петък, декември 9, 2022

Ясно е кои са най-потайните зодии в зодиака

Разни хора, разни идеали

Последно

Късметче на деня за 9 декември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 9 декември 2022 година "Ще ви изненадат с подарък, който...

Стефан Данаилов и Аня Пенчева живели заедно в Перник

Големият Стефан Данаилов е на 40 години, когато една красива млада актриса го влюбва отново.

Страшна болест застигна Селин Дион

Селин Дион е диагностицирана със Синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите й да се напрягат...

Както обичаме да казваме българите – разни хора, разни идеали. Така е и по отношение на споделянето – някои хора обичат да ви разказват случки и преживявания до най-малкия детайл, докато други са толкова потайни, че рядко разбирате какво се случва в живота им. Тази черта на характера може да се дължи и на зодиакалния знак, а астролозите потвърждават това и отразяват кои са най-потайните зодии в Зодиака. Ако искате да разберете дали вашата е сред тях, останете до края, предават от actualno.com.

Водолей
Определено заслужава да е на челно място в класацията. Водолеите са изключително потайни, колкото и да не ви се струва така в началото на запознанството. Те обичат да събуждат любопитството у другите, да не могат да разшифроват мислите и следващите им стъпки. Не бъдете наивни и не очаквайте представител на този знак да ви разкрие плановете си изцяло. Но не само плановете, но и чувствата си – те са особено предпазливи на тази тема и не говорят открито за емоции, а предпочитат да показват с действия.

Козирог
Представителите на този знак предпочитат да запазят всичко за себе си, без да се налага да включват други хора в своите планове и дейности. Именно поради тази причина подхождат по-потайно и рядко споделят какво се случва в кариерата или любовния им живот. Козирозите са суеверни и смятат, че завистниците могат да попречат на целите им, но и също не биха поверили работата си на някого друг.

Близнаци
Близнаците имат двойствена природа, която не е тайна за никого. Това повлиява и върху тяхното желание да споделят за нещата от живота си – знайте, че те никога не са ви казали истината изцяло. Понякога дори се държат като същински лицемери. Тъй като са доста сладкодумни и общителни, можете лесно да попаднете в капана им и те да ви въртят с лъжите си дълго време. Но от друга страна, умението им да пазят тайни и да прикриват случващото се е валидно и за нещата, които им споделяте – няма повод да се притеснявате, че те ще ги разпространят.

Риби
Рибите са потайни по природа. Те обичат мистиката, мистерията, влизат в ролята на детективи, искат да разкриват загадки и тайни. Но в същото време техните тайни стоят дълбоко заключени в душата им и не позволяват на никого да се докосне до тях. Те ценят мислите и чувствата си и смятат, че при споделянето им ще загубят стойността си. Ако представител на зодия Риби се отпусне пред вас, ще разберете всъщност колко е колоритна същността му.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Най-нови

Стефан Данаилов и Аня Пенчева живели заедно в Перник

Големият Стефан Данаилов е на 40 години, когато една красива млада актриса го влюбва отново. Първата им среща...

Страшна болест застигна Селин Дион

Селин Дион е диагностицирана със Синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите й да се напрягат неконтролируемо. Синдромът...

Тъжна вест: Почина уважаван писател и журналист от соца

Напусна ни още един от големите майстори на българското художествено слово Валентин Караманчев, съобщиха на БТА от Съюза на българските писатели.

Ани Салич се моли на Преподобна Стойна

Тв звездата Ани Салич е потърсила упование в духовната учителка на Баба Ванга – неканонизираната светица Преподобна Стойна. Новинарката...

Германия заплаши да наложи вето над Хърватия, ако България и Румъния останат извън Шенген

Германия и Люксембург заплашиха да наложат вето над Хърватия, ако България и Румъния не бъдат приети в шенгенското пространство, съобщи журналистът Джак...

Още интересни публикации