вторник, декември 5, 2023

Христо Сираков се разгневи: Обясни дали е снабдявал Божков с топ манекенки

Отвратителна история, беснее видният столичен плейбой

Последно

Васко Кръпката: През соца свирехме по мазетата и чакахме да пукне Бай Тошо

Той е вечният борец за свобода във всякакви времена. Духът му не търпи окови, истината му извира...

Иисусовата молитва: Спасява от дългове и безпаричие и променя съдбата

Искали ли сте някога да промените съдбата си? Вероятно мнозина биха отговорили утвърдително на този въпрос. Всеки...

Името на бизнесмена Христо Сираков бе замесено в грозна схема с компаньонки, които е доставял лично на скандалния укриващ се в Дубай хазартен бос Васил Божков. Според плъзналата в някои медии информация, Сираков набавял хубави момичета на Черепа, дори делил с него вече бившата си приятелка Зара, позната ни от първия сезон на „Биг Брадър“.
Слуховете гласят още, че МВР разследва бизнесмена и като нищо ще го тикне в затвора. Блиц се срещна с Христо Сираков, за да разбере каква е връзката му с Васил Божков, разследван ли е за сводничество и още скандални разкрития от издателя на „Плейбой“.

Г-н Сираков, забъркаха името Ви в пореден скандал. Плъзнаха слухове, че сте доставял компаньонки на Васил Божков?
Ако кажа, че нямам думи, ще бъде малко. Отвратителна история. Поне да имаше половин процент вярно в изнесената информация, а то е пълна лъжа. Не знам как ги мислят тези работи. Интересно ми е как им ги ражда акълът тези простотии.

Търсили ли са Ви от МВР с подобни обвинения?
Никой не ме е търсил и няма как да ме търсят, защото няма нищо такова.

Познавате ли се с Васил Божков?
Виждал съм го три пъти в заведения измежду 1000 човека. Като известни личности сме си викали „Здрасти“, но никога не съм говорил с него. Нямам му телефонния номер. Не познавам никой от обкръжението му дори.
Разбирам, че неговото име в момента е доста актуално, но не може така да се петни моето име. Имам си бизнес, хората ме познават като сериозен човек. С кой акъл, аз, със сериозен бизнес и декларирани доходи, ще се занимавам с някакви дребни пари и ще рискувам живота, кариерата и бизнеса си? Това е клевета, отвратителна информация.

Според плъзналата в медиите информация, в „схемата“ участвала и бившата ви приятелка Зара. Дори се разказва как е имала вземане-даване с Божков, докато сте били заедно и Вие сте я хванал на една от почивките Ви в Италия?
Стига бе, хора! Направо ще полудея! Зара ми беше гадже! За какви компаньонки става въпрос?! Да дам моето гадже на Черепа, така ли?! Глупости! Ние сме ходили на много почивки, което е нормално! Никъде не съм ги хващал, пълни глупости са това!

На кой му е удобно да замесва името Ви в подобни грозни скандали?
Имам си отделен бизнес, който е свързан с издаването на сп. „Плейбой“. Винаги съм заобиколен от красиви жени, повечето пъти по работа. Логично е от там да има някакви слухове. Сметнали са, че така навързана тази история, би имала интерес. Иначе не знам кой би ми вдигнал така мерника… Не съм огромен бизнесмен, че да се преплитат нечии интереси, а просто някои журналисти се чудят какво да напишат и са измислили това, докато още не са се били разсънили.

Има ли сериозна жена до Вас в момента или ще избирате от предстоящия конкурс „Мис плеймейт“?
Аз съм човек, който избира жените си от живота, а не от „Мис Плеймейт“ или някакъв друг конкурс. Към момента няма такава жена. Станал съм прекалено взискателен с възрастта и трудно мога да намеря хилядите качества, които харесвам, в една жена. Поради тази причина съм сам.

Много хора не могат да разберат какво значи точно този конкурс. Може ли да обясните какви момичета се търсят и какъв е смисълът на конкурса?
Смисълът на конкурса е като на всички други – състезание за красота и сексапил. Който иска да се състезава, се явява на него. „Мис Плеймейт“ е по-особен конкурс, защото не се състои в едно събитие от няколко часа.
Ние издаваме списание, където са поместени интервюта с момичетата и те имат шанса да покажат какво представляват. Правим им специална фотосесия, след което ги представяме пред публика в някое реномирано заведение и т.н. Това е доста ангажиращ конкурс. На 24 юли ще представим новите момичета.

Най-нови

Късметче на деня за 5 декември 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 5 декември 2023 година През днешния ден ще ти се случат приятни случайни изненади. Може...

Иисусовата молитва: Спасява от дългове и безпаричие и променя съдбата

Искали ли сте някога да промените съдбата си? Вероятно мнозина биха отговорили утвърдително на този въпрос. Всеки от нас е бил изправен...

В Истанбул се пропукаха къщи след земетресенията, усетени и у нас

Нов природен катаклизъм разтревожи жителите на съседна Турция. Общо 13 вторични труса са регистрирани след земетресението с магнитуд 5,1...

Сашо Кадиев се връща на бял кон в БТВ: Става водещ на ново шоу

Старата любов ръжда не хваща. Това става ясно от плановете на БТВ. Актьорът Сашо Кадиев, който близо 12 години...

Спипаха пиян до козирката варненец, шофирал с 4,7 промила алкохол в кръвта

На нов печален рекорд станахме свидетели в края на календарната година. Той отново е свързан с войната по пътищата...

Още интересни публикации