неделя, септември 25, 2022

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

Такива хора са спонтанни

Последно

Антоанета Титянова с разтърсващ разказ за „самоубийството“ на сестра си – иконата на БНТ Татяна

Една от най-харизматичните говорителки на БНТ и талантлив художник - Татяна Титянова е намерена мъртва на 24...

Откриха 74-метровата яхта на стойност $100 млн. на Дмитрий Медведев

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев и членове на семейството му, по-специално синът му...

Внимание: Два нови грипни щама ни удрят тази зима

Два нови грипни щама ще ни атакуват тази зима - "Дарвин" и "Австрия". Те вече циркулират в...

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на живота, някои хора са организирани и приемат нещата сериозно, докато някои вярват в това да живеят в момента, да се наслаждават и да намират начини да се възползват от всичко, което животът може да им предложи. Такива хора са спонтанни, свободни и палави и казват ДА на всичко, което ще донесе много смях и радост в живота им. Според астрологията тези игриви личности гледат на всичко в живота си с чувство за хумор, обичат да играят и заравят тревогите си дълбоко в себе си. Прочетете по-долу, за да разберете дали вашата зодия е една от тях, предават от actualno.com.

Лъв
Хората с тази зодия са големи оптимисти и винаги поставят забавлението над всичко друго. Тези хора вярват в доброто прекарване и носят това игриво настроение, където и да отидат. Дори и да страдат от труден момент или тежък ден, те предпочитат просто да го забравят, като се забавляват здраво с приятелите си. Те живеят според идеята „да живеят пълноценно и затова, когато животът ги удря тежко или ги изпита, те упорстват на всичко, като се смеят. Кои са най-големите оптимисти според зодията?

Стрелец
Стрелците са с отворени сърца, свободолюбиви и притежават тази подвижна природа. Що се отнася до живота и приемането на нещата на сериозно, те никога не вярват в плача или самосъжалението за каквато и да е ситуация. Тези хора опитват нови неща с много страст, без да мислят за последствията. Те са изпълнени с оптимистична енергия за драма и песимистични хора в живота си.

Везни
Везните са забавни, открити и обичат спокойствието и разума си повече от всичко в живота. Животът ги дразни с трудни ситуации всеки ден, но те се справят лесно с всяка битка поради положителната си гледна точка.

Риби
Рибите обичат да живеят в своите мехурчета на въображението. Хората с тази зодия са артистични и затова забравят за света и тревогите си, докато се занимават с нещо творческо. Те заличават драмата от живота си, като бягат в света на фантазиите. Те лесно забравят всякаква обида или кавга с други хора и винаги гледат на нещата по най-оптимистичния начин.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Откриха 74-метровата яхта на стойност $100 млн. на Дмитрий Медведев

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев и членове на семейството му, по-специално синът му Иля, използват 74-метровата яхта "Вселена",...

Внимание: Два нови грипни щама ни удрят тази зима

Два нови грипни щама ще ни атакуват тази зима - "Дарвин" и "Австрия". Те вече циркулират в Европа. Доминиращ...

Напук на зложелателите: Д-р Неделя Щонова се завръща в ефира

От тази неделя зрителите на bTV ще могат отново да гледат една от безспорните здравни емблеми на малкия екран – д-р Неделя...

Култов надпис на наш камион предотвратява тежки катастрофи

Интересен надпис е поставил водач на камиона си, за да предотвратява тежки инциденти на пътя. Става дума за тези,...

Мобилизираме до 500 000 запасняци при нужда

Ако за Русия свикването на 300 000 запасняци е само малък процент от наличния потенциал, то у нас при пълна мобилизация на...

Още интересни публикации