вторник, януари 31, 2023

6 зодии ще намерят щастието през декември

Това е вашият шанс

Последно

Късметче на деня за 31 януари 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 31 януари 2023 година Днес те очаква приятна финансова изненада.

Експерт: Соларни панели за 10 kW задоволяват 100% потреблението на ток на домакинство

От 2018 година очакваме България да транспонира в нашето законодателство европейската директива за възобновяемата енергия, а в...

Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща

След двегодишно прекъсване Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща, като вече ще е...

РАК
Това е вашият шанс да влезете в собствената си емоционална сила. Вие сте воден знак, което означава, че сте надарени с изострено чувство за интуиция и знаете какво е предназначено за вас. Понякога това се замъглява, тъй като изпитвате силно чувство на отговорност към себе си и другите. Използвайте енергията, за да се посветите отново на всяка цел, която преди сте оставили настрана и да си напомните, че животът ви е ваш, на никой друг, пишат от actualno.com.

РИБИ
Време е да преоткриете личната причина за изборите, които правите в живота си. Вие сте зодия с огромно количество емоционална дълбочина. Въпреки че това е благословия, то също може да се превърне в предизвикателство, тъй като често обмисляте всеки малък детайл и разговор, приемайки всичко лично. В сърцето си знаете пътя, който искате да поемете. Знаете какво е предназначено за вас и че мечтата, която имате, е това, което ви прави уникални. Сега е вашият шанс да започнете да предприемате стъпките, независимо какво препятствие ви се струва, че стои на пътя, защото колкото повече вярвате в себе си, толкова по-малко влияние ще имат вярванията на другите над вас.

СТРЕЛЕЦ
Вие сте в изключително щастлив момент на растеж и разширяване в една от най-важните области от живота ви, вашия дом и семейство. JПланетите поставят фокуса върху разширяването на вашето домашно пространство, семейството и дори ангажираната връзка. Помислете за растеж, изобилие и възможност да сбъдвате мечти. Този месец ще говори със същата енергия и ще ви напомня, че нищо не е постигнато, ако се откажете от него. Без значение как изглеждат нещата, винаги е възможно да ги подобрите, просто трябва да се уверите, че всеки ден е този, който ви приближава до целта ви, а не по-далеч от нея.

БЛИЗНАЦИ
Енергията на Риби управлява професионалния ви живот, така че когато Нептун стане директен, вие сте на път да изпитате огромна полза, докато ретроградният Нептун може да накара нещата да изглеждат по-лоши, отколкото са. Може да ви е помогнало да можете да видите какво не работи в настоящата ви ситуация, за да можете да го промените, но по-трудно ви е било да имате вяра, че можете да се справите с всичко. Този месец енергията се променя, което ви позволява да промените положително професионалния си живот.

ЛЪВ
Луната е планетарното тяло, което управлява вашето емоционално аз и чувствата ви. По много начини Луната представлява това, което наистина сте, като ви помага да почитате автентичния си дух. Този декември ще бъдете напътствани да почитате собствената си истина. Каквото и да е това, което чувствате, време е да го приемете и заобичате, защото в него се крият изобилието и промените, които сте се надявали да създадете.

ВОДОЛЕЙ
Нептун е планетата, която управлява мечтите, надеждите и всичко, което искате животът да стане. В момента е ретрограден в Риби, но тази седмица ще стане директен в частта от живота ви, която е свързана изцяло с ценностите. Не само, че вероятно ще донесе положителен финансов тласък, но също така вероятно ще промените приоритетите си, за да освободите повече място за това, което наистина създава пълноценен живот. Все още преминавате през известно пренастройване благодарение на скорошното приключване на Сатурн във вашия зодиакален знак, което означава, че всичко, което правите сега, ще има значение за години напред.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Най-нови

Експерт: Соларни панели за 10 kW задоволяват 100% потреблението на ток на домакинство

От 2018 година очакваме България да транспонира в нашето законодателство европейската директива за възобновяемата енергия, а в момента страната ни е в...

Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща

След двегодишно прекъсване Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща, като вече ще е с продължителност не един, а...

Новата жена на Кобрата е истинска красавица

В края на миналата година Кубрат Пулев призна, че е станал баща и любовта на живота му го е дарила с момиченце,...

Снегът дойде: Дрането на туристи в зимните ни курорти започна

Първи сняг! Закарах я на Боровец. Мисля, че обядва най-вкусната филийка хляб с майонеза. Това написа Здравко Василев от Приморско във фейсбук.

Гришо омаян от щерката на Сергей Станишев (снимка)

Впечатлен от доведената дъщеря на Сергей Станишев е останал топтенисистът Григор Димитров. Първата ракета на България се запознал лично...

Още интересни публикации