неделя, юни 26, 2022

Халваджиян сгази лука: Награби колежка от „Капките“, как реагира Кремена

Продуцентът си направи и провокативна снимка часове преди големия финал

Последно

Три зодии могат да очакват развод през лятото

Лятото няма да се окаже особено положително за някои от представителите на зодиака. Те ще предпочетат да...

Лична драма: Тя е мъртва, а вината за катастрофата е моя

Бях на 17 години, когато с баща ми Петьо отидохме на вилата край Бургас. С майка ми...

Драма без край: Васил Найденов продължава борбата за достойни старини

Васил Найденов от години се бори със системата по отношение на пенсията, която би трябвало да взима...

Продуцентът Маги Халваджиян се снима с колежка от „Капките“ и дори качи кадъра в инстаграм. На него Хилда Казасян е обгърнала раменете му в крепка прегръдка.

Снимката обаче не стана повод за ревност от страна на съпругата му Кремена, тъй като отдавна се знае, че двамата арменци са просто приятели.

Играта загрубя: Японски милиардер дава на съд Рачков и Халваджиян

Моню Монев и Юлиан Вергов: „Като две капки вода“ докосва сърцето и те кара да полудееш от смях

Изключително успешно шоу за имитации „Като две капки вода“ за десети път успява да прикове аудиторията на цялата страна пред екрана. Часове преди финала, Юлиан Вергов и Моню Монев бяха гости в студиото на „Здравей, България“, където споделят емоциите си от хитовия 10-ти юбилеен сезон.

„Да, получих номинация за най-добър европейски актьор и също така за най-добър сериал за „Отдел Издирване“ на фестивала в Амстердам, който ще се проведе юни месец. Не ми повишава самочувствието, но е от значение, тъй като е европейски фестивал, който обръща внимание на българска продукция и колкото и клиширано да звучи благодаря на NOVA телевизия за това, че имахме възможност да направим този сериал.

Също така благодаря и на Съюза на Филмовите дейци, който снощи ме награди за главна мъжка роля във филма „Уроци по немски“. Филмът бе отличен с наградата за най-добър филм и за режисура. Безкрайно благодаря за това признание“, коментира номинациите за сериала „Отдел Издирване“ и наградите от снощи Юлиан Вергов.

„Капките“ са голямо забавление за мен, се надявам и за зрителите. Но не е почивка, тъй като се гледа и изследва какво ще пеят дадените изпълнители, които ще имитират участниците. Трябва да си подготвен, затова четеш подробна информация за оригиналния изпълнител, гледаш внимателно, тези които не познаваш, за да си адекватен в оценките“, споделя за работата си в „Като две капки вода“ актьорът, който е част от журито.

Ако бях певец сигурно щяха да ме убият с камъни и слава богу, че съм актьор. Артистизмът компенсира пеенето при мен, особено при имитацията на японския комик PICOTARO. Изминах дълъг път и израснах в този формат. Скоро гледах първите си участия и виждам, че има притеснение, но след средата виждам, че нещата потръгнаха“, разказва Моню Монев. „За певците според мен е по-лесно, тъй като имат гласа си като предимство. Той е много по-развит отколкото при актьорите. Те не влизат в образ, но са си на сцена“, коментира Юлиан.

Най-трудно ми беше индийското парче, с което спечелих един лайф. Там нещата бяха умопомрачителни – трябваше да се пее на хинду, да се танцува през цялото време, имаше сложна хореография, а аз се движех половин стъпка след балета, за да мога да компенсирам незнанието на тази хореография“, признава Моню.

Рачков стъписа мрежата с кадър с Моню Монев и Юлиан Вергов (Снимка)

„Тези които познавах силно ме изненадаха и си промених мнението. Всички участници полагаха страшни усилия. Много време прекарвам заедно с Моню, тъй като играем заедно в едно представление „Кафе с претенция“, затова виждам какви усилия полага и съм изненадан. Той обикновено много не си дава зор, но тук поработи доста сериозно. Утре пътуваме заедно на турне в страната. Аз си обичам много работата и може да има в някакъв момент почивка, но обичам да правя, това което правя“, разкрива впечатленията си от участниците Юлиан.

За фаворитите на финала

„В мое лице ще се грижа за доброто настроение на зрителите. Да му мислят довечера финалистите – Крисия, Краси Радков, Александър Сано и Дарин Ангелов. Ние днес ще пеем и ще танцуваме за зрителите“, споделя Моню Монев. „Всички се справят много добре в определени моменти, но това е нормално, тъй като изпълняват нещо, за което нямат много време за подготовка. Много харесвам това шоу, което е изпъстрено с моменти, които докосват сърцето и които те карат да полудееш от смях.

Познавам Моню от много години, но когато го видях в индийското изпълнение, обърна всичко в мен. Други чувства предизвика в мен когато го видях като Луна или Тодор Колев. Всеки един образ преобръща нещо в мен“, признава Вергов. „За мен най-хубавият образ беше този на Тодор Колев. Харесвам си всички образи през тези дванайсет лайфа, но имам специално отношение към този“, допълва Моню Монев.

Най-нови

Лична драма: Тя е мъртва, а вината за катастрофата е моя

Бях на 17 години, когато с баща ми Петьо отидохме на вилата край Бургас. С майка ми са разведени отдавна и той...

Драма без край: Васил Найденов продължава борбата за достойни старини

Васил Найденов от години се бори със системата по отношение на пенсията, която би трябвало да взима от държавата, но не взима,...

Елен Колева разтърси мрежата с новия си любим (Снимка)

Елен Колева май най-после е щастлива в личен план, а до този извод стигат редица нейни последователи в социалните мрежи, които активно...

Мария на върха на щастието заради постижение на дъщеря си

Поп фолк дивата Мария отново има повод да почерпи и този път повода е много специален за нея - единствената й дъщеря...

Спомени от соца: Как празнувахме Нова година тогава

По времето на социализма или както разговорно се казва „соца“, основният декемврийски празник беше отбелязването на Нова година. Празнуването на Коледа ставаше...

Още интересни публикации