вторник, март 21, 2023

Цвети от „Хелс китчън“ скрила истинската си работа

Цвети демонстрира завиден хъс

Последно

Разбра се причината защо Сашо Кадиев си тръгва от bTV

След 11 години в bTV Сашо Кадиев май е напът да си тръгне, защото му е трудно...

Зет като мед: Плевнелиев издържа тъщата

Зет мечта е президентът Росен Плевнелиев. Съпругът на Деси Банова се грижи изцяло за нейната майка Лиляна...

Румен Радев с важна новина за пенсиите и заплатите, засяга всички

Президентът Румен Радев определи като "абсолютни спекулации" слуховете за фалит на държавата. "Финансите на...

Устатата Цвети от тазгодишния сезон на „Хелс Китчън“ направи впечатление на няколко пъти от началото на формата с реакциите си и най-вече с директността. Врачанката, която не спестява какво мисли, на моменти така прелива от енергия, че направо опожарява обстановката и околните. В живота обаче, както обикновено се случва, не всичко е такова, каквото се показва в ефир и много от реалните факти за участниците се разбират в движение. Например, в този случай, интерес предизвика местоработата на брюнетката, пишат от show.blitz.bg.

Още от ден първи Цвети демонстрира завиден хъс и въпреки че отстъпва сериозно на по-опитните от нея готвачи в шоуто, е готова да граби с шепи, както май се случва и в реалния й живот. Оказа се, че Цветомира тази година завършва средното си образование, което е свързано с кулинарията. Нищо, че според мнозина е далеч по-голяма заради начина, по който изглежда. „Уча в професионална гимназия по търговия и ресторантьорство в град Враца“, споделя тя.

Издава още, че обожава готвенето и дори след училище ходи да работи като помощник-готвач в заведение в града. Мечтата й, както става ясно, е да си има собствено заведение, където да си кулинарства на воля. Тя е от хората, които лесно скъсяват дистанция, както се видя и от отношенията й с останалите в кулинарното риалити. Цвети отдавна мечтае да участва в „Хелс Китчън“, тъй като от малка е страстен кулинар. Споделя, че за нея е чест и привилегия да бъде част от отбора на готварското шоу и се радва, че се учи от шеф Виктор Ангелов.

Hell’s Kitchen България („Кухнята на Ада“) е българско риалити състезание за професионални готвачи по британската продукция. Българската версия стартира на 27 февруари 2018 г. по Нова телевизия. Водещ е шеф Виктор Ангелов, а помагащите шефове в първите три сезона са Милена Димова и Любен Койчев, в четвърти сезон са победителите в първи и втори сезон – Дани Спартак и Веселина Чилева, а в пети сезон са участниците от предишни сезони – Светлана Илиева и Никола Симеонов.

Hell’s Kitchen е формат на ITV Studios, който се излъчва в 19 държави по целия свят, с над 50 сезона и повече от 700 участници. Номинирано е три пъти за наградата „Еми“. От първи до четвърти сезон участниците са професионални готвачи, разделени на два отбора – мъже (син отбор) и жени (червен отбор). От пети сезон отборите са три – млади (червен отбор), стари (син отбор) и звезден отбор (златен отбор). Един от обикновените два отбора се състезават в предизвикателство със звездния отбор. Ако звездния отбор спечели, от нормалния отбор се номинират два участника.

Най-нови

Зет като мед: Плевнелиев издържа тъщата

Зет мечта е президентът Росен Плевнелиев. Съпругът на Деси Банова се грижи изцяло за нейната майка Лиляна и не пести средства, за...

Румен Радев с важна новина за пенсиите и заплатите, засяга всички

Президентът Румен Радев определи като "абсолютни спекулации" слуховете за фалит на държавата. "Финансите на държавата са стабилни. Финансовото министерство...

Блага вест: Любима тв двойка чака бебе

Една от любимите тв двойки - Тина и Миро от "Един за друг", ще стават родителите. Щастливото семейство съобщи...

Вижте кога местим стрелките на часовника с час напред

На 26 март 2023 г. в 03:00 часа местно време се въвежда лятно часово време. Тогава часовниците се преместват...

Каква мръсотия написа Диана Димитрова на 15-годишната дъщеря на Юлиан Вергов

Прокуратурата отказва да образува досъдебно производство по сигнала на актрисата Диана Димитрова за престъпление от общ характер. „След внимателен...

Още интересни публикации