четвъртък, октомври 21, 2021

5 зодии винаги намират идеалната половинка

Някои са по-добри в преценката си

Последно

Екзотика: България без първа дама, ако изберем Герджиков за президент

България остава без първа дама за пръв път в историята си, ако ректорът на Софийския университет и...

Важно за всички българи: Как и къде се вади зелен сертификат

Зеленият сертификат е документ за завършена ваксинация, доказано преболедуване или отрицателен тест за COVID-19. Той може да...

Министър Кацаров: Сертификат за деца само над 18 г, от утре учениците в София са онлайн

Народът ни е изправен пред огромно изпитание и много хора не си дават сметка, че всеки 7-и,...

Не на всички зодии им върви в любовта и някои са по-добри в преценката си относно избора на партньор, предават от actualno.com. Тъй като обикновено тези хора имат сериозни принципи и изисквания, когато изберат половинката си, то значи е най-подходящият и правилен избор според тях. Останете до края, за да разберете дали вие сте от късметлиите, на които съдбата дава перфектния партньор:

Козирог
Представителите на този знак по природа са по-внимателни и изискват повече от партньорите си. Те подбират предпазливо хората, с които комуникират. Те преценяват перфектно на кого да се доверят и интуицията рядко ги подвежда. В човека отсреща те търсят добро чувство за хумор и подкрепа – също присъщи на Козирозите качества. За тях е важно да се забавляват с партньора си, но и да не се предават в по-тежки ситуации. Много рядко съжаляват за избора си.

3 зодии притежават златни сърца

Риби
Водните знаци също се славят с добър инстинкт и романтични нагласи. Те веднага усещат подходящия за тях човек. Знаят на кого да имат доверие и кой ще ги измами. Те мечтаят за преживявания като от романтичните филми и книги. Бленуват за нежност и мили жестове. За Рибите любовта е на първо място, така че ако изберат вас за техен партньор, не се притеснявайте, че може да бъдете излъгани – това няма да се случи.

Телец
Телците се стремят към най-доброто във всяко едно отношение. Обичат да си угаждат и няма да направят компромис и в любовта – искат най-доброто за себе си. Изискванията не са малко, но веднъж получите ли тяхното одобрение – всичко ще е перфектно. Доверяват се на първото си впечатление за даден човек и следват интуицията си. Преди да предприемат каквито и да е действия спрямо вас, Телците анализират частите от характера ви, които са видели и им са направили впечатление. Ако представител на този знак ви покани на среща, знайте, че сте направили добро впечатление и имате много добри качества, тъй като те не излизат с когото и да било.

Ясно е кои са най-интровертните в зодиака

Рак
Представителите на този знак по природа са семейни типове. Те искат сериозни отношения и от малки започват да мислят за съдаването на семейство и дом. За тях най-важни са качества като лоялност и привързаност и дори са склонни да пренебрегнат изцяло външния вид на човек, стига да споделят едни и същи възгледи за живота. Отбягват несериозните хора и тези, които постоянно купонясват. В партньора си те търсят също грижа, състрадателност и креативност. Рядко приключват връзките си с омраза и уважават бившите си.

Водолей
Водолеите са един от най-интелигентните знаци в зодиака. При тях романтиката е рядко срещана, но за сметка на това, когато се влюбят, е истински и силно. Не играят игрички и не се впускат в безмислени флиртове. Те също се доверяват на интуицията си и имат отлична преценка. Усещат интелигентността и креативността у другия и се нуждаят именно от такъв човек до себе си. Търсят някого, с когото да се впуснат в редица интересни преживявания, но в същото време е всичко да е забавление – да се подкрепят във всякакви ситуации.

Най-нови

Важно за всички българи: Как и къде се вади зелен сертификат

Зеленият сертификат е документ за завършена ваксинация, доказано преболедуване или отрицателен тест за COVID-19. Той може да се получи от мястото на...

Министър Кацаров: Сертификат за деца само над 18 г, от утре учениците в София са онлайн

Народът ни е изправен пред огромно изпитание и много хора не си дават сметка, че всеки 7-и, приет в болница умира, каза...

Късметче на деня за 18 октомври 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 18 октомври 2021 година Щастието ще дойде при теб, когато си на правилния път. Не...

Три са зодиите, които са царе на моногамната любов

Тези зодии са сигурни в избора си и когато се влюбят, то определено е за дълъг период. Сериозни и лоялни, те няма...

Мощна молитва към Иисус Христос

Молитвите са силни думи с много положителна енергия, които могат да ни помогнат да станем много по-добри и духовно извисени хора. Разбира...

Още интересни публикации