неделя, октомври 1, 2023

Хепиенд: Филип Аврамов и бившата му се събраха 3 години след развода (Снимка)

След грешката винаги има и прошка, човешко е

Последно

Четири зодии ще открият истинско щастие през октомври

Октомври е един от най-красивите месеци в годината, когато листата на дърветата започват да се оцветяват в...

Лична драма: Как не забелязах истинското му лице на садист

Обичам те. С тези думи на уста, след поредния скандал, съпругът ми отново се опитва да си...

Новата Мис България разкри от какво не би се отказала за нищо на света

Елизабет Кравец е новата Мис България, а произходът й породи ожесточена дискусия доколко е правилно да й...

Филип Аврамов официално обяви, че се е събрал с бившата си съпруга Милена, пише Hotnews.bg. Актьорът се появи с първата си жена и общата им дъщеря при откриването на филмов фестивал преди седмица, а усмивката не слезе от лицето му.
Щастието си не криеше и щерката Рая, която не се отдели от двамата си родители. Всички присъстващи отбелязаха приликата между Аврамов и по-голямата му наследница.

Припомняме, че преди месец стана ясно, че актьорът се е събрал с Милена, с която се разведе през 2017 година заради любовницата си Севинч Ибрахим, която също го дари с дъщеря. В интервю Севинч призна, че двамата са се отдалечили доста един от друг, но раздялата им преминала без караници.

Още от момента, в който се развеждат преди 3 години, Милена е убедена, че рано или късно пак ще бъде заедно с Аврамов и затова не пожелава да се откаже от фамилията на бившия си мъж. Докато са разделени, красавицата отбива сериозни атаки от ергените в съсловието. Повече от веднъж е виждана само с един от най-търсените си колеги в дублажа.

Филип Аврамов: Жените ме харесват, но то е взаимно

Филип, ти изпълняваш една от главните роли в новия филм на Виктор Божинов – “Голата истина за група Жигули”. Как се чувстваш отново в кожата на рокмузикант, какъвто играеш и в успешната постановка “Бог Рок”?
Откровено казано, аз не съм излизал от нея, за да влизам отново в тази роля. Просто сега ме върнаха пак в годините ми в НАТФИЗ, когато се занимавах само със свирене на бас китара, заради една постановка и това ми достави неимоверно удоволствие. Така че, по никакъв начин не съм се чувствал излишен в тази компания и много хубаво си изкарахме с екипа – не за друго, а защото всеки от нас дойде със своето можене и знание за всичко, което предстои. Мишо Билалов, Митко Рачков, Геро, Ирини Жамбонас, Лилия Маравиля – това са хора, с които можеш да се разбереш с една дума, както и с другите актьори във филма. Една малка тайна – в този филм си позволих да покажа неистовата си страст към всичко, което се случва в живота на музикантите. Нашите герои са били рок звезди, но след това се разделят, обаче колкото и време да е минало от изявите им като група, като се качват отново на сцената и тръпката е същата, каквато е била и в началото на кариерата им. Както се случва и в постановката “Бог Рок”, като хвана китарата и отново ставам същият 18-годишен Филип, който обожава да свири. В спектакъла, имам един диалог с китарата, в който аз є казвам: “Господи, колко си хубава”, а тя ми отвръща: “Господи, колко съм влюбена” и само как красиво звучи това.

А какво те привлича най-много в живота на рок музикантите?
Всичко ме привлича, това е невъобразимо удоволствие. Има една песен на “Nickelback” – “Rockstar”, която ми е много любима. (В песента се пее с много ирония: “Всички ние желаем да сме велики рок звезди, да живеем в къщи на върха на хълма и да караме по 15 коли…” -б. а.) Честно казано, в последните години се занимавам с толкова много музика, включително и с филхармонични оркестри и дори не съм си представял, че това някога ще се случи в моя живот – да работя с такива уникални хора.

Рокзвездите често са преследвани от фенки – имал ли си подобни истории?
Това не е свързано само с рокмузикантите, а и с моята професия. Често искат да се снимат с мен, понякога дори прекаляват, а от много шоколад може да ти стане лошо. Аз вече не съм на 25 и осмислям нещата по друг начин, не е както когато бях на двадесет и добре, че е така, защото кой знае какво щеше да стане иначе. Имал съм доста предложения от почитателки и се забавлявам много с това. Какво ли не са ми казвали – че съм красив, че съм невероятен, всичко са ми говорили, но чуваш само хвалебствия, от които нищо не научаваш.

