четвъртък, август 18, 2022

Честито: 2 зодии ще научат, че очакват бебе през юли

Появата на бебе е най-хубавото нещо

Последно

Топ 3 на най-студените зодии

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено...

Лична драма: Певицата, която отказа на Тодор Живков, умира в мизерия

В наши дни малко хора си спомнят за поп певицата Маргарита Димитрова. Но в края на 60-те...

Появата на бебе е най-хубавото нещо, което може да се случи в живота на човек. Малките същества ни карат да бъдем по-добра версия на самите нас, мотивират ни и ни зареждат с непоносима доза позитивизъм и любов. Наследниците са дар от Бога и за тях трябва да благодарим с всичките си сетива, пишат от actualno.com. Ето и кои са онези две зодии, на които им предстои да станат родители много скоро:

Телец
Това е първата зодия, която съвсем скоро ще научи страхотна новина, свързана с появата на бебе. Представителите й ще се чувстват много щастливи и заредени с положителни емоции. Те няма да имат търпение до големия ден, но ще им се наложи да почакат известно време. Най-хубавото е, че зодия Телец ще се чувства готова за тази промяна в живота си. Не е изключено новината да е неочаквана за някои от представителите на зодиакалния знак.

Близнаци
Втората зодия, на която й предстои да научи една страхотна новина още следващия месец. Юли ще се превърне в емблематичен за живота на Близнаците. Макар да не са вярвали, те ще видят чудото, състоящо се в онези две чертички. Светът им ще се преобърне за броени минути и няма да повярват как е възможно върху тях да се стовари толкова много щастие и заряд. В края на лятото Близнаците ще започнат да правят планове за това, което много скоро ще им се случи.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Топ 3 на най-студените зодии

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено съпричастни към проблемите на околните,...

Лична драма: Певицата, която отказа на Тодор Живков, умира в мизерия

В наши дни малко хора си спомнят за поп певицата Маргарита Димитрова. Но в края на 60-те и началото на 70-те години...

Фолк звездата Камелия: Животът ми се преобърна с хастара навън

Любимката на няколко поколения фенове има пет албума зад гърба си. Тя е сред най-желаните изпълнители във водещите български клубове. Специално за...

Ваня Щерева откровена до болка: Разделих се с младото си гадже, беше поп-фолк любов

Ваня Щерева разкри в интервю пред Нова телевизия, че връзката й с младото гадже е приключила точно на Нова година и я...

Миролюба Бенатова в най-личната си изповед: Имала съм любови, каквито на хората не се случват и по веднъж

Решаваме да я снимаме на фона на нощния град, защото неведнъж сме виждали лъвската й грива да се подава с камера и...

Още интересни публикации