неделя, септември 25, 2022

Ясно е кои са най-отблъскващите дамски зодии

Научете повече за тях

Последно

Издирват сина на Софи Маринова Лоренцо за трафик на мигранти

МВР издирва сина на Софи Маринова Лоренцо, за да го разпита във връзка с разбита каналджийска схема...

Ясно е кои са най-потайните зодии в зодиака

Както обичаме да казваме българите - разни хора, разни идеали. Така е и по отношение на споделянето...

Лична драма: Истинската любов те среща един път в живота

С моята бъдеща съпруга Евгения се запознахме, когато бяхме на 19 години. И за двамата това се...

Астрологията не само предсказва, но и предупреждава за отрицателни черти на характера, които ужасяват мъжете и ги карат да бягат от вас с главоломна скорост. Научете повече за тях, за да предотвратите бягството на вашия Ромео, предават от actualno.com.

Овен
Жената тиранин
Мъжът планирал да се погрижи за блестящата си любима както трябва: с бонбони и цветя, серенада под балкона… Но не, той вече е с вратовръзка или с чук в ръце: защо трябва да хаби напразно силата на мъжа: след като си почине, да се залавя с плановете за дома. Мнозина не са против подобно светкавично развитие на събитията, но някои фенове на жените Овен могат след това да заекват до края на живота си.

Телец
Меркантилна личност
Жената Телец е най-обсъжданият обект сред мъжете в социалните мрежи. За нея споделят следното: поверих й всичко най-ценно, дадох скъпи подаръци, а тя прибра всичко и няма да се раздели с придобитото имущество.

Близнаци
Волна птичка
Прави каквото си иска. И често тя самата не знае какво ще направи след минута-две. И няма какво да се оплакват мъжете: те самите са пожелали красивата непозната.

Рак
Двуличница
Привидно сладка и мила жена, която ще ви заобиколи с внимание, ще ви примами с кифлички. Коварното поведение води до факта, че нещастника няма да получи нищо, докато не направи това, което желае дамата.

Лъв
Властелинка на вселената
Неразумното желание да подчинят всички и всичко на своите замисли може завинаги да обезкуражи потенциалните ухажори от нея. Царствената природа обаче кара мъжете да коленичат край нея, само за да чуят отново критичната реч по свой адрес или да сложат каквото поиска в краката й.

Дева
Отявлен критик
Девата се е научила да критикува професионално, извличайки всички сокове от жертвата, преценявайки точно слабите места на жертвата и попадайки точно в епицентъра на болката.

Везни
Противоречи на всички
Противоречива в своите желания и чувства… В началото подобна внезапност може да се възприеме като мистерия, която привлича противоположния пол. Но може с години да чака жената Везни да реши от какво наистина има нужда.

Скорпион
Дявол в пола
Преди да успеете да мигнете, вече сте обсебени от нея и не знаете как да се измъкнете от нейното заплашително жило.

Стрелец
Говори това, което мисли
Благодарение на нейната прямота, тайната веднага става очевидна, какво да кажем за чувствата. Тя първа ще предложи брак. Такъв натиск може да обезкуражи неуверените.

Козирог
Промива мозъци
Ако сте живели спокойно, преди да срещнете Козирог, тогава кажете сбогом на мирния живот завинаги. Промиването на мозъци е любимото й занимание, нейните тиради и лекции продължават с часове.

Водолей
Неуловим отмъстител
Водолеят винаги лети като пеперуда. Можете да я впечатлите за кратко, но изведнъж ще се окаже, че не сте особено интересни за нея.

Риби
Снежната кралица
Ухажването с Рибка може да се превърне в безкраен и безполезен маратон: не очаквайте правилен отговор. Но след като решите, че такава дама отнема твърде много усилия и пари, тя ще благоволи да насочи студения си поглед към вас, и то само за да ѝ услужите с нещо.

Най-нови

Ясно е кои са най-потайните зодии в зодиака

Както обичаме да казваме българите - разни хора, разни идеали. Така е и по отношение на споделянето - някои хора обичат да...

Лична драма: Истинската любов те среща един път в живота

С моята бъдеща съпруга Евгения се запознахме, когато бяхме на 19 години. И за двамата това се оказа любов от пръв поглед....

Маги Халваджиян шокира всички с кадър от миналото (Снимка)

Успешният продуцент Маги Халваджиян изненада последователите си в социалните мрежи със своя снимка от младите си години. Кадърът е направен преди цели...

Златка отвърна на Благой и го съсипа с истината (Снимка)

Наскоро Благой Георгиев направи покъртителни признания за личния си живот в тв интервю за "Търси се". Отзвукът след него, очаквано, бе повече...

Тита най-сетне проговори за раздялата си с Недко

Раздялата между Тита и състезателят по бойни изкуства Недко Николов е факт, но певицата не беше коментирала досега какво се е случило....

Още интересни публикации