сряда, септември 20, 2023

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

Такива хора са спонтанни

Последно

Гответе се: Експерт с кошмарни прогнози за цените на горивата

Пазарът на горивата е доста динамичен. Но за разлика от първите 6-7 месеца от настоящата година –...

Късметче на деня за 20 септември 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 20 септември 2023 година Прояви доброта в днешния ден. Когато...

Честито: Унгарци взеха Нургюл за европейското първенство

Най-добрата ни шахматистка Нургюл Салимова ще представя унгарски отбор по време на европейското клубно първенство в албанския...

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на живота, някои хора са организирани и приемат нещата сериозно, докато някои вярват в това да живеят в момента, да се наслаждават и да намират начини да се възползват от всичко, което животът може да им предложи. Такива хора са спонтанни, свободни и палави и казват ДА на всичко, което ще донесе много смях и радост в живота им. Според астрологията тези игриви личности гледат на всичко в живота си с чувство за хумор, обичат да играят и заравят тревогите си дълбоко в себе си. Прочетете по-долу, за да разберете дали вашата зодия е една от тях, предават от actualno.com.

Лъв
Хората с тази зодия са големи оптимисти и винаги поставят забавлението над всичко друго. Тези хора вярват в доброто прекарване и носят това игриво настроение, където и да отидат. Дори и да страдат от труден момент или тежък ден, те предпочитат просто да го забравят, като се забавляват здраво с приятелите си. Те живеят според идеята „да живеят пълноценно и затова, когато животът ги удря тежко или ги изпита, те упорстват на всичко, като се смеят. Кои са най-големите оптимисти според зодията?

Стрелец
Стрелците са с отворени сърца, свободолюбиви и притежават тази подвижна природа. Що се отнася до живота и приемането на нещата на сериозно, те никога не вярват в плача или самосъжалението за каквато и да е ситуация. Тези хора опитват нови неща с много страст, без да мислят за последствията. Те са изпълнени с оптимистична енергия за драма и песимистични хора в живота си.

Везни
Везните са забавни, открити и обичат спокойствието и разума си повече от всичко в живота. Животът ги дразни с трудни ситуации всеки ден, но те се справят лесно с всяка битка поради положителната си гледна точка.

Риби
Рибите обичат да живеят в своите мехурчета на въображението. Хората с тази зодия са артистични и затова забравят за света и тревогите си, докато се занимават с нещо творческо. Те заличават драмата от живота си, като бягат в света на фантазиите. Те лесно забравят всякаква обида или кавга с други хора и винаги гледат на нещата по най-оптимистичния начин.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Късметче на деня за 20 септември 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 20 септември 2023 година Прояви доброта в днешния ден. Когато си добър към другите, те...

Честито: Унгарци взеха Нургюл за европейското първенство

Най-добрата ни шахматистка Нургюл Салимова ще представя унгарски отбор по време на европейското клубно първенство в албанския град Дуръс от 30 септември...

Ралица Паскалева потъна в земята от срам

Обратите в "Игри на волята" са големи, а най-засегнат от тях се оказа Гатьо. Той и съотборникът му Цецо...

Арестуваха политик от ПП заради наркотици и крадено Порше

При специализирана полицейска акция в понеделник бе арестуван координаторът на "Продължаваме промяната" в община Ветрино, Пламен Пенев. В наето...

Баба Ванга уплашила Лили Иванова със злокобно предсказание

Лили Иванова е била въвличана в какви ли не сюжетни линии през годините, най-вече покрай възрастта си и годината на раждане, която...

Още интересни публикации