петък, май 14, 2021

13 знака, че той наистина е влюбен във вас

Мъжете изразяват чувствата си по различен начин

Последно

Късметче на деня за 14 май 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 14 май 2021 година "Истинска изненада от специален човек. Пригответе...

Обърнат десерт с компот: Вкусен, лесен, бърз и най-вече евтин

Съчетанието на вкусен, лесен, бърз и икономичен сладкиш е мечта на всяка домакиня. Обърнатият сладкиш с компот...

Трагедията е огромна: Внезапно почина Миро от „Биг Брадър“

Победителят от втория сезон на предаването "Биг Брадър" е починал тази сутрин от инсулт. Това е вторият...

Не е тайна, че мъжете и жените изразяват чувствата си по различен начин, пишат от iWoman.bg. Докато жената очаква лавина от любовни признания, мъжът не е склонен на излияния. Но, дори и да не изразява чувствата си с думи, има няколко признака, които показват кога мъжът е влюбен.

Изслушва ви
Колко често споделяме истории, които не интересуват останалите? Редовно! Учтивият човек слуша, кима с глава, но не чува почти нищо. Ако мъжът изслушва историите ви за роднини, придава важност на думите ви. Слуша ви. Иска да се доближи максимално до вас, защото наистина е влюбен.

10 неща, които мъжете ненавиждат в дамите

Склонен е да отстъпва
Влюбеният мъж признава грешките си и отстъпва, макар да му е трудно. Склонен е на компромиси и забравя за упорството си. Ако ви разреши да карате колата му …действията говорят повече от думите.

Винаги е готов да поправи нещо
Не трябва да помните къде е чукът или как се сменят крушки, ако имате до себе си любящ мъж. За него това е страхотна възможност да покаже практическите си способности и да докаже, че ще бъде чудесен съпруг.

Няма против да общува със семейството ви
Срещите с роднините на половинката понякога са доста скряскащи. Само един истински обичащ мъж е готов на всичко, само за да е близо до вас, без значение дали ще се среща с баща ви, бивш военен или със строгата ви баба.

Търси мнението ви, когато си избира дрехите
Мъжът също иска да изглежда добре. Вероятно просто мисли, че имате добър вкус и разбирате от мода. Но, ако мъжът ви пита дали тази или друга дреха му отива, той определено иска да ви се хареса.

Готви, за да ви зарадва
Ако мъжът готви, за да ви достави удоволствие, това е любов. Ако го прави често, излиза от зоната си на комфорт и го прави само за вас.

Харесва му да прави ежедневни дейности с вас
Досадните задължения са част от живота. Ако мъжът е готов да идва в банки с вас, скучни магазини, той просто иска да прекарва повече време във вашата компания.

Планира пътувания и не забравя за датите
Повечето мъже действат спонтанно, жените планират всичко последователно. Влюбеният мъж осъзнава това и обмисля предварително всякакви събития и изненади, само за да ви зарадва.

Смята, че сте красива… винаги
Много жените познават дните, когато на лицето им се появи пъпка или тъмни кръгове около очите… Влюбеният мъж е готов винаги да ви казва колко сте красива. Още повече, той дори не забелязва тези временни недостатъци.

Експерти посочиха най-добрата диета за ускоряване на метаболизма

Готов е да се жертва за вас
Ако си промени плановете, само за да ви накара да се чувствате щастлива, ако анулира среща, защото сте болна, това е знак за истинска любов.

Гордее се с успехите ви
Влюбеният мъж се радва на вашите постижения. Той не се състезава с вас, не ви завижда и празнува победите ви.

Бори се за любовта ви
В трудни моменти, скандали или когато сте разочарована от нещо, не игнорира емоциите ви. Прави всичко възможно да възстанови мира и хармонията в отношенията. Защото се страхува да не ви загуби.

Не се страхува да покаже слабост
Истинско предизвикателство за един мъж е да покаже слабост. Но, ако истински ви обича, няма да се срамува да отрони някоя сълза на тъжен филми или искрено да признае, че е уморен. И най-важното, не се страхува да признае, че най-големият му страх е да не ви загуби, защото сте основната му слабост и сила.

Най-нови

Обърнат десерт с компот: Вкусен, лесен, бърз и най-вече евтин

Съчетанието на вкусен, лесен, бърз и икономичен сладкиш е мечта на всяка домакиня. Обърнатият сладкиш с компот отговаря на всички тези изисквания....

Трагедията е огромна: Внезапно почина Миро от „Биг Брадър“

Победителят от втория сезон на предаването "Биг Брадър" е починал тази сутрин от инсулт. Това е вторият инсулт, който е получил Мирослав...

Секретни досиета: Людмила Живкова изпада в транс в Мексико

Интересът към Людмила Живкова и нейната незавидна съдба продължава да интересува и до днес българите. Много е написано за нея, много са...

Златен дъжд за Зуека: Разграбват картините за изложбата му като топъл хляб

О, този портрет на Ван Гог е мой. Моля, сложете точка!Бившият царски депутат Владимир Дончев бе един от първите, който откупи платно...

Служебният кабинет зарадва пенсионерите: Боусът от 50 лева остава поне до изборите

Служебното правителство ще продължи помощта от 50 лв. за всеки пенсионер поне до края на мандата си. Това обяви след заседанието на...

Още интересни публикации