петък, декември 2, 2022

Чаровната Николета Маданска в очакване на бебе, таткото е шеф в Би Ти Ви

Любовта им процъфтява

Последно

6 зодии ще намерят щастието през декември

РАКТова е вашият шанс да влезете в собствената си емоционална сила. Вие сте воден знак, което означава,...

Скръбна вест: Само на 20 години почина знаково лице от протестите

Почина един от активните участници в протестите у нас през 2021 година. 20-годишният Павел Динев от Бургас...

Обвиниха и Юлиан Вергов за побоя над Диана Димитрова

Публикацията отпреди няколко дни на Диана Димитрова, от която стана ясно, че тя е станала жертва на...

Чаровната журналистка Николета Маданска повече от 4 години е обвързана с шефа на новините на Би Ти Ви Венелин Петков. Те се опитват да държат връзката си далеч от светлините на прожекторите и да пазят личното си пространство, пише „Ретро“. Макар че няколко пъти са били пред раздяла, сега любовта им процъфтява.

Около два месеца спортната водеща отсъства от работа и това породи доста въпросителни сред зрителите. Тя е една от звездите на спортната емисия и внезапното ѝ изчезване със сигурност бе съмнително. Усмихнатата блондинка редовно споделяше различни репортажи на свои колеги във фейсбук, но самата тя не се появяваше в ефир.

Причината била бременността на Маданска. Запознати издават, че Николета вече е в четвъртия месец и състоянието ѝ в момента е стабилно, съобщават медии. Тя предпочитала да топли леглото вкъщи, вместо да се излага на опасност в извънредната епидемична обстановка. Хубавицата вече е прехвърлила 35, а на всички е известно, че в тази възраст износването на плода е по-рисково и бъдещите майки трябва да се пазят по-стриктно.
Маданска се чувствала добре и пожелала отново да се върне на работа – поне докато не започне много да й личи.

С Венелин Петков, който вече е на 48, с нетърпение очаквали появата на бебето. Връзката на новинарите започна на коледното парти на Би Ти Ви през 2015 г. в Банско. Тогава си разменяли шеги и закачки, а на следващия ден свидетели ги видели да карат ски заедно. Говори се, че Николета направила първата крачка към по-сериозно обвързване, като поканила Венелин на уж приятелска среща в дома си под претекст, че иска да му демонстрира готварските си умения. Блондинката се слави като майстор на сладкишите и тортите.

Венелин Петков: Няколко поколения технологии се смениха за 20 г., но принципите остават същите

На 1 юни 2020 г. се навършиха 20 години от създаването на първата частна национална телевизия в България – bTV.
По повод юбилея директорът на „Новини, актуални предавания и спорт“ Венелин Петков и главният редактор на bTV Новините Гена Трайкова разказаха повече за историята на телевизията, както и за някои трудни и знакови моменти.

„Технологично правенето на новини вече е много различно. Може би две поколения технологии се смениха за последните 20 години и то драматично. Принципите обаче остават същите, което е изключително важно. Човек трябва да знае принципите и да ги спазва. Да се научи на принципите на занаята първо и след това да усвоява всичко, което занаятът му поднася като технологии“, каза Венелин Петков.

„Преди 20 години хората работеха за емисията в 19 и 22 ч. Сега репортерите работят за много повече емисии, за актуални предавания, както и за съвсем различни платформи – bTV Радио, btvnovinite.bg, за нашите акаунти във „Фейсбук“ и „Инстаграм“, разказа още той.
„За 20 години се променихме много, но мисля, че онова, което е останало, е ентусиазмът от тези първи дни – това, че правиш нещо ново, интересно и без аналог на българския пазар“, каза от своя страна Гена Трайкова.

„Ако гледате първите емисии, много рядко ще видите жива връзка. В момента това е практика в новините. В този смисъл технологиите са се развили много. Самите колеги могат „да изгреят“ отвсякъде дори само с помощта на телефона си, стига обстоятелствата да го изискват“, каза още тя.
По думите й най-инфарктните емисии всъщност са най-хубавите, защото тогава си проличава колко добър е един водещ.

Двамата разказаха и за някои от по-инфарктните емисии, както и забавни моменти от работата си.
„Има доста смешни моменти, но аз избягвам да се смея на каквото и да било, свързано с новини, защото журналистиката е изключително тежка професия. Може би хората не го осъзнават, защото през последните години се набляга на смешките. Това в никакъв случай не отразява реалността.

В много голяма част от случаите репортерът се опитва да се добере до факти, документи и детайли, които водят да обективната истина, свързани с хора, които не желаят тази истина да излезе наяве. Това води до конфронтации и често пъти дори физически. Наши репортери са били нападани, гонени, замеряни с камъни. Върху тях е бил оказван натиск, психологически тормоз, включително и напоследък. Така че избягвам да говоря за забавни моменти, защото те са нещо странично. Вътрешнозаводски хумор и нищо повече“, каза Венелин Петков.

Най-нови

Скръбна вест: Само на 20 години почина знаково лице от протестите

Почина един от активните участници в протестите у нас през 2021 година. 20-годишният Павел Динев от Бургас е напуснал този свят, съобщиха...

Обвиниха и Юлиан Вергов за побоя над Диана Димитрова

Публикацията отпреди няколко дни на Диана Димитрова, от която стана ясно, че тя е станала жертва на физически тормоз, шокира всички. Моментално...

Разсекретено: Русия е имала план да нападне Япония, вместо Украйна

Русия е планирала да нападне Япония през лятото на 2021 г., месеци преди президентът Владимир Путин да започне пълномащабната инвазия в Украйна.

Ицо Хазарта плаши Бойко Борисов със съдбата на Кадафи

Не знам дали първата прочетена книга е била за Винету. Последната ще бъде за Муамар Кадафи. Това написа депутатът...

Късметче на деня за 2 декември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 2 декември 2022 година "Ето, че пак най-добрият късмет случи - падат ти се здраве...

Още интересни публикации