Участваш в новата адаптация на “Козият рог” на театрална сцена, която вече се игра два пъти пред публика. Как се прие от зрителите тази постановка и какви отзиви получи за ролята ти в нея?
Доста ласкави отзиви получих, но това за мен не е толкова важно. Тази история е доста сурова- за това как преди време една майка е била убита от турците и дъщеря є си отмъщава за това. Голямата роля в този спектакъл се изпълнява от моята колежка Янислава (Линкова-б. а.) и това е голямо изпитание, защото всичко в тази история е много сурово – едновременно едната ръка трябва да гали, а другата да бие. Това – да се докоснеш и да стигнеш до друг начин на живот, който не е много красив, а изпълнен с омраза и гняв усложни нашата задача, но я направи и по-интересна. За първи път играхме спектакъла на Ловешката крепост, а това е една нетрадиционна среда и се създаде много специфична атмосфера.

Как ти се отрази този “домашен арест”, на който всички бяхме подложени?
Извънредно градивно и креативно ми се отрази. Имах време да помисля за реални неща и те се случиха. В момента, в двора на къщата ми строя – “Дом Аврамов”, както го нарекох, който скоро ще бъде факт. Тази сцена за различни изкуства ще събере неочаквано много хора на едно място – музиканти, артисти и публика. Вече съм поканил колегите ми – Асен Блатечки, Иван Бърнев, Валентин Танев, Малин Кръстев, Мария Сапунджиева и Милица Гладнишка да изнесат представления тук. Поканил съм и Венци Велев и Мариана от група “Силует” да пеят при нас, а плануваме в “Дом Аврамов” да играем и “Бог Рок”.

По-голямата ти дъщеря Рая вече е на 8 години. Помагаш ли є понякога с уроците и какви книги й даваш да чете?
Най-важното на този етап е тя да внимава много какво прави и с кого се събира. Въпреки че, сега няма много с кого да се събира, но е важно да може да прави разлика между хората. Засега Рая чете приказки – на такава възраст е, но трябва да научи и правилата за движение по пътищата. Това вече е задължителен филм, защото по наше време нямаше толкова коли, както сега. Като цяло не обича много да учи и я разбирам, но няма как – понякога се налага да знаеш колко е две плюс две. Майка є работи в това отношение, докато аз съм на други фронтове, но от време на време є помагам с английския. Тя бързо запаметява, като є кажа: “Уер ис май чорапс?”, а след това заменяме “чорапс” с английското “сокс”. Рая много се забавлява, докато си говорим със страхотен английски акцент, за да ни е по-смешно.

Строг баща ли си – купуваш ли модерни телефони и джаджи, или се опитваш да я научиш, че други неща са по-важни?
Тя се учи в движение на важните неща и това, което вижда около нас понякога не є харесва. Не й харесва например, че хората си хвърлят боклуците навсякъде и замърсяват природата, за което я разбирам. Иначе, тя няма още смартфон и мисля, че на този етап е по-добре да чете книжки. Някакси така децата придобиват друг речник и се моделират по различен начин. Наскоро дъщеря ми ме изненада приятно с начина, по който отговори на майка й, която й каза: “Ти си моето слънчице”, а Рая й отвърна: “А ти си моето небе.”

Най-нови

Лична драма: Как не забелязах истинското му лице на садист

Обичам те. С тези думи на уста, след поредния скандал, съпругът ми отново се опитва да си извоюва прошка. Понякога се оглеждам...

Новата Мис България разкри от какво не би се отказала за нищо на света

Елизабет Кравец е новата Мис България, а произходът й породи ожесточена дискусия доколко е правилно да й бъде връчена короната. Тя е...

Неделина след „Фермата“: Излязох победител

Неделина Цанева влезе като популярно лице във "Фермата", но противно на много очаквания, че ще е по-пасивна в чисто селската работа, тя...

Иво Аръков остана без работа, ясно е кой е заместникът му

Макар в личен план да му провървя и наскоро да стана татко, не може да се отрече, че в последно време Иво...

Спомени от соца: Дължахме всички успехи на Тато

Калин Тодоров (1953 г.) е завършил Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. През целия си живот той е работил като...

Още интересни публикации