вторник, януари 31, 2023

3 са зодиите с най-скандални тайни

Те са социални същества

Последно

Късметче на деня за 31 януари 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 31 януари 2023 година Днес те очаква приятна финансова изненада.

Експерт: Соларни панели за 10 kW задоволяват 100% потреблението на ток на домакинство

От 2018 година очакваме България да транспонира в нашето законодателство европейската директива за възобновяемата енергия, а в...

Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща

След двегодишно прекъсване Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща, като вече ще е...

Често сред група приятели има човек, който се отказва от партито, а също и такъв, който е животът на партито. По същия начин в повечето приятелски групи има и хора, които са предпазливи и смятат, че не трябва да се впускат в неподходящи шеги или да пречат на другите да се забавляват, защото не искат да бъдат опетнени. От Стрелец до Козирог – тези зодиакални знаци са склонни да се държат ужасно предпазливо, но самите те имат скандални тайни, предават от actualno.com.

Стрелец
Стрелецът е един от най-безгрижните зодиакални знаци. Това е една от причините, поради които хората гледат към тях, когато става въпрос за приемане на практични съвети, които могат да бъдат изпълнени. Те отделят емоциите от решенията, но това е и причината да не могат да търпят грешки у хората. Строго се карат на приятелите си за всяка недискретност и се държат морално високо до момента, в който самите те не направят грешка, и тогава я пазят в тайна, за да запазят репутацията си.

Скорпион
Скорпионът обожава да бъде център на внимание и има отчаяното желание да бъде търсен за съвети и мъдри поуки. Единствената причина, поради която предпазливото поведение на този зодиакален знак е проблематично, е фактът, че те наказват приятелите си за скандално минало. Те също така лесно се обиждат или настръхват от неприлични разговори. Въпреки това не държат на себе си да спазват същите високи стандарти.

Козирог
Козирогът ще успее да събере голяма група приятели, където и да отиде. Те са социални същества, които се радват на това, че са харесвани от своите колеги или съученици. Въпреки това една от причините да се чувстват превъзходни е, че са предпазливи, сякаш не могат да сгрешат. Те не понасят шегите или сексуалните намеци от страна на приятелите, но си позволяват да им се наслаждават тайно.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Експерт: Соларни панели за 10 kW задоволяват 100% потреблението на ток на домакинство

От 2018 година очакваме България да транспонира в нашето законодателство европейската директива за възобновяемата енергия, а в момента страната ни е в...

Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща

След двегодишно прекъсване Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща, като вече ще е с продължителност не един, а...

Новата жена на Кобрата е истинска красавица

В края на миналата година Кубрат Пулев призна, че е станал баща и любовта на живота му го е дарила с момиченце,...

Снегът дойде: Дрането на туристи в зимните ни курорти започна

Първи сняг! Закарах я на Боровец. Мисля, че обядва най-вкусната филийка хляб с майонеза. Това написа Здравко Василев от Приморско във фейсбук.

Гришо омаян от щерката на Сергей Станишев (снимка)

Впечатлен от доведената дъщеря на Сергей Станишев е останал топтенисистът Григор Димитров. Първата ракета на България се запознал лично...

Още интересни публикации