четвъртък, декември 1, 2022

3 зодии ще могат да рестартират живота си от 2023 година

Животът на 3 три зодии ще започне от нулата

Последно

Велко Кънев помни до края си последните думи на умиращия Апостол Карамитев

Mлад актьор. Талантлив. Нахъсан. Изиграва ролята си на сцената. Брилянтно. Откроява се от всички колеги.

Пуснат в София фиш за 2,60 донесе 5,7 милиона лева от тотото

България има своя нов милионер от тотото. В 95-ия тираж някой е познал и...

Филип бесен след финала на „Игри на волята“

Любимецът на зрителите в "Игри на волята" Филип бил бесен след финала на шоуто. Инженерът си тръгва...

Животът на 3 три зодии ще започне от нулата през 2023 г. Те ще успеят да загърбят миналото и да отворят сърцата си за прекрасното бъдеще, което ги очаква, предават от actualno.com. Ето кои са тези зодии:

Везни
Още в началото на 2023 г. Везните ще променят вижданията си за някои неща, дори и тези, които са били фундаментални за тях. Те ще трябва да преосмислят поведението си, в противен случай няма да могат да се развиват и да изградят щастлив живот. Зодиите, които никога не казват цялата истина Представителите на този знак не трябва да забравят, че не са сами на този свят и трябва да се опитат да се разбират с хората около себе си.

Лъв
Лъвовете най-после ще успеят да разчупят черупката, в която от дълго време живеят и не се чувстват щастливи. Съветът към тях е да се опитат да привлекат подкрепата на близки, за да преминат през този етап по-лесно и да започнат нов живот. Лъвовете ще успеят, ако не поглеждат назад. Важното е да запомнят, че най-доброто предстои за тях.

Козирог
През 2023 г. Козирозите най-после ще забравят обидите от миналото. Успоредно с това те ще се занимават с дейност, която ще им носи много добри доходи. Не е изключено преместване в чужбина, като по този начин представителите на знака ще започнат живота си от нула. Освен това в него ще се появи човек, с когото ще изпитат истинско щастие.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Пуснат в София фиш за 2,60 донесе 5,7 милиона лева от тотото

България има своя нов милионер от тотото. В 95-ия тираж някой е познал и шестте числа, изтеглени в играта...

Филип бесен след финала на „Игри на волята“

Любимецът на зрителите в "Игри на волята" Филип бил бесен след финала на шоуто. Инженерът си тръгва супер ядосан от плажа, където...

Валери Йорданов: Страхувам се за живота си, ще съдя директора на Народния театър

"Цяла нощ не съм спал и на сутринта бях в болница с 27,3 кръвна захар. Извадил съм си...

Васко Кръпката: Срам ме е, че гоним украинци

"Срам ме е от всичко това. Оказа се, че целият нормален свят помага на Украйна по всякакъв начин, само нашата държава шикалкави...

В Катар пращат на съд бившата Мис Хърватия (снимки)

Ивана Кнол не се смущава от критиките, които получи, след като се появи с много провокативни тоалети в Катар страна с мюсюлмански...

Още интересни публикации