петък, декември 9, 2022

4 са зодиите, които търсят безгрижен живот на всяка цена

4-те най-незрели зодии

Последно

Късметче на деня за 9 декември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 9 декември 2022 година "Ще ви изненадат с подарък, който...

Стефан Данаилов и Аня Пенчева живели заедно в Перник

Големият Стефан Данаилов е на 40 години, когато една красива млада актриса го влюбва отново.

Страшна болест застигна Селин Дион

Селин Дион е диагностицирана със Синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите й да се напрягат...

Когато ви направят забележка, че не се държите достатъчно зряло за възрастта си, можете да се оправдаете и със зодиакалния си знак. Разбира се, стига той да е сред 4-те най-незрели зодии, които астролозите са определили. Понякога просто не ни се иска да изоставим безгрижния живот и да се впуснем в дълбините на зрялото съществуване, предават от actualno.com. Ако се припознавате в тези редове, останете до края и вижте дали вашия знак не е сред споменатите в класацията.

Рак
Може би това се дължи на прекалената им чувствителност. Колкото и да се преструва на суров и безчувствен, Ракът постоянно преживява вътрешни борби. Представителите на този знак имат желанието да се открият пред другите и да говорят за проблемите си, но никога не придобиват тази смелост. Именно колебанието понякога им носи славата на незрели – в чуденето си как да реагират, често действията им не са особено адекватни. Това се наблюдава дори при най-възрастните, които например ще видите да плачат на някоя пейка за нещо съвсем незначително.

Близнаци
Представителите на този знак често имат 2 лица – едното им обикновено е доста незряло и се държи безгрижно дори в сериозните ситуации. Те са подвластни на Меркурий и оттам идва и лекомислието им. Хората около зодия Близнаци дори може да се усъмнят дали не са биполярни – в един момент може да се забавлявате и веселите, а в следващия те да се изолират и да плачат в някой ъгъл.

Лъв
Може и да ви се струва, че Лъвовете не са подходящи за тази класация, но сега ще ви представим и доводите за това. Те са изключително драматични и покрай тях винаги има конфликти и хаос. Заради вманиачаването си към това винаги да са център на внимание, представителите на този знак са готови да правят какви ли не щуротии. По този начин смятат, че ще привлекат повече хора на своя страна или ще успеят да наложат мнението си, но истината е, че просто изглеждат незрели в очите на другите.

Телец
Представителите на този знак дори биват смятани за най-незрели. Носи им се слава на здраво стъпили на земята хора, но всъщност често летят в облаците и се инатят, докато не получат желаното. Този техен инат им изиграва лоша шега в много ситуации, а при отказ стават изключително агресивни и отмъстителни. Определено Телците не могат да надмогнат детските си навици всички около тях да ги глезят и на секундата да им предоставят необходимото.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Най-нови

Стефан Данаилов и Аня Пенчева живели заедно в Перник

Големият Стефан Данаилов е на 40 години, когато една красива млада актриса го влюбва отново. Първата им среща...

Страшна болест застигна Селин Дион

Селин Дион е диагностицирана със Синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите й да се напрягат неконтролируемо. Синдромът...

Тъжна вест: Почина уважаван писател и журналист от соца

Напусна ни още един от големите майстори на българското художествено слово Валентин Караманчев, съобщиха на БТА от Съюза на българските писатели.

Ани Салич се моли на Преподобна Стойна

Тв звездата Ани Салич е потърсила упование в духовната учителка на Баба Ванга – неканонизираната светица Преподобна Стойна. Новинарката...

Германия заплаши да наложи вето над Хърватия, ако България и Румъния останат извън Шенген

Германия и Люксембург заплашиха да наложат вето над Хърватия, ако България и Румъния не бъдат приети в шенгенското пространство, съобщи журналистът Джак...

Още интересни публикации