четвъртък, декември 1, 2022

Ясно е кои са най-коравосърдечните зодии

3 зодии не са способни на съчувствие

Последно

Велко Кънев помни до края си последните думи на умиращия Апостол Карамитев

Mлад актьор. Талантлив. Нахъсан. Изиграва ролята си на сцената. Брилянтно. Откроява се от всички колеги.

Пуснат в София фиш за 2,60 донесе 5,7 милиона лева от тотото

България има своя нов милионер от тотото. В 95-ия тираж някой е познал и...

Филип бесен след финала на „Игри на волята“

Любимецът на зрителите в "Игри на волята" Филип бил бесен след финала на шоуто. Инженерът си тръгва...

Представителите на тези 3 зодии не са способни на съчувствие. Те не се интересуват от проблемите на другите хора, ако това не ги засяга пряко, предават от actualno.com. Ето кои са тези зодии:

Телец
Телецът е лишен от емпатия. Хората, родени под това зодиакално съзвездие, не знаят как искрено да говорят, да подкрепят и да съчувстват на другите. За тях по-важни са собствените им проблеми. Ако имате някакъв проблем, изобщо не разчитайте на тези хора, защото няма да изградите отношения на доверие с тях.

Стрелец
Стрелецът, както и Телецът, е знак, който е загрижен единствено за себе си. Представителите на тази зодия не се интересуват от проблемите на другите дори ако става въпрос за техните роднини и приятели. Те знаят как да се абстрахират от външния свят, създавайки около себе си непревземаема черупка. Освен това Стрелците демонстрират истинска незаинтересованост към събеседника си по време на разговор и изобщо не се интересуват от това, което се случва в живота на другите хора.

Водолей
Водолеят е зодия без емоции. Хората от този знак живеят тихо и мирно, докато в живота им не се появят прекалено импулсивни натури. Те бързо приключват отношенията си с такива личности. Водолеите са лишени от емпатия и в труден момент не може да разчитате на подкрепа от тяхна страна.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Пуснат в София фиш за 2,60 донесе 5,7 милиона лева от тотото

България има своя нов милионер от тотото. В 95-ия тираж някой е познал и шестте числа, изтеглени в играта...

Филип бесен след финала на „Игри на волята“

Любимецът на зрителите в "Игри на волята" Филип бил бесен след финала на шоуто. Инженерът си тръгва супер ядосан от плажа, където...

Валери Йорданов: Страхувам се за живота си, ще съдя директора на Народния театър

"Цяла нощ не съм спал и на сутринта бях в болница с 27,3 кръвна захар. Извадил съм си...

Васко Кръпката: Срам ме е, че гоним украинци

"Срам ме е от всичко това. Оказа се, че целият нормален свят помага на Украйна по всякакъв начин, само нашата държава шикалкави...

В Катар пращат на съд бившата Мис Хърватия (снимки)

Ивана Кнол не се смущава от критиките, които получи, след като се появи с много провокативни тоалети в Катар страна с мюсюлмански...

Още интересни публикации