сряда, март 22, 2023

3 молитви за късмет ни пазят от най-тежките беди и неволи

Молитва за успех в бизнеса и работата

Последно

Разбра се причината защо Сашо Кадиев си тръгва от bTV

След 11 години в bTV Сашо Кадиев май е напът да си тръгне, защото му е трудно...

Зет като мед: Плевнелиев издържа тъщата

Зет мечта е президентът Росен Плевнелиев. Съпругът на Деси Банова се грижи изцяло за нейната майка Лиляна...

Румен Радев с важна новина за пенсиите и заплатите, засяга всички

Президентът Румен Радев определи като "абсолютни спекулации" слуховете за фалит на държавата. "Финансите на...

Молитва за успех в бизнеса и работата

Тази молитва може да бъде изразена във всяка трудна ситуация, свързана с работата. Например, за да успееш да намериш подходяща работа. Или ако искате да се изкачите нагоре по кариерната стълба. Той е адресиран към светия мъченик Трифон. Ето защо би било хубаво, ако имате иконата му. Това обаче не е необходимо. Главното в молитвата е искреността и вярата, а придружаващите атрибути играят роля в психологическата адаптация към процеса.

Молитви за късмет и пари, с които ще постигнете всичко, от което се нуждаете

„О, Христос, свети мъченик Трифон! Бързи помощни християни, викам към теб и се моля, гледай святия ти образ. Чуй ме, както винаги слушаш вярващите, почитайки паметта за теб и свещената ти смърт. че този, който е в скръб и нужда, ще ви призове в молитвите си, ще бъде освободен от всички неприятности, нещастия и неблагоприятни обстоятелства. Вие освободихте римския Цезар от демона и ви излекува от болестта, чуйте ме и ми помагайте, винаги да ме държите Стани ми асистент лъжливи демони и на Царя на Небето като водеща звезда: молете се за Мене пред Бога, нека Той милостиво да ме посрещне с вашите молитви и да ми даде радост и благословение в работата. свят! Амин!

Молитва за кариера

„Като Витлеемска звезда, чудесна искра на твоята защита, Господи, да просвещавам пътеката си и с твоята добра новина да бъде провъзгласена душата ми! Аз, твоят син (дъщеря) ви призовавам, Боже – докоснете моята съдба и насочете краката ми по пътя Успех и късмет, изпратете ми благословение от небето, Боже, и изпълнете живота ми с нов смисъл и ясна светлина, за да мога да намеря силата на истинския живот, успеха в днешните дела и бъдещите трудове и да не знам бариерите под твоята благословение.

Молитви за късмет и пари, с които ще постигнете всичко, от което се нуждаете

Молитва за късмет на работа

„Господи Боже, Отче на Небесата! Ти знаеш кой път да следвам, за да нося добрите плодове на труда ми. Смирено те питам, в твоята доброта, в името на Исус Христос, насочи стъпките ми по твоите пътеки. Напред: Пожелавам ви това, което желаете и оставете това, което не желаете, възнаградете ме с мъдрост, яснота на ума и разбиране на волята си, за да мога да се движа към вас. Винаги се намирам на правилното място uzhnoe време. Не ме пусна всичко, за да се отклони от волята си, и преди всичко, аз ви моля, подхранвана чрез работата си добър плод за доброто на хората и на славата си. Амин! „

Молитвата е призоваване или действие, което има за цел да активира връзка с обекта на поклонението чрез съзнателно общуване. Молитвата може да бъде форма на религиозна практика, може да бъде индивидуална или колективна и да се провежда в публична или частна форма. Тя може да включва използване на думи, песен или на пълно мълчание. Когато се използва език, молитвата може да приеме формата на химн, заклинание, като официално верую или спонтанно изказване на молещото се лице. Има различни форми на молитва, като просителска молитва, смирена молитва, благодарност и хвала. Молитвата може да бъде насочена към божество, дух, починало лице или възвишена идея с цел поклонение, с искане на водачество, с искане за помощ, като се изповядат греховете от престъпленията (греховете) или за изразяване на собствените си мисли и емоции. Така хората се молят по много причини за лични облаги, за Божията благодат, за духовна връзка или в името на другите.

Някои антрополози считат, че най-ранните интелигентни съвременни хора са практикували форма на молитва. Днес повечето основни религии включват молитвата в себе си по един или друг начин; някои изпълняват акта на молитвата като обред, който изисква строга последователност от действия или поставяне на ограничение на който е разрешено да се моли, а други учат, че молитвата може да се практикува от всеки, спонтанно и по всяко време. Актът на молитвата е засвидетелстван в писмени източници още от преди 5000 години. Някои антрополози като Сър Едуард Бърнет Тайлър и сър Джеймс Джордж Фрейзър, вярвали, че първите интелигентни съвременни човеци практикували нещо, което ние ще признаем днес като молитва.

Различни духовни традиции предлагат голямо разнообразие от религиозни актове. Има сутрешни и вечерни молитви, кратка молитва след ядене и благоговейни физически жестове. Някои християни прекланят глава и сгъват ръцете си. Някои индианци се молят като танцуват. Някои суфии се въртят. Индусите пеят мантри. Еврейската молитва може да включва люлее напред-назад и поклон. Мюсюлманите практикуват намаз (коленичене и прострация) в своите молитви. Квакери пазят мълчание. Някои хора се молим според стандартизирани ритуали и богослужения, докато други предпочитат импровизирани молитви. Други съчетават и двете. Фредрих Хайлер често се цитира в християнските среди заради неговата „Типология на молитвата“ в която са изброени шест вида молитва: примитивна, ритуална, гръцка, философска, мистична и пророческа. Някои форми на молитва изискват предварително обредно миене или пречистване като при гуслата и абдеста.
Източник: bg.esotericcosmos.com

Най-нови

Зет като мед: Плевнелиев издържа тъщата

Зет мечта е президентът Росен Плевнелиев. Съпругът на Деси Банова се грижи изцяло за нейната майка Лиляна и не пести средства, за...

Румен Радев с важна новина за пенсиите и заплатите, засяга всички

Президентът Румен Радев определи като "абсолютни спекулации" слуховете за фалит на държавата. "Финансите на държавата са стабилни. Финансовото министерство...

Блага вест: Любима тв двойка чака бебе

Една от любимите тв двойки - Тина и Миро от "Един за друг", ще стават родителите. Щастливото семейство съобщи...

Вижте кога местим стрелките на часовника с час напред

На 26 март 2023 г. в 03:00 часа местно време се въвежда лятно часово време. Тогава часовниците се преместват...

Каква мръсотия написа Диана Димитрова на 15-годишната дъщеря на Юлиан Вергов

Прокуратурата отказва да образува досъдебно производство по сигнала на актрисата Диана Димитрова за престъпление от общ характер. „След внимателен...

Още интересни публикации