събота, януари 28, 2023

3 зодии ще имат големи любовни несгоди през ноември

Това може да ги затрудни

Последно

Вижте какво се случва с олимпиеца Гълъбин Боевски след затвора в Бразилия

"Аз съм може би единственият, който знае как е живял в затвора в Бразилия Гълъбин Боевски. Може...

Държавата отпуска по 40 лв. на ученик в София и 23,60 лв. за пенсионер

По 40 лв. на месец ще плаща държавата на София, за да компенсира намалените цени за пътуване...

Почина раненият при обстрел в Украйна българин Саша Андреев

Раненият при обстрел в Украйна българин Саша Андреев почина. Това стана ясно от публикация на Стоян Славчев...

Ако сте един от многото хора, които търсят любовта този ноември, внимавайте! Според астрологията тези три зодиакални знака е най-вероятно да имат любовни проблеми през този месец, предават от actualno.com.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
Скорпионите са известни с това, че са страстни и интензивни, но тази интензивност понякога може да бъде отблъскваща за потенциалните партньори. Скорпионите трябва да се научат да не бързат и да не се държат прекалено властно, ако искат да не отблъснат своята половинка.

Козирог (22 декември – 19 януари)
Козирозите са трудолюбиви и често поставят кариерата си пред личния си живот. Това може да ги затрудни при намирането на време за срещи. Козирозите трябва да се научат да балансират между работата и личния си живот, ако искат да намерят трайна любов.

Риби (19 февруари – 20 март)
Рибите са мечтатели и често имат нереалистични очаквания, когато става въпрос за любов. Рибите трябва да се научат да бъдат по-реалистични и търпеливи, ако искат да намерят партньор, който да отговаря на нуждите им.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Държавата отпуска по 40 лв. на ученик в София и 23,60 лв. за пенсионер

По 40 лв. на месец ще плаща държавата на София, за да компенсира намалените цени за пътуване на ученици и деца.

Почина раненият при обстрел в Украйна българин Саша Андреев

Раненият при обстрел в Украйна българин Саша Андреев почина. Това стана ясно от публикация на Стоян Славчев във фейсбук.

Откриха нови древни гробници в Египет, археолозите останаха без думи

Археологическа експедиция откри впечатляващи гробници от времето на Старото царство на Древен Египет в некропола Сакара край Кайро, съобщи в. “Ал Ахрам”.

Билкарница: Лили Иванова цери болки в ставите и високо кръвно с кал

Примата на българската естрада Лили Иванова е особено педантична, когато става дума за здравословното й състояние. Звездата рядко боледува,...

Голямата любов на Ламбо се върна към живота

Втори живот живее известната полска актриса Барбара Брилска, която през 70-те години на миналия век изживя голяма любов с българския си колега...

Още интересни публикации