понеделник, март 20, 2023

3 зодии ще имат невероятен късмет през февруари

Те ще успеят

Последно

Шарън Стоун през сълзи: Загубих половината си пари от фалита на банките

“Загубих половината си пари заради това нещо с банките.” Това разкри през сълзи актрисата...

Турци провалят “Сървайвър”

“Сървайвър” е големият губещ формат в тв ефира, отстъпвайки драстично с незадоволителни рейтинги пред всички останали предавания.

Д-р Емилова: Отслабването с инжекции за диабет може да отключи рак

Пролетта е сезон за пречистване на тялото. Неслучайно пролетните пости са най-дългите - 48...

Крайно време е да узнаем кои ще са онези две зодии, на които им е писано да живеят в разкош през втория месец от новата година. Времето минава неусетно, докато се обърнем и февруари вече ще е на прага на вратите ни. За да не ни заваря неподготвени, е добре отрано да знаем дали ние ще сме онези късметлии, на които им е писано да се къпят в пари, предават от actualno.com. Ето ги и двете зодии:

Близнаци
Близнаците умеят да постигат целите си по един или друг начин. Тяхната приказливост и склонност да създават приятелства им помага да печелят лесно битките в живота. И февруари ще докажат на себе си и на околните, че невъзможни неща няма и ако искат нещо, те го постигат. Възможно е към края на месеца Близнаците да се чувстват истински предоволни от себе си. Дали обаче това чувство ще е в резултат на парите, все още не може да се каже.

Козирог
Втората зодия, чиито живот ще е значително по-бляскав през втория месец от годината. Козирозите ще разполагат не само със средства, но и ясно съставен план за действие. Те ще успеят да реализират една от целите в живота си, която е свързана именно с финанси. Стискаме им палци всичко да мине гладко и безпроблемно!

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Турци провалят “Сървайвър”

“Сървайвър” е големият губещ формат в тв ефира, отстъпвайки драстично с незадоволителни рейтинги пред всички останали предавания. Оказва се,...

Д-р Емилова: Отслабването с инжекции за диабет може да отключи рак

Пролетта е сезон за пречистване на тялото. Неслучайно пролетните пости са най-дългите - 48 дни, защото организмът трябва да...

Бояна Шарлопова се изпокара с доведената си дъщеря

Бързо разбрах, че в живота има много мъже, но повечето от тях са с малко „м“, твърди бизнес дамата, цитирана от "Марица".

Пълен обрат: Васил Драганов се обясни в любов на Андреа „Кебапчиева“

„Една голяма любов за съжаление приключи грозно и драматично. 18 години Андреа беше най-близкият ми човек. Много се обичахме.

Братя Домусчиеви забогатяха с по още 100 млн.

Богатството на Георги и Кирил Домусчиеви вече е по 2,1 млрд. долара на човек. Това сочат данните на "Форбс"...

Още интересни публикации