понеделник, март 20, 2023

80-годишната баба Вера Велева ексклузивно: Извънземни ме носеха на ръце

Те ме пратиха на Земята, събудих се в тялото на човек

Последно

Шарън Стоун през сълзи: Загубих половината си пари от фалита на банките

“Загубих половината си пари заради това нещо с банките.” Това разкри през сълзи актрисата...

Турци провалят “Сървайвър”

“Сървайвър” е големият губещ формат в тв ефира, отстъпвайки драстично с незадоволителни рейтинги пред всички останали предавания.

Д-р Емилова: Отслабването с инжекции за диабет може да отключи рак

Пролетта е сезон за пречистване на тялото. Неслучайно пролетните пости са най-дългите - 48...

„Извънземни ме носеха на ръце, а след това се събудих в тялото си като човек!“

Така започва невероятната си история пред „България днес“ 80-годишната Вера Велева. За първи път жената публично разкрива необикновените неща, които се случват в живота й.

„Майка ми казва, че съм родена в софийския квартал „Редута“, но това не е така. Бях съвсем малка и тичах с двама мъже в бели одежди насред необятна поляна.

Мъжете бяха високи около два метра с дълги руси коси до раменете. Единият от тях ме носеше на ръце. Стигнахме до жълта река, когато огромна жаба скочи на краката ми и ме напръска с течност.

Единият мъж каза на другия: „Измий й краката, защото там, където ще отиде, трябва да е чиста“. Другият се наведе и поля краката ми с вода.

Докато гледах в сините му очи, той ми каза, че е дошло време. Тогава за първи път се събудих в човешкото си тяло.

Бяха ме сложили на широко легло и до мен имаше една жена, която никога не бях виждала до сега – моята майка“.

Жената сподели, че през целия си живот е преживявала невероятни за хората неща.

Срещала се е със същества, много по-различни от хората, които й подсказвали как да постъпва. Винаги е чувствала присъствието им и вярва, че те са я изпратили на Земята.

„През 1987 година бях управител на супермаркет. Един от клиентите ми ме покани на ресторант. Отидохме в Министерството на земеделието около 17 часа.

Бяхме първите посетители. Той отиде да си измие ръцете. Когато вече не виждах кавалера ми, в далечината се отвори една порта.

От там излезе висок мъж, с огромен гръден кош и мускулесто тяло, покрито със светла непозната материя. Главата и лицето му не се виждаха, те също бяха покрити.

Тръгна към мен с огромни крачки. Краката му пружинираха и се движеше като балетист. Толкова лек и нежен беше разкрачът му.

Когато стигна до средата, зад ъгъла се показа човекът, с когото имах среща. Съществото замръзна на място, обърна се към него, направи обратен завой и изчезна.

Когато ме видя, кавалерът ми каза: „Вера, защо си с отворена уста?“.

А аз отговорих, че това е първото ни и последно излизане, защото вътрешен глас ми прошепна да не контактувам повече с този човек“, спомня си баба Вера.

Жената вярва, че непознатите същества са я изпратили на Земята и я преследват.

Затова решава да избяга и след смъртта на съпруга си купува къща и се премества с трите си деца в пернишкото село Дивотино. Но извънземните я намират и там.

„4 дни преди голямото земетресение през 2012 г. се прибирах от работа в 2 часа през нощта. Тогава работех като таксиметров шофьор.

Докато се приготвях за сън, чух силно чукане по вратата. Ядосах се, мислейки си, че някой съсед ме безпокои, и отидох да видя.

Изплаших се, когато съзрях същество около 160 см високо с голяма цилиндрична глава, закрита с прозрачна материя.

Под нея се виждаше груба и грозна зеленикаво-кафява кожа, обсипана с брадавици. Двете му ръце бяха опрени в стъклото с два пръста – палец и показалец, които наподобяваха пипала.

Имахме мисловен контакт. Аз го попитах кой е, а той отговори, че е пратеник, и поиска да влезе. Въпреки че му отказах, той настояваше и казваше, че ще съжалявам, ако не го пусна.

Започна силно да блъска по вратата и аз отново мисловно започнах да викам за помощ. В този момент го загледах и казах:

„Я се погледни какъв си грозен. Махни се!“. Той замръзна и изчезна“, разказва с ужас 80-годишната пенсионерка.

И допълва: „Същата нощ получих обаждане по телефона, в което ми казаха да си продам къщата, за да не съжалявам, и ми предложиха 70 хиляди евро.

Аз помислих, че ме заплашват, но реших да се пазаря и поисках 120 хиляди евро. Гласът ми каза, че ще прецени, и не се обади повече.

След 4 дни удари големият трус. Успях да избягам от къщата, която пострада сериозно, но осъзнах, че съществата са ме предупреждавали за опасността“, споделя още Вера Велева.

Ванга предрече смъртта на сина ми

Без да съм я виждала, Ванга предрече смъртта на сина ми. Майка ми ходеше при нея. Старицата й беше казала: „Детето ти ще загине в катастрофа на 43 години“.

Майка ми се страхуваше за моя живот, тъй като от цялото семейство само аз шофирах. Размина ми се и се успокоихме.

Оказа се, че спокойствието ми е било напразно, тъй като на 43 години синът ми загина в тежка катастрофа“, разказва през сълзи баба Вера.

Възрастната жена споделя, че преди да почине, баба Ванга й се е явила на сън.

„Тя седеше пред дългата си бяла къща, когато се изправих пред нея и й казах, че съм дошла да ми гледа. Старицата ми отвърна:

„Веро, най-после дойде при мен, но дали аз ще гледам на теб или ти на мен?“, попита Ванга. Влязох през портата и тя изчезна.

След като се събудих, си казах – баба Ванга умира. След 2 месеца тя почина“, спомня си Вера.

Най-нови

Турци провалят “Сървайвър”

“Сървайвър” е големият губещ формат в тв ефира, отстъпвайки драстично с незадоволителни рейтинги пред всички останали предавания. Оказва се,...

Д-р Емилова: Отслабването с инжекции за диабет може да отключи рак

Пролетта е сезон за пречистване на тялото. Неслучайно пролетните пости са най-дългите - 48 дни, защото организмът трябва да...

Бояна Шарлопова се изпокара с доведената си дъщеря

Бързо разбрах, че в живота има много мъже, но повечето от тях са с малко „м“, твърди бизнес дамата, цитирана от "Марица".

Пълен обрат: Васил Драганов се обясни в любов на Андреа „Кебапчиева“

„Една голяма любов за съжаление приключи грозно и драматично. 18 години Андреа беше най-близкият ми човек. Много се обичахме.

Братя Домусчиеви забогатяха с по още 100 млн.

Богатството на Георги и Кирил Домусчиеви вече е по 2,1 млрд. долара на човек. Това сочат данните на "Форбс"...

Още интересни публикации