вторник, януари 31, 2023

3 зодии ще открият истинската любов до края на ноември

Звездите са се подредили

Последно

Късметче на деня за 31 януари 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 31 януари 2023 година Днес те очаква приятна финансова изненада.

Експерт: Соларни панели за 10 kW задоволяват 100% потреблението на ток на домакинство

От 2018 година очакваме България да транспонира в нашето законодателство европейската директива за възобновяемата енергия, а в...

Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща

След двегодишно прекъсване Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща, като вече ще е...

Ако сте свободни и търсите любов, обърнете внимание на зодиакалния си знак. Звездите са се подредили така, че да ви донесат любов през ноември! Ето трите зодиакални знака, които ще намерят любовта през този месец, предават от actualno.com.

Овен (21 март – 19 април)
Ако сте Овен, този ноември ви очаква истинско удоволствие! Овните са известни с това, че са уверени и напористи, и тези качества определено ще ви бъдат от полза, когато става въпрос за запознанства с нови хора и срещи. Няма да ви е проблем да се изявите и да привлечете вниманието на някой специален човек. Само се уверете, че не се държите прекалено силно – не искате да изплашите никого!

Лъв (23 юли – 22 август)
Подобно на Овена, Лъвовете също са естествени лидери. Това качество ще ви послужи добре в света на запознанствата, тъй като увереността винаги е много привлекателна. Не би трябвало да имате проблеми с привличането на вниманието на потенциалните ухажори. Само се уверете, че отначало не бързате – не бързайте с нищо сериозно, докато не се уверите, че човекът, с когото се срещате, е подходящ за вас.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
Ако сте Скорпион, пригответе се да бъдете завладяни през ноември! Скорпионите са известни с това, че са страстни и интензивни, което ги прави страхотни любовници. Но тази интензивност може да бъде и прекалено голяма за някои хора, затова се опитайте да не се нахвърляте прекалено силно, когато за първи път срещнете някой нов човек. Не бързайте и оставете страстта да се разраства постепенно. Ще се радвате, че сте го направили! Бъдете внимателни към своя зодиакален знак през ноември! Ако сте Овен, Лъв или Скорпион, звездите казват, че любовта идва по пътя ви. Така че излезте навън и започнете да общувате! Кой знае – може просто да срещнете любовта на живота си.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Експерт: Соларни панели за 10 kW задоволяват 100% потреблението на ток на домакинство

От 2018 година очакваме България да транспонира в нашето законодателство европейската директива за възобновяемата енергия, а в момента страната ни е в...

Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща

След двегодишно прекъсване Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща, като вече ще е с продължителност не един, а...

Новата жена на Кобрата е истинска красавица

В края на миналата година Кубрат Пулев призна, че е станал баща и любовта на живота му го е дарила с момиченце,...

Снегът дойде: Дрането на туристи в зимните ни курорти започна

Първи сняг! Закарах я на Боровец. Мисля, че обядва най-вкусната филийка хляб с майонеза. Това написа Здравко Василев от Приморско във фейсбук.

Гришо омаян от щерката на Сергей Станишев (снимка)

Впечатлен от доведената дъщеря на Сергей Станишев е останал топтенисистът Григор Димитров. Първата ракета на България се запознал лично...

Още интересни публикации