вторник, март 21, 2023

Ясно е кои са най-големите дразнители сред зодиите

Разберете защо

Последно

Разбра се причината защо Сашо Кадиев си тръгва от bTV

След 11 години в bTV Сашо Кадиев май е напът да си тръгне, защото му е трудно...

Зет като мед: Плевнелиев издържа тъщата

Зет мечта е президентът Росен Плевнелиев. Съпругът на Деси Банова се грижи изцяло за нейната майка Лиляна...

Румен Радев с важна новина за пенсиите и заплатите, засяга всички

Президентът Румен Радев определи като "абсолютни спекулации" слуховете за фалит на държавата. "Финансите на...

Случвало ли ви се е някой просто да ви изкара от нерви и да изпаднете в пристъп на ярост за един миг? Има вероятност той да е роден под един от четирите зодиакални знака. Става дума за огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец, които представляват огнената стихия, както и за знака Скорпион, който е известен със своята интензивност. Разберете защо тези четири зодии наистина могат да вдигнат кръвното на всеки, предават от actualno.com.

Овен
Овенът е известен като импулсивен знак, когато става въпрос за зодиака. Родените под този знак сякаш винаги действат, преди да помислят, което може да доведе до доста напрегнати ситуации. Те никога не избягват конфликтите, а пламенните им характери ги правят повече от способни да се справят с разгорещен спор. Ако искате да се биете, потърсете Овен!

Лъв
Лъвовете приличат на Овните по това, че обичат вниманието и не избягват конфликтите. Въпреки това Лъвовете са склонни да бъдат по-театрални от другите знаци, когато става въпрос за изразяване на емоциите им. Това означава, че ако нещо ги притеснява или ако имат чувството, че са били ощетени по някакъв начин, Лъвовете няма да се поколебаят да изиграят драматично шоу, което лесно може да накара кръвта ви да кипне!

Стрелец
Стрелците са известни с това, че са откровени и не се извиняват за това, което казват. Те силно вярват, че трябва да казват мнението си, и няма да се въздържат от удари, когато става въпрос за изразяване на недоволство. Това лесно може да доведе до няколко спора тук и там с онези, които не оценяват такава откровеност!

Скорпион
Скорпионите са може би най-интензивният знак от всички зодии поради магнетичната си личност и силната си емоционална наситеност. Те са склонни да бъдат много потайни и мистериозни, което понякога може да ги направи трудни за разчитане – и още по-трудни за справяне, когато нещата започнат да се разгорещяват!

Накратко, тези четири зодиакални знака – Овен, Лъв, Стрелец и Скорпион – имат достатъчно огнена сила помежду си, за да накарат кръвта ви бързо да кипне! Така че, ако си търсите добър партньор за дебати или някой, който наистина да ви предизвика интелектуално (или емоционално!), не търсете повече от един от тези страстни зодиакални знаци! Само се уверете, че сте се заредили с търпение, защото нещата могат да станат доста горещи!

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Зет като мед: Плевнелиев издържа тъщата

Зет мечта е президентът Росен Плевнелиев. Съпругът на Деси Банова се грижи изцяло за нейната майка Лиляна и не пести средства, за...

Румен Радев с важна новина за пенсиите и заплатите, засяга всички

Президентът Румен Радев определи като "абсолютни спекулации" слуховете за фалит на държавата. "Финансите на държавата са стабилни. Финансовото министерство...

Блага вест: Любима тв двойка чака бебе

Една от любимите тв двойки - Тина и Миро от "Един за друг", ще стават родителите. Щастливото семейство съобщи...

Вижте кога местим стрелките на часовника с час напред

На 26 март 2023 г. в 03:00 часа местно време се въвежда лятно часово време. Тогава часовниците се преместват...

Каква мръсотия написа Диана Димитрова на 15-годишната дъщеря на Юлиан Вергов

Прокуратурата отказва да образува досъдебно производство по сигнала на актрисата Диана Димитрова за престъпление от общ характер. „След внимателен...

Още интересни публикации