вторник, юни 6, 2023

Христо Сираков се разгневи: Обясни дали е снабдявал Божков с топ манекенки

Отвратителна история, беснее видният столичен плейбой

Последно

Тъжно: Ласка Минчева няма повече да проходи, мускулите й са атрофирали

Легендарната режисьорка Ласка Минчева вече четири години е на легло и шансовете й да проходи са нулеви.

Трусове в ефира: Билалов, Нана и Сашо Кадиев слизат от екран

Три от най-обичаните лица в родния тв ефир слизат от малкия екран. Нана Гладуиш...

Правнучката на Тато с нова любов (снимки)

Най-голямата правнучка на Тодор Живков е на крилете на любовта. Людмила Стефанова, първородната дъщеря...

Името на бизнесмена Христо Сираков бе замесено в грозна схема с компаньонки, които е доставял лично на скандалния укриващ се в Дубай хазартен бос Васил Божков. Според плъзналата в някои медии информация, Сираков набавял хубави момичета на Черепа, дори делил с него вече бившата си приятелка Зара, позната ни от първия сезон на „Биг Брадър“.
Слуховете гласят още, че МВР разследва бизнесмена и като нищо ще го тикне в затвора. Блиц се срещна с Христо Сираков, за да разбере каква е връзката му с Васил Божков, разследван ли е за сводничество и още скандални разкрития от издателя на „Плейбой“.

Г-н Сираков, забъркаха името Ви в пореден скандал. Плъзнаха слухове, че сте доставял компаньонки на Васил Божков?
Ако кажа, че нямам думи, ще бъде малко. Отвратителна история. Поне да имаше половин процент вярно в изнесената информация, а то е пълна лъжа. Не знам как ги мислят тези работи. Интересно ми е как им ги ражда акълът тези простотии.

Търсили ли са Ви от МВР с подобни обвинения?
Никой не ме е търсил и няма как да ме търсят, защото няма нищо такова.

Познавате ли се с Васил Божков?
Виждал съм го три пъти в заведения измежду 1000 човека. Като известни личности сме си викали „Здрасти“, но никога не съм говорил с него. Нямам му телефонния номер. Не познавам никой от обкръжението му дори.
Разбирам, че неговото име в момента е доста актуално, но не може така да се петни моето име. Имам си бизнес, хората ме познават като сериозен човек. С кой акъл, аз, със сериозен бизнес и декларирани доходи, ще се занимавам с някакви дребни пари и ще рискувам живота, кариерата и бизнеса си? Това е клевета, отвратителна информация.

Според плъзналата в медиите информация, в „схемата“ участвала и бившата ви приятелка Зара. Дори се разказва как е имала вземане-даване с Божков, докато сте били заедно и Вие сте я хванал на една от почивките Ви в Италия?
Стига бе, хора! Направо ще полудея! Зара ми беше гадже! За какви компаньонки става въпрос?! Да дам моето гадже на Черепа, така ли?! Глупости! Ние сме ходили на много почивки, което е нормално! Никъде не съм ги хващал, пълни глупости са това!

На кой му е удобно да замесва името Ви в подобни грозни скандали?
Имам си отделен бизнес, който е свързан с издаването на сп. „Плейбой“. Винаги съм заобиколен от красиви жени, повечето пъти по работа. Логично е от там да има някакви слухове. Сметнали са, че така навързана тази история, би имала интерес. Иначе не знам кой би ми вдигнал така мерника… Не съм огромен бизнесмен, че да се преплитат нечии интереси, а просто някои журналисти се чудят какво да напишат и са измислили това, докато още не са се били разсънили.

Има ли сериозна жена до Вас в момента или ще избирате от предстоящия конкурс „Мис плеймейт“?
Аз съм човек, който избира жените си от живота, а не от „Мис Плеймейт“ или някакъв друг конкурс. Към момента няма такава жена. Станал съм прекалено взискателен с възрастта и трудно мога да намеря хилядите качества, които харесвам, в една жена. Поради тази причина съм сам.

Много хора не могат да разберат какво значи точно този конкурс. Може ли да обясните какви момичета се търсят и какъв е смисълът на конкурса?
Смисълът на конкурса е като на всички други – състезание за красота и сексапил. Който иска да се състезава, се явява на него. „Мис Плеймейт“ е по-особен конкурс, защото не се състои в едно събитие от няколко часа.
Ние издаваме списание, където са поместени интервюта с момичетата и те имат шанса да покажат какво представляват. Правим им специална фотосесия, след което ги представяме пред публика в някое реномирано заведение и т.н. Това е доста ангажиращ конкурс. На 24 юли ще представим новите момичета.

Най-нови

Трусове в ефира: Билалов, Нана и Сашо Кадиев слизат от екран

Три от най-обичаните лица в родния тв ефир слизат от малкия екран. Нана Гладуиш и Михаил Билалов няма да...

Правнучката на Тато с нова любов (снимки)

Най-голямата правнучка на Тодор Живков е на крилете на любовта. Людмила Стефанова, първородната дъщеря на дизайнерката Жени Живкова, показа...

Лелята на Ангел Христов от братятя Галеви: В тая България само се чудят кои да издирват

"Изядоха го детето, изядоха го, докато такъв, та онакъв, та това, та онова“, казва през сълзи лелята на Ангел Христов пред bTV.

Късметче на деня за 6 юни 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 6 юни 2023 година Човекът е част от Вселената и Вселената е вътре в човека....

Жилищата у нас стават недостъпни: И под наем, и за покупка

След десетилетието със суперниски лихви по ипотечните кредити, което позволи на милиони домакинства в Европа да си купят жилище, идва ледена епоха.

Още интересни публикации