичко направих и пак ми остава доста свободно време. Преди не ми достигаше.

Открихте ли някое ново занимание или хоби, което да ви доставя удоволствие, както музиката?
Нямам хобита. Музиката е удоволствие и работа. Удоволствие е да спортувам, да пийна чаша вино, да хапна хубава храна. Споделените моменти и сексът също са приятни удоволствия.

Кога оставаше повече време за секс, преди или в настоящата ситуация?
Не се оставям на сухо. И преди, и сега. Когато си с любим човек, винаги намираш място за споделени моменти, дори и да си по-натоварен с работа. Имам време за спорт, любов, работа. Записвам и песни. Процесите са същите. Просто сега нямам тези ангажименти в заведенията.

Много изпълнители и работещи в музикалния бизнес споделиха, че пандемията се е отразила жестоко във финансово отношение. Как успявате да балансирате?
Слава Богу все още имам енергия и възможност да издържа. Но това е, защото през годините съм била доста разумна в това, което ми се е случвало и моето виждане за бъдещето. Нищо не е безкрайно. Ако продължи по подобен начин, няма да бъде същото, както когато работим. Не съм точно аз човекът, който да се оплаква от подобна трудност. Разбирам хората и колегите, разчитащи основно на участия. Труден финансов момент за всеки един от нас. Колкото и заделени пари да имаш, те най-лесно се харчат.

Има голям диспут в обществото дали да се разхлабят мерките, за да може хората от сферата на туризма и забавлението да си изкарват хляба, или да се продължи по-стриктно, за да се пази здравето. Вашето мнение?
Ситуацията е тежка за всеки човек и за всяка професия. За да се спазват мерките, е нужна лична отговорност. Когато излезе новина, че повечето хора не се съобразяват с тях, веднага скачат процентите с разпространение на коронавирус. Това е липса на лична отговорност. Ако спазваме препоръките, всичко ще се подреди. Почти винаги при отпускане на мерките става безобразие. Всеки иска да навакса, да скрие, да излъже. Ние го носим този манталитет. Аха да тръгнем, аха да се спънем.

Имахте досег с коронавируса. Разкажете вашия опит.
Преболедувах коронавируса. Беше в края на октомври. В началото на втората вълна, когато в болниците нямаше места. Бях първата у дома, която вдигна температура за два дни. Сама си спадна. На третия ден всичко беше окей. Имах само леки мускулни болки. Цветин влезе в болница. Моят PCR беше отрицателен, а неговият положителен. Разбрах, че съм изкарала коронавируса заради антитела. Изплаших се за него, защото имаше голяма паника. От срещата с коронавируса разбрах, че действа индивидуално с всеки организъм. С Цветин не се разболяваме кой знае колко. Изкарах COVID-19 на крак, а той разви двустранна пневмония. Имаше висока температура, но добре, че в началото хванахме всичко. За по-сигурно влезе в болница. Стоя седмица там. Странен вирус. Няма правила и посоки. Бях се притеснила повече за него, защото всичко беше голям хаос.

Преди няколко седмици отбелязахте паметен юбилей. Как прекара празника купонджийка като вас?
Вкъщи (смее се) с Цветин бяхме двамата. В инстаграм все още стои моето видео. Как след 12 часа си виках, крещях и се радвах на себе си. Нямаше как да поканя приятели, защото ресторантите и заведенията не работят. Като публична личност все пак съм за пример. Не е добре да правя купони в тази обстановка. Съобразявам се. Дори на подобен паметен празник останах у дома, но избухнах подобаващо. За пореден път разбрах, че няма значение дали сме двама или двеста. Най-важното е настроението. В противен случай нито мястото, нито бройката хора създават настроение.

Има ли нови проекти, с които се занимавате?
Има доста неща. И професионално, и лично. Когато човек разполага със свободно време, може да поспи, помързелува, поработи, поспортува, да се ядоса и усмихне. Оказа се, че денят е доста дълъг.

Ивана стресна феновете с признание

Какви са очакванията ви за 2021 година?
Нека да сме живи и здрави. Повече усмивки и радост през тази година. Дано всички да сме емоционално, финансово и сексуално задоволени през 2021-а.

Нямам пиърсинг на гърдата

Феновете на Камелия бяха в шок от поредната провокация на певицата. В социалните мрежи беше разпространена любопитна снимка. На нея сякаш се вижда пиърсинг, поставен на дясната гърда на дивата.

„Камелия отново сцепи мрака. Не се спира тази палавница“, бяха част от коментарите.
За огромно разочарование на своите последователи певицата сподели, че това е само зрителна измама. „Нямам пиърсинг на гърдата. Не си падам по това“, отсече Камелия.

Най-нови

Откриха 74-метровата яхта на стойност $100 млн. на Дмитрий Медведев

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев и членове на семейството му, по-специално синът му Иля, използват 74-метровата яхта "Вселена",...

Внимание: Два нови грипни щама ни удрят тази зима

Два нови грипни щама ще ни атакуват тази зима - "Дарвин" и "Австрия". Те вече циркулират в Европа. Доминиращ...

Напук на зложелателите: Д-р Неделя Щонова се завръща в ефира

От тази неделя зрителите на bTV ще могат отново да гледат една от безспорните здравни емблеми на малкия екран – д-р Неделя...

Култов надпис на наш камион предотвратява тежки катастрофи

Интересен надпис е поставил водач на камиона си, за да предотвратява тежки инциденти на пътя. Става дума за тези,...

Мобилизираме до 500 000 запасняци при нужда

Ако за Русия свикването на 300 000 запасняци е само малък процент от наличния потенциал, то у нас при пълна мобилизация на...

Още интересни публикации