вторник, януари 31, 2023

Ясно е кои зодии са склонни да ни преследват след раздяла

Краят на един романс може да бъде бурно пътуване

Последно

Късметче на деня за 31 януари 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 31 януари 2023 година Днес те очаква приятна финансова изненада.

Експерт: Соларни панели за 10 kW задоволяват 100% потреблението на ток на домакинство

От 2018 година очакваме България да транспонира в нашето законодателство европейската директива за възобновяемата енергия, а в...

Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща

След двегодишно прекъсване Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща, като вече ще е...

Краят на един романс може да бъде бурно пътуване. Има зодиакални знаци, които не могат да се откажат толкова лесно, когато някой се е разделил с тях. Поради това те са склонни да се придържат към миналото и да развиват тревожна привързаност към бившия си, което ги кара да преследват бившите си любовници в социалните мрежи и дори в реалния живот дълго след раздялата. От Дева до Стрелец – тези зодиакални знаци са склонни да ви преследват след раздялата ви, предават от actualno.com.

Рак
Ракът вероятно е един от най-безобидните от обсебващите бивши, на които ще се натъкнете. Макар че техният начин на преследване е достатъчно фин, тъй като се осъществява главно чрез социалните медии, те не са в състояние да се откъснат емоционално твърде лесно. Можете да разчитате, че ще следят времето, когато сте онлайн или активни в социалните медии, ще проверяват публикациите ви или публикациите, които харесвате, и общите ви актуализации. Най-добре е да блокирате бившия си партньор, ако искате да се отпишете от преследваческите му тенденции, докато и двамата продължите напред.

Стрелец
Стрелецът с разбито сърце е склонен да се навърта около квартала на бившите си с надеждата да ги забележи. Те изглеждат като частен детектив, който иска да следва обекта на своята любов, за да бъде около него и да усеща енергията му. Те са твърде горди, за да се опитат да възстановят връзката с бившия си или да се опитат да разпалят отново чувствата си. Но за тях би било по-разумно да си дадат време да се излекуват от раздялата и да продължат напред.

Дева
Девата не страда от тревожна привързаност така, както чувствителният воден знак. Но тези перфекционисти имат своята гордост. Те не дават лесно доверието си и следователно биха наблюдавали бившия си, за да разберат дали не е скочил веднага в друга връзка. Ако са го направили, Девите биха заподозрели, че партньорът им е изневерил, което би наранило егото им. И все пак те не могат да се въздържат да разследват това. Въпреки че тези качества са общи, те са насочени предимно към вашите зодиакални качества; всички горепосочени черти може да не са непременно валидни за вас.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Експерт: Соларни панели за 10 kW задоволяват 100% потреблението на ток на домакинство

От 2018 година очакваме България да транспонира в нашето законодателство европейската директива за възобновяемата енергия, а в момента страната ни е в...

Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща

След двегодишно прекъсване Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща, като вече ще е с продължителност не един, а...

Новата жена на Кобрата е истинска красавица

В края на миналата година Кубрат Пулев призна, че е станал баща и любовта на живота му го е дарила с момиченце,...

Снегът дойде: Дрането на туристи в зимните ни курорти започна

Първи сняг! Закарах я на Боровец. Мисля, че обядва най-вкусната филийка хляб с майонеза. Това написа Здравко Василев от Приморско във фейсбук.

Гришо омаян от щерката на Сергей Станишев (снимка)

Впечатлен от доведената дъщеря на Сергей Станишев е останал топтенисистът Григор Димитров. Първата ракета на България се запознал лично...

Още интересни публикации