вторник, декември 5, 2023

3 зодии ще открият истинската любов до края на ноември

Звездите са се подредили

Последно

Васко Кръпката: През соца свирехме по мазетата и чакахме да пукне Бай Тошо

Той е вечният борец за свобода във всякакви времена. Духът му не търпи окови, истината му извира...

Иисусовата молитва: Спасява от дългове и безпаричие и променя съдбата

Искали ли сте някога да промените съдбата си? Вероятно мнозина биха отговорили утвърдително на този въпрос. Всеки...

Ако сте свободни и търсите любов, обърнете внимание на зодиакалния си знак. Звездите са се подредили така, че да ви донесат любов през ноември! Ето трите зодиакални знака, които ще намерят любовта през този месец, предават от actualno.com.

Овен (21 март – 19 април)
Ако сте Овен, този ноември ви очаква истинско удоволствие! Овните са известни с това, че са уверени и напористи, и тези качества определено ще ви бъдат от полза, когато става въпрос за запознанства с нови хора и срещи. Няма да ви е проблем да се изявите и да привлечете вниманието на някой специален човек. Само се уверете, че не се държите прекалено силно – не искате да изплашите никого!

Лъв (23 юли – 22 август)
Подобно на Овена, Лъвовете също са естествени лидери. Това качество ще ви послужи добре в света на запознанствата, тъй като увереността винаги е много привлекателна. Не би трябвало да имате проблеми с привличането на вниманието на потенциалните ухажори. Само се уверете, че отначало не бързате – не бързайте с нищо сериозно, докато не се уверите, че човекът, с когото се срещате, е подходящ за вас.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
Ако сте Скорпион, пригответе се да бъдете завладяни през ноември! Скорпионите са известни с това, че са страстни и интензивни, което ги прави страхотни любовници. Но тази интензивност може да бъде и прекалено голяма за някои хора, затова се опитайте да не се нахвърляте прекалено силно, когато за първи път срещнете някой нов човек. Не бързайте и оставете страстта да се разраства постепенно. Ще се радвате, че сте го направили! Бъдете внимателни към своя зодиакален знак през ноември! Ако сте Овен, Лъв или Скорпион, звездите казват, че любовта идва по пътя ви. Така че излезте навън и започнете да общувате! Кой знае – може просто да срещнете любовта на живота си.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Късметче на деня за 5 декември 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 5 декември 2023 година През днешния ден ще ти се случат приятни случайни изненади. Може...

Иисусовата молитва: Спасява от дългове и безпаричие и променя съдбата

Искали ли сте някога да промените съдбата си? Вероятно мнозина биха отговорили утвърдително на този въпрос. Всеки от нас е бил изправен...

В Истанбул се пропукаха къщи след земетресенията, усетени и у нас

Нов природен катаклизъм разтревожи жителите на съседна Турция. Общо 13 вторични труса са регистрирани след земетресението с магнитуд 5,1...

Сашо Кадиев се връща на бял кон в БТВ: Става водещ на ново шоу

Старата любов ръжда не хваща. Това става ясно от плановете на БТВ. Актьорът Сашо Кадиев, който близо 12 години...

Спипаха пиян до козирката варненец, шофирал с 4,7 промила алкохол в кръвта

На нов печален рекорд станахме свидетели в края на календарната година. Той отново е свързан с войната по пътищата...

Още интересни публикации